Şimdi Ara

Sony Ericsson Vivaz İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
16.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimden geldiği kadar sizlere yardımcı olmaya çalışıcam. Dün inceleme yapıcaktım ama fırsat bulamıyorum işten dolayı eve geç geliyorum.

Telefondaki ilk ilenimlerim tasarım olarak güzel bir cihaz. İşçilik de iyi telefonda öyle diğer telefonlar gibi kasasında açıklık filan olayı yok telefonu öyle bir yapmış ki sonyericsson tam karizma arkasındaki HD Yazısı yeter :)) Telefonun kutu içeriğinde şarj cihazı,kalemi ve kulaklığı çıktı t.v out kablosu filan çıkmadı onu anlamadım hıı bir de unutmadan sinema bileti çıktı 2 tane bedava giriş hakkım varmış :)) kutusundan cd filanda çıkmıyor direk telefonun hafıza kartında setup dosyası çıkıyor ordan yükleme yapıyorsunuz bu arada hafıza kartından bahsetmişken içinden 8 gb hafıza kartı çıkıyor.

Telefonu ilk aldığımda türkçe menüsü yoktu ama bizim teknik servisdeki arkadaş burdanda teşekker edelim Cesur kardeşim eline sağlık :)) türkçeleştirmesini yaptı yani anlıyacağınız telefonun yeni versiyonları bile çıkmış ama biz daha yeni farkediyoruz :) yada ben yeni farkediyorum :)) telefona yeni versiyon atmadan önce sorunlar vardı örneğin kamera modundayken ekranda arada sırada menü görüküp tekrar normala geliyordu saniyelik bir olaydı ama düzeldi artı birde fotoğrafı çekildiği zaman çekilen fotoğrafı görmek daha uzun zaman alıyordu ama bu yeni fimware ile düzeldi.

Telefonun menüsü klasik alıştığımız nokia menüsü tabi sony ericsson menüsüde var örneğin müzik v.s bölümü sonyericsson menüsü. menülerinde google maps,youtube,facebook,quickoffice v.s yüklü geliyor. telefonun kenarında 3 tuş var birisi ses kontrol diğeri fotoğraf çekmek için bir tuş diğer tuş ise video çekmek için evet bu güzel olmuş video çekmek için ayrı bir tuş fotoğraf çekmek için ayrı bir tuş koymuş sonyericsson bence güzel olmuş. yanlız ilk fimware da olsun şimdikinde olsun giderilmeyen bir sorun var kamerada flash seçeneklerinde menüde otomatik seçeneği yok kendimiz manuel açıp kapatıyoruz.

Evet telefonu birazda kötüleyelim :)) arka kapak kısmı kameranın olduğu bölüm dümdüz geliyor yani nerdeyse kamera dışarda kalıcak çizilme ihtimali yüksek yani dikkat etmek gerek bu yüzden ekran kısmını çeviriyorum ama ne yazıkki ekranda dümdüz geliyor anasını satıyim :)) yani ikisinden birini tercih etmek gerek :)) ses konusuna gelince öyle ağım şağım yüksek ses beklemeyin sesi o kadar iyi değil. dokunmatiğine gelince 5800 dokunmağiyle aynı diyebiliriz belki biraz daha iyi sayılır. Şimdilik aklıma gelenler bunlar yeni şeyler yavaş yavaş ekliyecem umarım faydalı olmuşumdur. Telefonu 870 TL aldım.

Şimdik gelelim çektiğim fotoğraflara bence güzel fotoğraf çekiyor ama gece çekimlerinde flash yetersiz kalıyor. video kaydına diyecek laf yok zaten ama şimdilik benden video kayıt örneği istemeyin bizim buranın internetleri dandik 2 saat sürer herhalde bir video yu upload etmek :D

En son zoom ile çekilmiş bir fotoğraf...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean -- 12 Nisan 2010; 23:49:33 >

• Dostum yaptığın inceleme için teşekkür ederim artık pek telefon inceleyip paylaşan yok
  • önemli değil arkadaşım elimden geldiği kadarıyla birşeyler yapmaya çalıştım.
  • İnceleme için teşekkürler ancak yazılarda paragraf kullanırsanız çok daha iyi olur hocam

