Şimdi Ara

Nokia E7 İncelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba cihazı 4 gün önce garantili bir şekilde 1.300 tl ye aldım

http://imageshack.us/photo/my-images/171/img5592c.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/688/img5597p.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/59/img5595y.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/855/img5594.jpg/

Özellikleri:

Boyut: 123,7 x 62,4 x 13,6 mm
    Ağırlık (batarya dahil): 175 gr
    Ekran boyutu: 4″
    Çözünürlük: 16:9 nHD (640 x 360 piksel) AMOLED
    Yakınlık sensörü
    Ortam ışığı dedektörü
    Tam QWERTY klavye
    Koyu gri, Beyaz gümüş, Mavi Renleri de mevcuttur.
    Üç adede kadar özelleştirilebilir ana ekran:
    Zil sesleri: mp3, AAC, eAAC, eAAC+, WMA, AMR-NB, AMR-WB
    BL-4D 1200 mAh Li-Ion batarya
    Konuşma süresi (maksimum): GSM’de 540 dakikaya (9 saat) kadar – WCDMA’da 300 dakikaya (5 saat) kadar
    Bekleme süresi (maksimum): GSM’de, 430 saate kadar – WCDMA için 470 saate kadar
    Çalışma süreleri, kullanılan radyo erişim teknolojisi, telefon operatörü şebeke yapılandırması ve kullanımına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
    Bluetooth 3.0
    HDMI
    Örn. görüntü, video, müzik ve .doc, .xls, .ppt, .pdf, .zip formatında belge için eklenti destekli, kullanımı kolay e-posta istemcisi
    Anında mesajlaşma sohbet desteği: OVI Sohbet, Yahoo, AIM, Windows Live, Gtalk, MySpace*
    Desteklenen işaretleme dilleri: HTML, XHTML MP, WML, CSS
    Desteklenen protokoller: HTTP v1.1, WAP
    TCP/IP desteği
    RSS okuyucu
    Entegre GPS, A-GPS alıcıları
    8 megapiksel kamera
    Dahili hafıza: 16 GB
    HD kalitesinde 720p çözünürlük
    HD çözünürlükte 16:9 oranında videolar çekin
    HDMI kablosuyla HD televizyonda HD 720p video oynatımı

Dizayn:
    Arkadaşlar cihazı elinize aldığınızda sağlamlık hissi uyandırıyor. kutu içeriginin fotoğraflarını eklemeye çalışıyorum. Kutusu bence çok basit olmuş ufak bir kutusu bulunmakta
    Ekran kalitesi gerçekten güzel duruyor.Kaliteli bir ekrana sahip Kalvye nın açılması biraz zor ama zamanla alışıyorsunuz.İlk almaya gittigimde klavyenin ekranla birleştiği
    yerde açıklık vardı başka cihaz istediğimde o cihazda açıklık olmadığını gördüm alacak arkadaşlar kontrol etmesini öneririm.Şimdiki cihazda sallantı ve açıklık bulunmamakta.

Ses:
    Cihazda tek hoparlör bulunmakta müzikle pek ilgilenmediğim için ses konusunda gerçekten yorum yapamayacağım.Bana göre güzel ve yeterli.Düz bir yere koydugunuzda hoparlör hava da kalmakta bu yüzden n8 deki gibi duyamama gibi bir problem yok arkadaşlar.

Fotoğraf çekimi.

Çekim çok kötü denemez ama en azında otofocus olmasını beklerdim ama yinede idare eder.

Video çekimi

Gerçekten güzel ama bir n 8 kadar değil tabiki devamlı n 8 ile kıyaslma yapıyorum ama bu cihazdan önce n8 kullanmaktaydım bu yüzden kimse yanlış anlamasın lütfen

Menü geçişleri güzel şu ana kadar cihazda ne bir reset nede bir donma olmadı daha n8 de bu sorunlarda çok karşılaştım biraz< şansızımdır elektronik cihaz konusunda
    n8 in sorunlusu denk gelmiş di heralde

Kısaca dokunmatik olayı güzel algılaması çok güzel ekran büyüklüğü renkleri göstermesi video çekimi ve göstermesi gerçekten çok güzel klavye kullanımı çok rahat pek gerek kalmıyor ama yinede güzel arkadaşlar

Aklıma gelen ler oldukça burdan paylaşmaya devam ederim saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLroS -- 7 Mayıs 2011; 0:56:10 >

• güzel inceleme olmuş hocam
  • Güzel inceleme, teşekkürler.
  • Elimden geleni yapmaya çalıştım arkadaşlar ben teşekkür ederim
  • Ben de geçen elime alıp kurcalamıştım, gayet sağlam bir yapısı vardı. Ama o boyut ekrana nHD çözünürlük hiç gitmemiş. Kötü değildi ama çözünürlüğü daha yüksek olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

Ben de geçen elime alıp kurcalamıştım, gayet sağlam bir yapısı vardı. Ama o boyut ekrana nHD çözünürlük hiç gitmemiş. Kötü değildi ama çözünürlüğü daha yüksek olmalıydı.

Evet haklısın arkadasım ekran ışıgını kısıkta kuyllandıgında pek bir şeye benzemiyor.Ful yapıp kullanırsan idare eder bence
  • İnceleme için teşekkürler hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Smartwatch İncelemem
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Öncelikle hayatımda gördüğüm en iyi telefon N95 hem işlevsel hemde dönemine göre harika. Ve aslında halen süper sayılabilir, sonra bir gün gittim N97 aldım. ´´Bastırmatik´´ ekranlı N97 ile N95 kıyası yapsam, N97 nin tasarımı ve klavyesi dışında bence N95 e göre hiçbir artısı yok. N97 telefonum mesaj almıyor C hafızası dolu. Şu aralar N8 bakıyordum ama bir arkadaş E7 önerdi. Ben N97 gibi bir hurdaya o klavyesi ve dış tasarımı için katlanıyorum. N95 imde var ama onu kullanmıyorum. Iphone kullanmışılığımda var (ilk nesil olandan) ama Iphone bana göre değil. E7 güzel ama 2 sorum var. N8 ile E7 arasından gidip gelirken şunu soruyorum. Peki E7 de bir N97 faciası daha yaşarmıyım. Gerçi N97 yi güncellemedim. Birde defa aldığımda güncelledim o kadar. Eski bir yazılımı var. N95 ide hayatımda 1 defa güncellemiştim ilk aldığımda ama o telefonun yazılımı taş gibi. N97 bol bol sorun yapıyor. 32+16 gb hafıza var telefonun esas işi yapan C kısmına mblık hafıza ayrılmış ve şuan bende kb hafıza kaldı. Bu tip kazmalıklar N8 ve E7 de varmı ???? Yoksa N97 yi servise verip adam gibi yazılım ayarlamaları yaptırıp onunla yola devam edim mi ????

Hocam merhaba N95 gerçekten güzel bir telefon bende 2 sene kullandım n97 yi 1 ay

N97 de ekranının dışında pek sorunla karşılaşmadım ama senın dediğin gibi yazılımlarla alakalı olabilir.E7 hakkında sadece 10 günlük bir yorum yapabilirim mesaj konusunda daha hiç sorun yaşamadım doluluk vb gibi internette de ise sorun yaşamadım yani bana n8 kadar sorun çıkarmadı.
    Bende şu anda yükjlü uygulamalar

*Kendinden gelen F secure diye bir virüs proğramı var
    *Sports tracker
    *Google maps
    *Milliyet Mobile
    *Hürriyet mobile
    *14 tane tema
    *Nokianın Fotoğraflar için panoromik çekim için nokia panaroma adlı proğram.
    *91 mesaj
    *139 mail

Şu andaki hafıza 345.7 mb

Şimdilik yeterli gözüküyor Arkadaşım

N8 dede donma dışında ve reset dışında hiç bir sorun yaşamadım emin olabilirsin 2 sinide kullandım
    Dediğin gibi e7 tercih etme sebebim klavye olması

Umarım yardımcı olabilmişimdir.Kolay gelsin arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLroS -- 8 Mayıs 2011; 8:37:43 >

• Güzel inceleme olmuş güle güle kullanın. Hocam bir sorum olucak telefon kot pantalonuna rahat bir şekilde giriyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137

Güzel inceleme olmuş güle güle kullanın. Hocam bir sorum olucak telefon kot pantalonuna rahat bir şekilde giriyor mu ?

Giriyor hocam kotun darlıgına baglı saka bir yana daha bir zorlugunu görmedim mesela bende bir hastalık vardır.Cebimdeki telefonla oynama yani elimle telefonu cebimde çevirme gibi ama bu e7 de pek mümkün olmuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eLroS

quote:

