Şimdi Ara

Sony Ericsson Vivaz İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
16.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben de bu telefondan aldım ama bir türlü güncelleyemiyorum. SOny Update Service programını kurdum ama program bir türlü telefonu görmedi. Başka bir yolu var mı güncellemenin, mesela telefon içindeki ayarlardan? Ya da ben nere hata yapıyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar.
  • hocam gerçekden çok faydalı olmuş bende aldım vivazı ama arabistandan türkçe dil desteği yok türkçe dil desteğini nasıl yapabilirim ingilizceyle olmuyo bi yol gösterirsen çok sevinirim
  • güzel inceleme teşekkür ederim
  • Arkadaşlar güncellemeyle uğraşma bence bende uğraşmadım telefoncu arkadaş halletti eli cebe atıp bu işi sorunsuz hallet bence??
  • biraz daha fotoğraf ekledim arkadaşlar video da en kısa zamanda ekliyecem.

Gece karanlıkta çekim Flash açık.

Sony Ericsson Vivaz İnceleme

• arkadaslar bu cıhazdan bende var kutlu jelatınlı sıfır amerıkadan arakdasım getırdı ama onceden baska telefon kaydı yaptıgı ıcın kaydını yapamadım alan arakdas bı pasaporta kaydını yapabılır ben bulamadım bı tanıdık bundan dolayı sayıorum kutulu full aksesuarlı 950 lıraya kadar vermeyı dusunuyorum cıhazda 8sd kartta mevcuttur.
  • Türkiye pazarına girmeyecekmi bu telefon anlamadım 2 ay oluyor çıkalı??
  • arkadaslar telefonu satmaktan su anlık vazgectım ve turkce menuyu seddat arkadasın yardımı ıle halledebıldım bu sorunu olan varsa bana yazabılır arkadaslar
  • ...eee inceleme bu kadarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean

Türkiye pazarına girmeyecekmi bu telefon anlamadım 2 ay oluyor çıkalı??

bende kıbrısta öğrenciyim arkadaşım 5 güne kadar orada olucam. rum tarafondan aldığın ürünün nerde garantisi var. veya garantisi varmı. birde telefonla ilgili yazılımsal bir hata varmı? teşekkür ediyorum şimdiden.
  • ARkadaşalar bunu turkçe yapabilen yokmu şimdi service ubdate den ubdate ettim türkçe dili gitti şimdi geri nasıl yuklerim bilmiyorum elimde universal ve setoll v1.1 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: seralim

...eee inceleme bu kadarmı

Fikir edinme açısından yeter gibi...
    Bu arada inceleme için teşekkürler
  • ustalar cihazın mmc kartında türkçe dille ilgili bir kaç rar dosyası var ama bunu nasıl yuklerim bilmiyorum cihazdan mmc ye giriyorum kurmak için ama ? işareti var desteklemiyor caps dosyasıda var ama nasıl yuklerim bunu bilgisi olan yokmu
  • ben başarılı bi şekilde tr dil yukledim isteyene yardımcı olurum :) pm atın yada fenerium_1988@hotmail.com ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selami023 -- 4 Haziran 2010; 15:36:27 >
  • Birkaç fotoğraf

8MP

8MP

6MP (Wide Screen)

Bu da PANAROMİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 5 Haziran 2010; 8:29:45 >

• FAKAT KARDESIM BISEY YANLIS YAPMISSIN ... SU ANKI RESIMLERIN 5 MP GIBI BIRSEY .... YANI TAM CÖZÜNÜRLÜKTE CEKMEMISSIN FOTOGRAFLARI ... YANI 8MEGAPIXEL ILE CEKMEMISSIN... 8MP ILE CEKERSEN FOTOGRAFLARIN KALITESI COK DAHA YÜKSESK OLUR....BUNU KAMERA AYARLARINDAN YAPABILIRSIN....SIMDIYE KADAR KIMSE FARK ETMEDI BEN DE ONA SASIRDIM :D
  • ben de de Sony Ericsson Vivaz Pro var..

bi iki sorum olicakti.. Ses kalitesi özellikle telefon görüsmesi esnasinda pek de kaliteli degil gibi sanki, dogru mudur?

bi de ben ekrandaki seffaf folyoyu kaldirdim yeni almistim onu takicaktim, bi türlü basaramadim, o folyoyu takarken ha bire baloncuk oluo tam oturmuo bunu takabilen arkadaslar yardimci olurlarsa...
  • Fiyatini hakketmeyen bi urun... w995 e devam
  • vivavızımı satıyorum ilgilenen olursa fenerium_1988@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.