Şimdi Ara

nokia E70

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nokia e70 almayı düşünüyorum... e70 ve e60 ı karşılaştırırsanız hangisini alırdınız... ?
    bu arada e 70 in kendine özel bir başlığı yok... bir uzman gönüllü arkadaş aleti biraz tanıtırsa burada iyi olur... saygılarımla...

• ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. netten biraz araştırma yaptım ve bi yamuğunu grmedim. 3 yıldır telefon değiştirmemiştim ve bu cihaz güzel bir sıçrama olacak.
  • E70'in E60 modelinden artısı 2.0MP kamera ve tam Q klavyesidir.
  • kamerası biraz daha yüksek olsaydın ve biraz daha kaliteli alabileceğim telefonlar arasına girecekti
    tam qwerty klavye kullanımı süper çünkü

ayrıca

http://forum.donanimhaber.com/m_8715418/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 21 Haziran 2007; 11:37:53 >
  • ekranları aynı nasolsa bence E70 al
    klavye gayet kullanışlı oluyo
  • klavye ve kamera ihtiyacın varsa e70 al (foto çekmeyi seviyorsan ve mail vb. sık yazacaksan, gerçi e60 da t9 la çok rahat yazılıyor) yoksa diğer özellikleri aynı.

benim tercihim e60 olurdu ikisinin arasında.
  • 2006 Kasım'dan bitibaren kullanıyorum. Tek rakibi E90 derim:). Klavyesi çok başarılı 9 ay geçmiş olmasına rağmen hala açmayı otomatiğe bağlayamadım (ama bu tamamen benim tembelliğimden) kullandığım zamanlar klavye 2 ele paylaştırıldığı için çok hızlı yazmamı sağlıyor. Wi-Fi olayı muhteşeme diyebilirim. Pil süresi tamamen kurcalamana bağlı sadece konuştuğum zamanlar (günde 30 dk ortalama) 6 günü gördüm.Vo-ip özelliği ister firmaların verdiği sip ayarlarını elle girerek yadawww.fring.com sitesindeki gibi 3. parti yazılımları kullanarak halledebiliyorsun. Fring'le skype ile sesli görüşme yapabiliyorsun program beta sürekli gelişiyor.http://www.nokiaforbusiness.com sitesinden blackberry serverlerini kullanabilmek için program dahi indirebiliyorsun. Tavsiye ederim.

• King Crimson, telefonun ilk incelemelerinde düz ekran modundan yan ekrana geçerken(klavye açıldığında) 2-3 saniyelik bi bekleme yaşandığı söyleniyor hep. son firmwarelar ile düzeltilmiş mi bu?
  • _PainKilleR_ özür dilerim bu mesajı attığımdan beri foruma uğramadım, şimdi cevap verebiliyorum. Sanki biraz daha hızlı (ama emin değilim:)) Opera Mini tarayıcı kullanırken rahatsız edebiliyor. Nedense opera yavaş tepki veriyor E70'te.

Düzeltme: İmla yanlışları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Crimson -- 5 Temmuz 2007; 20:30:00 >
  • qwerty klavye +kamera önemliyse e70 derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.