Şimdi Ara

Sony Ericsson Vivaz İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
16.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yukarıı arkadaşlar yarın almam lazım bir tavsiye verin lütfen, garantisi olan ya da olmasa da güvenilir olan bir yer lazım...
    quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Arkadaşlar vivazı istanbulda en güvenli nereden alabilirim? Garanti konusu iyi olan ve kazık olmayan..? Bir de güncel fiyatı ne kadar ?
  • quote:

yukarıı arkadaşlar yarın almam lazım bir tavsiye verin lütfen, garantisi olan ya da olmasa da güvenilir olan bir yer lazım...
    quote:

Arkadaşlar vivazı istanbulda en güvenli nereden alabilirim? Garanti konusu iyi olan ve kazık olmayan..? Bir de güncel fiyatı ne kadar ?

Forumun 2.el boumunden al
  • sıfır almak istiyorum karttan çektiricem, doğubank garanti konusunda nasıldır? normalde 2 senelik garantisini ben sony servislerinde kullanabilir miyim yoksa bi sorun olduğunda teli çöpe mi atmam gerekicek
  • 600 tl vivaz pro var 12 taksite kadar karta çekimde yapıyorlar ama fiyat 630 oluyor garantisi yok ama kutusunda sıfır ürünler ben aldım memnunum
  • vivaz prosu olan birisi rally master pro oyununu atabilir mi ben yanlıslıkla sildim ve internette kayıtlısını bulamıyorum sertifika hatası veriyor elinde vivaz prosu olan biri yardımcı olablr mi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.