Şimdi Ara

Sony Ericsson Vivaz İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
16.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i8910 bundan kaliteli bir telefon değil m? ben arasında büyük farklar olduğunu düşünüyorum.

Ben de vivaz alacağım fakat fiyat olarak uygun olduğu için. Bir de omnia acayip büyük bir telefon. HTC HD2 DEN BÜYÜK OLMASIN

Vivaz satan var mı bu arada?

Sony Ericsson Vivaz İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chotanaq -- 5 Kasım 2010; 12:08:56 >

• vivaz ne demek bile var mı ?
  • bn inceledm i8910la vivazı aralarında çok küçük farklılıklar var boyut olarak ztn vivaz agır basıo i8910gerçktn büyük kaçıyo..çok küçük farklar olmasına ragmen çok daha pahalı i8910
  • ya arkadaşlar lütfen şu görüntülü konuşma konusunu bi konuşssak..vivazda görüntülü konuşma varmı yokmu..benim bi arkadaşımda vivaz var gerçktn önde bi kamera var(yani kamera gibi duruo)yabancı oldugu için daha çözemedik..kimisi önde bi kamera oldugunu sadece ama sadece görüntülü görüşme kullanıldıgını sölüo kimisi arkadaki kamera il yapıldıgını sölüo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniogun

ya arkadaşlar lütfen şu görüntülü konuşma konusunu bi konuşssak..vivazda görüntülü konuşma varmı yokmu..benim bi arkadaşımda vivaz var gerçktn önde bi kamera var(yani kamera gibi duruo)yabancı oldugu için daha çözemedik..kimisi önde bi kamera oldugunu sadece ama sadece görüntülü görüşme kullanıldıgını sölüo kimisi arkadaki kamera il yapıldıgını sölüo..

arka kamera ile goruntulu konusma var
  • arkadaşlar bende de daha 3 aylık vivaz var eğer almayı düşünen varsa garantili tertemiz bir telefondur haberiniz olsun.bütün parçaları eksiksizdir bu arada.
  • sistenci kardeşim elindeki vivaz ın ön kamerası var mı varsa görüntülü görüşme sırasında aktif hale geliyor mu cevaplarsan çok sevinirim
  • Sıfır ayarında kutulu akseusarları tam max. 2 ay kullanılmış ön ve arka tarafı jelatinle kaplanmış siyah renkte pasaport kayıtlı ya da distrübitör üzerinden getirilip garantisi olan bir vivaz arıyorum... Sanalreyonum da fiyatlar belli... Bu kriterlerde telefonu olup satmak isteyenler pm ile iletişime geçsinler lütfen...
  • ilk alındıgında kaç saat şarj etmek gerekiyor vivazı
  • Ayrıca bu telefonun konuşma süresi olarak 13 saat yazıyor ama gerçeklik payı nedir? Sationun konuşma süresi olarak 4.5 saat yazılmış üzerinde 1000 mah lık batarya var görünüyor ve ortalama kullanımının 1-1.5 gün olduğu yazılmış genelde... Vivazda 1200 mAhlık batarya var konuşma süresi 13 saat yazılmış... Arada ekran, kullanılan malzeme vs. gibi etkenler olmuş olsa bile bu kadar fark olması mantıklı pek mantıklı gelmedi bana... Yorum yapacak arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden...
  • vivaz ile vivaz pro arasında pil farkı varmı? pro kullanıcıları 1 gün gitmesinde şikayetçi?
  • vivaz pro için de 12.5 saat konuşma süresi yazılmış ve eğer 1 gün gidiyorsa vivazınki de 1 gün gidiyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 13 Ocak 2011; 14:56:46 >
  • düz vivaz kullanan yokmu bize kaç gn gittigini söylese
  • vivaz kullanan yok sanırım

http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-u5i-vivaz-cep-telefonu-siyah-gumus-kirmizi--8gb-hafiza-hediyeli-_791952.aspx?CatID=27177

fiyatı da iyi sayılabilir... w995, satio bir de vivaz arasında kaldım aslında...
  • bende 20 gunluk vivaz var satılıkdır ilgilenen varsa 05365580060 yada 05436748571
  • istanbul catalcadayım telefonun garantisi vardır jelatın ıuzerındedır acil satılık olduğundan fiyatıda cok uygundur
  • arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum fakat karar veremedim. bu telefon ile samsung i8910 hd karşılaştırıyorum samsung biraz daha üstün gibi geliyor. ayrıca samsung wave s8500 da ilgimi çekiyor yalnız kullandığı işletim sistemi nasıl bilmiyorum sizce hangisini tercih etmeliyim.
  • Viaz yada vivaz pro kullanan varmı ?
  • işe yaradı
  • Arkadaşlar vivazı istanbulda en güvenli nereden alabilirim? Garanti konusu iyi olan ve kazık olmayan..? Bir de güncel fiyatı ne kadar ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.