Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

^^Sony Ericsson Xperia X2^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Ericsson, Xperia X1'in varisi Xperia 2 hakkında ilk kez konuştu: Yeni Xperia çok farklı olacak.
    Barselona'da gerçekleştirilen Mobile World Congress, birbirinden çarpıcı mobil cihazlarla son günlerde şüphesiz teknoloji dünyasının en çok konuşulan platformu oldu.

Sony Ericsson da satışa sunulduğundan bu yana büyük ilgi gören Xperia X1'in varisi Xperia 2 ile ilgili ilk kez konuştu ve Xperia 2'nin selefinden oldukça farklı bir yapıda olacağının sinyallerini verdi. Xperia 2'nin ilk olarak İngiltere'de satışa sunulacağını belirten Sony Ericsson, yeni akıllı telefonunun en geç bu yılın ikinci yarısında kullanıcılarla buluşabileceğini vurguladı.

"Bizim için Xperia sadece bir akıllı telefon markası değil" diyen Sony Ericsson, Xperia'nın mobil telefonların geldiği son nokta olması açısından çok önemli bir kilometre taşı olduğunun altını çizdi.

Kaynak:http://www.chip.com.tr/konu/SE-nin-yeni-Xperia-si-cok-farkli-olacak_11067.html

Evet arkadaşlar haber çok ilgiç gelebilir daha x1 yokken Türkiyede x2 nerden çıktı
    Ayrıca olası bir tanıtım videosunun nete sızdığı belirtiliyor.
    işte video:
    http://www.chip.com.tr/video/Sony-X2-ve-X3_245.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArTehLuS... -- 4 Mart 2009; 22:54:22 >

• x1 tr yr gelene kadar x3 bilem çıkar . az buçuk iktisat bilgime rağmen ben anlamakta zorluk çekiyorum bu firmayı ve politikasını
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbonurcan

x1 tr yr gelene kadar x3 bilem çıkar . az buçuk iktisat bilgime rağmen ben anlamakta zorluk çekiyorum bu firmayı ve politikasını

politika tamamen yanlış hocam ayrıyetten iktisat okumaya gerek yok bunu anlamak için
  • türkiyeden gıcık kapıyor olabilirler.
  • x2 android mi olacak? bide x1 de ekran iphone gibi otomatik dönmuyordu sanırm. bunu çok merak ediyorum
  • Arkadaşlar bence koyun tepkinizi batsin gitsin se tr madem bize değer vermiyorlar siz neden değer veriyorsunuz, bakın samsung ve nokia onlar yeter özzellikle samsung bu model getirtme konusunda gerçekten çok hızlılar.
  • Adamlar bence sadece çıkarmak için üretiyorlar. Satmak veya pazarlamak umurlarında değil. Anladığım kadarıyla durum bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Satılık Sony xperia pro
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akıl sır erdirmek mümkün değil bunların yaptıklarına.

Onlara göre biz 3.Dünya ülkesi bile değiliz heralde.Savaş çıktı haritadan fln mı silindik de bunlar bizi sallamıyor anlamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: join

Arkadaşlar bence koyun tepkinizi batsin gitsin se tr madem bize değer vermiyorlar siz neden değer veriyorsunuz, bakın samsung ve nokia onlar yeter özzellikle samsung bu model getirtme konusunda gerçekten çok hızlılar.

haklısın . samsung en azından model getirme konusunda başarılı gerçekten
  • SE. ithalatçısı firma neden getirtmiyor yeni modelleri anlamak zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SonyEricsson Via

x2 android mi olacak? bide x1 de ekran iphone gibi otomatik dönmuyordu sanırm. bunu çok merak ediyorum

Bir üst yetkili birisi Xperia nın sadece windows platformunda olmadığını söyledi .Yani xperia herşeye açık bir telefon..
  • X1 in yüzünü görmedik, adamlar X2 den bahsediolar...

Ne diim helal olsun SE Türkiye ye... Ben sony ericsson yerinde olsam SE Türkiyede çalışan çaycısından yöneticisine herkesi kovardım...
  • Daha X1'in yüzünü göremedik adamlar X2'den bahsediyor Tebrikler Se böyle devam et birde neden şirketler batıyor derler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ER_JaNN:.

Akıl sır erdirmek mümkün değil bunların yaptıklarına.

Onlara göre biz 3.Dünya ülkesi bile değiliz heralde.Savaş çıktı haritadan fln mı silindik de bunlar bizi sallamıyor anlamıyorum.

abi nokianın ajanlarının işi bence bu bi gece yarısı se nin merkeze dalıp tüm haritalardan tryi silmişler iyice tr pazarını ele geçirmek için
  • Merakla bekliyoruz diyeceğiö ama daha çok bekleriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Radikal44

Merakla bekliyoruz diyeceğiö ama daha çok bekleriz.

Sende yine merak kalmış biraz bizde o da kalmıyacak yakında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.