Şimdi Ara

Nokia E7 İncelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sayın Elros ben de 2.5 yıldır N96 kullanıyorum.E7 yi gördüm Nokia Shop ta biraz inceledim.Beğendim fakat tabii ki cihazın ne olduğu hemen anlaşılmıyor.İlla bir süre kullanıp kurcalamak lazım.N96 ile mukayese edince acaba kamerası nasıl.İyi ve ya kötü kavramı göreceli kişiye göre değişir.Bir de pili ancak servisin değiştiriyor olması dezavantaj değil mi?Ses bana da fena gelmedi.İnternette bayağı hızlı ve flash sayfaları rahatlıkla açıyor.Dediğiniz gibi klavye çok iyi ve fonksiyonel özellik umarım N97 gibi olmaz.5800 çıktığında çok problemliydi hala satışı devam ediyor N95 N95 8GB N96 hele N97 çok çabuk raflardan indi.Bunu da anlamak zor.Belki 1000 TL üzeri telefonların satışının ağır gitmesidir.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih9003 -- 11 Mayıs 2011; 12:46:48 >
  • arkadaşlar bence n serisiyle e serisini karşılaştırmanız yanlış diye düşünüyorum
    sonuçta nokinanın amiral gemileri n serisi olarak çıkar. bu yüzden bu telefonu n8 n97 veya n95 gibi telefonlardan daha çok kendi klasmanındaki telefonlarla karışlıaştırmalısınız.
    yine e serisinden bişeylerle yani.
    sonuçta iş telefonu olarak e serisinden giren bi telefon bu bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih9003

Sayın Elros ben de 2.5 yıldır N96 kullanıyorum.E7 yi gördüm Nokia Shop ta biraz inceledim.Beğendim fakat tabii ki cihazın ne olduğu hemen anlaşılmıyor.İlla bir süre kullanıp kurcalamak lazım.N96 ile mukayese edince acaba kamerası nasıl.İyi ve ya kötü kavramı göreceli kişiye göre değişir.Bir de pili ancak servisin değiştiriyor olması dezavantaj değil mi?Ses bana da fena gelmedi.İnternette bayağı hızlı ve flash sayfaları rahatlıkla açıyor.Dediğiniz gibi klavye çok iyi ve fonksiyonel özellik umarım N97 gibi olmaz.5800 çıktığında çok problemliydi hala satışı devam ediyor N95 N95 8GB N96 hele N97 çok çabuk raflardan indi.Bunu da anlamak zor.Belki 1000 TL üzeri telefonların satışının ağır gitmesidir.Saygılar.

Merhaba hocam n96 ım oldu ama gerçekten kamerasını tam hatırlayamıyorum.Ama kamerada dediğim gibi otofocus yok maalesef zaten bunu da kamera için kullanmayacagımız kesin çok fazla bir şey beklemememk gerek,Evet intewrnette gayet hızlı tabi şimdi bununla ilgili kıyaslama yapmayacagım.Ama çok fazla takılma olmuyor.Klavyenın n97 gibi olacagını zannetmiyorum şimdilik zaman gösterecek elbette.

• Güzel kareler hocam ve köpekler golden galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Güzel kareler hocam ve köpekler golden galiba?

Teşekkür ederim evet hocam golden
  • böyle güzel bi makinaya mok atanda çıkar
    yok samsung wawe iyi yok galaxy iyi alayı fason
    NOKİA AKAR ALAYI BAKAR OKADARRRRR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 15 Mayıs 2011; 22:41:08 >
  • Hocam o yazı fontu ne öyle yahu, editle istersen.
  • ben cihazın tasarımına hasta oldum ama değermi değmez bence 1300 tl ye ,fiyatı aşırı pahalı ,270 tl ye aldığım 5230ile aynı çözünürlükte ekranı 4" ekran nHD pek gitmemiş fakat yinede bunlar benim düşüncelerim :),güle güle kullanın :)
  • işlemcisi ve ram'i muadillerine göre düşük galiba.ayrıca symbian^3 hakkında olumlu düşünmüyorum.sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrAhn

işlemcisi ve ram'i muadillerine göre düşük galiba.ayrıca symbian^3 hakkında olumlu düşünmüyorum.sizce?

İşlemcisi ve ramı düşük olabilir evet haklısınız,ama sybian 3 rahatlıkla tolare edebiliyor. gerçekten ne bir donma nede bir resetle karşılaşmadım 3 de bana göre kötü değil gayet rahat ve tanıdık bir arayüzü var.
  • bende yeni aldım.almanyadan gelmesini bekliyorum.ovi store'yi nasıl buldunuz?androide göre
  • hocam n8 kullanmissiniz galiba ve bu telefondada symbian anna yuklu. symbian annanin suan ki n8de yuklu olan pr1.2 ye gore farklari ne?
  • annada dikey klavye çıkıyor olması lazım..

ayrıca bu açılır klavyeli telefonlar niye tercih ediliyor hiç anlamadım.. klavye ekranda da çıkıyor zaten ikincisine ne gerek var ki..??
  • pardon hocam anna yuklu degilmis
  • Güzel telefon ama gereğinden fazla pahalı.Bana göre ederi 850-900 dur.
  • bence de n8 ile aynı fiyat olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

bence de n8 ile aynı fiyat olmalıydı.

Bence de mantıklı olan bu, ama nokiayı anlamak gerçekten zor bu aralar.
  • evet öyle. garip bir fiyat politikası. malzeme olarak n8'de kamera farkı var e7'de ise mekanik fazlalık var birde ekran büyük sanırım. toplasan maliyet olarak belkide aynıdırlar.
  • Nokia ne yapıcağını şaşırıyor son bir sene içerisinde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.