Ayrıca fotoğraflarda sanki titreme var gibi geldi bana hafiften yoksa benim paranoyam mı
  • paragrafı hallederim kardeşim ama akşama şuan işteyim :) titreme yok yıllardır fotoğraf çekerim azçok biliyorum nasıl çekileceğini
  • tlfnu nerden aldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

tlfnu nerden aldin

Fotoğraflara bakılırsa arkadaş Kıbrıs'ta yaşıyor. Bizden de hızlı yaşıyorlar ne diyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Sony Ericsson W350^^
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş inceleme için teşekkürler
    fotolar idare eder... çokta ağım şahım resimler değil yani..
  • kıbrısta yaşıyorum arkadaşım ancak bizim taraftada yok bu telefon rum tarafına geçip aldım telefonu. fiyatını yazmıştım ama bir daha söyliyim 870 TL aldım. şimdik pc format atmam gerek yazılara paragraf filan ekliyecem ilerleyen saatlerde başka sormak istenilen birşey varsa yardımcı olurum.
  • gerçektenm çok güzel foto çekmiş alet bu paraya degermi tartışılır ama hiç bi cihaza 600den fazla verilmez bence böyle ama naparsınız işte piyasa böyle ya zamanında alıcan bu parayı bayılıcan tadına varmak için yada geriden gidip takip ucuza alıcan :(
  • video cekimlerinde bazen bulaniklar oluyor anlamadim gitti :S Hatta ilk aldigim telefonun kamerasi bozuldu bu 2. ama bulaniklar oluyor bazen video cekimlerinde :S
  • teşekkürler ve hayırlı olsun tek bir sorum var menü dolaşımında herhangi bir ağırlaşma oldumu hiç ?
    ve dokunmatik ekranı hassaslık derecesinde ekrana fazla yüklenmek gerekiyormu?
    şimdiden teşekkürler...
  • saol arkadaşım menü dolaşımında bir ağırlaşma görmedim. ekranın hassaslığı ise 5800 ile aynı
  • teşekkürler...
  • tlfnda java destegi var mi? Java uygulama ve oyunlar falan calisiyor mu?
  • bana kalırsa dokunmatiği 5800 dan daha iyi videolardan izlediğime göre vivz daha kolay. benim bi arkadaşın 5800 vardı onu kullanmak cok zor geldi bu arada SE yeni telefonunu internette duyurdu Sony Ericsson Spiro - W100 hadi hayırlısı şuan için görselleri mevcut değil.

Kaynak :https://www.bluetooth.org/tpg/QLI_viewQDL.cfm?qid=16412
  • vallahi ben 5800 da kullandım aynı gibi geldi bana öyle aşırı zorlanmıyorsun ben 5800 dada zorlanmıyordum zaten.

java diyorsun kardeşim inanırmısın daha ne program yükledim telefona nede oyun işten fırsat bulupta kendime bile zaman ayıramıyorum bu aralar en kısa zamanda yükleyecem sadece nimbuzz u indirdim o kadar.
  • Güzel inceleme olmuş,teşekkürler..
  • saolasın arkadaşım elimden geldiği kadarıyla birşeyler yaptım. türkiyeye ne zaman gelir onu bilmiyorum ama inşallah biran önce gelir sizlerde alırsınız telefondan gayet memnunum.
  • VIVAZ da gizli kodlar!

Servis menüsüne girmek için:

kırmızı – yeşil – kırmızı– kırmızı – yeşil – kırmızı

kırmızı - Kırmızı tuş
    yeşil - Yeşil tuş

Servis Kodları:

Kolay sıfırlama - *#7780#

Xard araştırma - sert araştırma - *#7370# veya kapatmak için basılı tutun yeşil+kırmızı+ Kamera düğmesi - bu tuş kombinasyonunu serbest kapsamayacaktır.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hangi yılında firmware / yazılım - *#0000#
    IMEI - *#06#
    Adres Bluetooth - *#2820#
    WLAN MAC adresi - *#62209526#
    Toplam aramalar - *#92702689#
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.