arkadaşlar neden kimse bu kapasitif ekran olayından bahsetmiyor telefon normal dokunmatik mi yoksa kapasitif mi ve mutlitoch var mı yazın lütfen ona göre almayı düşünüyorum
cihazın sarzı nasıl gidiyor? ayrıca cihazın hızı nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: WrongWay
arkadaşlar neden kimse bu kapasitif ekran olayından bahsetmiyor telefon normal dokunmatik mi yoksa kapasitif mi ve mutlitoch var mı yazın lütfen ona göre almayı düşünüyorum
hocam konuyu okumadan soru soruyosunuz... bi arkadaş 5800 ile aynı resistif demiş!!!
inceleme için teşekkürler... dostlar bu telefonu almaya niyetliyim. bir kaç sorum olacak: 1- telefonda word exel vb gibi dosyaları okumaya yarayan bır uygulama varmı?
2- güncellemelerini bulmak ve kurmak kolay mı?
3- hd videoyu çekiyoruz güzel fekat bu videoyu trim yani kesip içme yapabiliyomuyuz?
mrb arkadaşlar bu telefonda wireless var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: akd2006
mrb arkadaşlar bu telefonda wireless var mı acaba?
olmaz olur mu var tabi,wifi,gps vs vs..
arkadaşlar bndede vivaz pro u8i var ama telefonu aldımda cd falan çıkmadı o yüzden internetten bin kez pc suite indirdim ama bi türlü tel'i pc ye bağlayamadım hep telefon algılanıyor yazısında kalıyordu şimdide artık telefon algılanamadı çıkıyor bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen yada msn falan bırakın lütfen ya teşekkür ederim şimdiden
Telefona sahip olan arkadaşlar nereden ve kaça aldıklarını söyleyebilir mi acaba? Bir de cihazın wi-fi performansını soracaktım...
quote:
Orijinalden alıntı: Lunas1s
arkadaşlar bndede vivaz pro u8i var ama telefonu aldımda cd falan çıkmadı o yüzden internetten bin kez pc suite indirdim ama bi türlü tel'i pc ye bağlayamadım hep telefon algılanıyor yazısında kalıyordu şimdide artık telefon algılanamadı çıkıyor bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen yada msn falan bırakın lütfen ya teşekkür ederim şimdiden
telefon modunda bağlarsan algılar.ama ilk önce yazılımını kur pc ye
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
Telefona sahip olan arkadaşlar nereden ve kaça aldıklarını söyleyebilir mi acaba? Bir de cihazın wi-fi performansını soracaktım...
cihazın piyasa fiyatı 750 tl den başlıyor şu anda..çoğu internet sitesinde bulabilirsin. wi-fi hızı gayet başarılı.
herkese merhaba,
ürünü satın almakla ilgili sorum olacaktı, biraz araştırma yaptım ama emin olamadım.
bu internet sitelerinde satılan ürünler paralel ithalatla mı gelmiş ürünler? garantileri o internet sitelerinin garantisi mi? yoksa oradan aldığımızda bir sorun çıktığında direk sonyericsson a mı gidiyoruz?
kadıköydeki hakan iletişim vs, ya da onpa gibi şirketler garanti ve teknik servis konusunda sorun çıkarıyorlar mı? ben ankaradayım mesela, bu yerlerden alırsam çıkacak sorunlarda illa istanbula mı göndermem gerekiyor telefonu?
bilgisi olan var mı?
hep fiyatlar yüksek yazılmış ama benm arkadaşım amerikadan 600tl ye almış..bide gerçktn 8mp ile böle bi görntü olması şaşırtıcı benm 5800 yakaladıgım görüntüleri bnce buraya koymıyım..bu işte bi hata var..
çok güzel bir telefon.
arkadaşım almış. çok beyendim.
Tavsiye ederim.
bende biraz inceledim, şekil ve kullanım kolaylığı açısından beğendim. hatta bence piyasadaki en karizma dokunmatik telefon. kullanan arkadaşlarımdan pil süresini öğrenmek istiyorum. nasıl uzun süre gidiyormu.
güzel telefona benziyor denemek lazım...
ARKADASLAR BEN TELEFONU RAMAZAN BAYRAMI ARİFESİNDE EŞİME DOGUMGUNU HEDİYESİ OLARAK ALDIM...BİRÇOK YERDE TELEFONA FAHİŞ FİYATLAR İSTEDİLER BENDE BUNUN ÜZERİNE DOGUBANKA GİTTİM,BETPA GARANTİLİ 9 AY TAKSİTLE 795 TL YE ALDIM...KUTUNUN İÇİNDEN 3 TANE EKRAN KORUYUCU FİLM,ARAÇ SARJI,8 GB MİCRO SD KART,DOKUNMATİK KALEMİ,USB KABLOSU,DERİ KILIFI VE SARJ APARATI ÇIKTI...EVE GELİR GELMEZ HEMEN GÜNCELLEMEYİ YAPTIM HİÇBİRSORUN ÇIKMADI...TELEFONUN İSLETİM SİSTEMİ SYMBİAN S60 PLATFORMUNU KULLANIYOR ANLICANIZ ÜZERE NOKİA X6 İLE AYNI PLATFORM...TELEFONA GARMİN MOBİLE XT Yİ YÜKLEDİM SORUNSUZ VE GAYET İYİ ÇALIŞIYOR...TELEFONUN DOKUNMATİK EKRANI 5800 İLE KIYASLANMAYACAK KADAR KALİTELİ,EKRAN nHD OLARAK GEÇİYOR...WİFİ BAĞLANTISI OLDUKÇA KUVVETLİ VE SAYFA YÜKLEMELERİ ÇOK İYİ TELEFONA QUİCK OFFİCE UYGULAMALARI MEVCUT,VİDEO ÇEKİMİ GÜNDÜZ GERÇEKTEN MÜKEMMEL VE FOTOGRAF ÇEKİMİDE AMA AYNI SEYİ GECE ÇEKİMLERİ İÇİN SÖYLEMEK MÜMKÜN DEGİL MALESEF...HAFİF,KÜÇÜK,KARİZMATİK VE GAYET ŞIK BİR TELEFON...AYRICA SERVİS OLARAK İTHALATÇI FİRMAYA DEGİLDE SONYERİCSSON UN ULUSLAR ARASI SERVİSİ ASYA TELEKOMDAN DESTEK ALMANIZI ÖNERİRİM HİÇBİR DESTEGİ ESİRGEMİYORLAR ARIZAYA VERDİGİNİZ TELEFONU YA GÜN İÇERSİNDE YADA 3 GÜN İÇİNDE RAHATÇA ALABİLİYORSUNUZ...BİLGİNİZE...
bu telefonun görüntülü konşması yokmu peki:(
quote:
Orijinalden alıntı: uniogun
bu telefonun görüntülü konşması yokmu peki:(
görüntülü konuşma var arkadaşım 3g ve ileride çıkacak olan 4g yani kesintisiz videolu görüşmeyide destekliyor fakat bunları arkada bulunan 8.1 megapiksellik kameradan yapıyor...
arkadaslar ben video izleyemiyorum acaba benmi yeteneksizim. varmı oyle bir imkanımız bilen varsa yazsın lutfen .
arkadaşlar geçen gün arkadaşm aldı ve görüntülü görşmesi var kamerası hatta önde..almıyanlarn haberi olsun..yalnz benm bi sorum daha olcak 2telefon arasında kaldım samsung i8910omnia hd ve sony ericsson vivaz..sizolsanız hangisini tercih edersiniz nie..