Öncelikle hayatımda gördüğüm en iyi telefon N95 hem işlevsel hemde dönemine göre harika. Ve aslında halen süper sayılabilir, sonra bir gün gittim N97 aldım. ´´Bastırmatik´´ ekranlı N97 ile N95 kıyası yapsam, N97 nin tasarımı ve klavyesi dışında bence N95 e göre hiçbir artısı yok. N97 telefonum mesaj almıyor C hafızası dolu. Şu aralar N8 bakıyordum ama bir arkadaş E7 önerdi. Ben N97 gibi bir hurdaya o klavyesi ve dış tasarımı için katlanıyorum. N95 imde var ama onu kullanmıyorum. Iphone kullanmışılığımda var (ilk nesil olandan) ama Iphone bana göre değil. E7 güzel ama 2 sorum var. N8 ile E7 arasından gidip gelirken şunu soruyorum. Peki E7 de bir N97 faciası daha yaşarmıyım. Gerçi N97 yi güncellemedim. Birde defa aldığımda güncelledim o kadar. Eski bir yazılımı var. N95 ide hayatımda 1 defa güncellemiştim ilk aldığımda ama o telefonun yazılımı taş gibi. N97 bol bol sorun yapıyor. 32+16 gb hafıza var telefonun esas işi yapan C kısmına mblık hafıza ayrılmış ve şuan bende kb hafıza kaldı. Bu tip kazmalıklar N8 ve E7 de varmı ???? Yoksa N97 yi servise verip adam gibi yazılım ayarlamaları yaptırıp onunla yola devam edim mi ????

Hocam merhaba N95 gerçekten güzel bir telefon bende 2 sene kullandım n97 yi 1 ay

N97 de ekranının dışında pek sorunla karşılaşmadım ama senın dediğin gibi yazılımlarla alakalı olabilir.E7 hakkında sadece 10 günlük bir yorum yapabilirim mesaj konusunda daha hiç sorun yaşamadım doluluk vb gibi internette de ise sorun yaşamadım yani bana n8 kadar sorun çıkarmadı.
    Bende şu anda yükjlü uygulamalar

*Kendinden gelen F secure diye bir virüs proğramı var
    *Sports tracker
    *Google maps
    *Milliyet Mobile
    *Hürriyet mobile
    *14 tane tema
    *Nokianın Fotoğraflar için panoromik çekim için nokia panaroma adlı proğram.
    *91 mesaj
    *139 mail

Şu andaki hafıza 345.7 mb

Şimdilik yeterli gözüküyor Arkadaşım

N8 dede donma dışında ve reset dışında hiç bir sorun yaşamadım emin olabilirsin 2 sinide kullandım
    Dediğin gibi e7 tercih etme sebebim klavye olması

Umarım yardımcı olabilmişimdir.Kolay gelsin arkadaşım.

Cevabın için tşk ederim

İlginiz için ben teşekkür ederim hocam

• Güzel anlatım teşekkürler...
  • quote:

quote:

Güzel inceleme olmuş güle güle kullanın. Hocam bir sorum olucak telefon kot pantalonuna rahat bir şekilde giriyor mu ?

Giriyor hocam kotun darlıgına baglı saka bir yana daha bir zorlugunu görmedim mesela bende bir hastalık vardır.Cebimdeki telefonla oynama yani elimle telefonu cebimde çevirme gibi ama bu e7 de pek mümkün olmuyor.

Olsun hocam çevrilmeyi versin telefon cok hoşuma gitti almayı düşünüyorum bir hatası warsa buraya yazarsanız sevinirim.Ya da ileride çıkarsa

• kamerası oldukça kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26
    kamerası oldukça kötü.

O kadar da değildir hocam sobucda 8mplik kamerası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

kamerası oldukça kötü.

o kadarda değil hocam çok iyi de denmez ama çokda kötü değil
  • Kamerası aşırı kötü değil.
  • quote:

quote:

quote:

Olsun hocam çevrilmeyi versin telefon cok hoşuma gitti almayı düşünüyorum bir hatası warsa buraya yazarsanız sevinirim.Ya da ileride çıkarsa

Hocam bugün birşey dikkatimi çekti çok büyük bir sorun olarak görmedim ama arkadaşları bilgilendirmekte fayda var yanılmıyorsam telefonun anteni alt tarafta heralde
    ki elimle kullanırken mecbur öyle tutmak zorundayım yazarken filan çekim kalitesi biraz düşmekte

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bugün birşey dikkatimi çekti çok büyük bir sorun olarak görmedim ama arkadaşları bilgilendirmekte fayda var yanılmıyorsam telefonun anteni alt tarafta heralde
    ki elimle kullanırken mecbur öyle tutmak zorundayım yazarken filan çekim kalitesi biraz düşmekte

Normal hocam o Benin X6 nin da anteni alt tarafda orayi elinle kapiyinca cekim kalitesi azicik dusuyor ama bana kalirsa onemli bit hata değil.

• evet arkadaşım çok fazla düşmüyor zaten ama mesela hattım avea evde çok çekmiyor elim alt tarafa gelince biraz düşüyor çekim gücü ama kaliteyi pek etkilemiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.