Şimdi Ara

NOKİA E7 ANNA'DAN BELLE'YE FLAŞLAMA YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 25.07 anna sürümlü e7 kullanıyorum. telefon almanya çıkışlı olduğu için yeni gelen belle güncellemesi suite'den yapamıyorum.
    nokia'yı aradım servise verin yaparlar dediler.
    kvk ya gittim. faturası varsa garanti kapsamı içinde yaparız, sorun olursa da garanti kapsamı içinde yeni cihaz veririz, fakat garantisi yoksa telefonun açılmama ihtimali var riski kabul ediyor musunuz dediler.
    yetkili servis, anlayacağınız yetkisiz çıktı.

flaşlama yöntemini bildiklerini söyleyenler genelde n8 kullanıcıları olduğu için onlar da kararsız kalıyor.

google dan çok yer aradım ama e7 kullanıcısı n8 kadar olmadığı için kaynaklar da farklı.

yardımlarınızı bekliyorum.

şimdiden teşekkürler.

• Telefonun açılmama riski varsa ben kendim flaslamak yerine servise flaslatırım açılmayacaksa öyle açılmasın. Uğraşma servise ver onlar flaslasın.
  • Orijinal alman bellesi yükleyecekler ayarlardan dili Türkçe yapacaksın. Bunda ne risk var anlamadım.

Servise, alman bellesi yükleyin de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 11 Şubat 2012; 14:40:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Telefonun açılmama riski varsa ben kendim flaslamak yerine servise flaslatırım açılmayacaksa öyle açılmasın. Uğraşma servise ver onlar flaslasın.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berko_v -- 11 Şubat 2012; 14:43:17 >
  • Cihazı pc ye bağlayıp nokia suite e ovi hesabınla giriş yapıp araçlardan garantiye baksana bir. Ne diyor?
  • sırf bu resmi ibraz etsem bile haklı olduğumu düşünüyorum.
    kvk da servis cevabını veren teknik servis değil, servis için işlem yapan görevli idi.
    güncellemeler yeni geldi bir kaç açılmayan cihaz oldu dedi (beni caydırmak için mi söyledi bunu bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berko_v -- 11 Şubat 2012; 14:51:31 >
  • Faturayı kaybettin varsayalım. Garanti dışı mı kalıyormuş! Hakkını ara.

Tapu belgesi mi bu kasa da saklansın. Kayboldu kayboldu.

Nokia yı ara sert çık. Burası Türkiye, Libya değil. Hukuk var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 11 Şubat 2012; 15:22:33 >
  • nokia yi aradım iyi davrandı. Servise git dedi. Bildiğim nokia servis var oraya sordum artık teknik servis hizmeti vermiyoruz kvk ya git dedi. Sorun kvk da. Ilginiz için tekrar teşekkürler. Haftaya servise gidip üst perdeden konuşayım tekrar.
  • yurtdışından gelme E7 ye navifirmden rengine uygun RM- 626_MO32.20 emmc-fpsx ve simlock dosyası hariç türkçe belle dosyalarını indirip phoenixle normal şekilde flashladım hiç bir problem yok N8-E7 flashlama mantığı hep aynı KVKyla hiç uğraşma kendin flashla bence bir şey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusayr

yurtdışından gelme E7 ye navifirmden rengine uygun RM- 626_MO32.20 emmc-fpsx ve simlock dosyası hariç türkçe belle dosyalarını indirip phoenixle normal şekilde flashladım hiç bir problem yok N8-E7 flashlama mantığı hep aynı KVKyla hiç uğraşma kendin flashla bence bir şey olmaz

dostum bana da bi yardım etsen memnun olurum c6 01 var ingiltere kullanımı için yapılmış nokia suitte belle güncellemesi görünmüyor ki olsa bile dili ingilizce olacak nasıl yapabilirim bi el atabilirmisin

• önce navifirm programını buradan indir ve kur ayarlar-nokia care suıt-nokia c6 RM 718 -111.30.609 TIKLA telin rengine göre türkçe dosyalarını indir sonrasında phoenix programını indir ve kur sonra flasla
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusayr

yurtdışından gelme E7 ye navifirmden rengine uygun RM- 626_MO32.20 emmc-fpsx ve simlock dosyası hariç türkçe belle dosyalarını indirip phoenixle normal şekilde flashladım hiç bir problem yok N8-E7 flashlama mantığı hep aynı KVKyla hiç uğraşma kendin flashla bence bir şey olmaz

dostum çok sağol gerçekten. evde yatalak hastayım servise gitmem 3-4 günü bulacaktı.
    flaşlama sorunsuz bir şekilde oldu.
    allah razı olsun senden.
    bir çok e7 flaşlaması gördüm ama sıkıntı vardı.
    gece gece seni de uğraştırdım. gerçekten çok sağol. salak kvk ile de uğraşmak zorunda değilim artık.
    ayrıca flaşlama yapmama rağmen uygulamalar duruyor. (format sonrası 4-5 uygulama vardı zaten ama hepsi yerinde)

• ALLAH CC ŞİFA VERSİN ve Hepimizden razı olsun. AMİN Görmediğin bir insanla bir şeyler paylaşmak ve mutlu etmek-olmakmüthiş bir şey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.