yukarıı arkadaşlar yarın almam lazım bir tavsiye verin lütfen, garantisi olan ya da olmasa da güvenilir olan bir yer lazım...
quote:
Orijinalden alıntı: Odysseus348
Arkadaşlar vivazı istanbulda en güvenli nereden alabilirim? Garanti konusu iyi olan ve kazık olmayan..? Bir de güncel fiyatı ne kadar ?
quote:
Orijinalden alıntı: Odysseus348 yukarıı arkadaşlar yarın almam lazım bir tavsiye verin lütfen, garantisi olan ya da olmasa da güvenilir olan bir yer lazım...
quote:
Orijinalden alıntı: Odysseus348
Arkadaşlar vivazı istanbulda en güvenli nereden alabilirim? Garanti konusu iyi olan ve kazık olmayan..? Bir de güncel fiyatı ne kadar ?
Forumun 2.el boumunden al
sıfır almak istiyorum karttan çektiricem, doğubank garanti konusunda nasıldır? normalde 2 senelik garantisini ben sony servislerinde kullanabilir miyim yoksa bi sorun olduğunda teli çöpe mi atmam gerekicek
600 tl vivaz pro var 12 taksite kadar karta çekimde yapıyorlar ama fiyat 630 oluyor garantisi yok ama kutusunda sıfır ürünler ben aldım memnunum
vivaz prosu olan birisi rally master pro oyununu atabilir mi ben yanlıslıkla sildim ve internette kayıtlısını bulamıyorum sertifika hatası veriyor elinde vivaz prosu olan biri yardımcı olablr mi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme