RAMSES 600 LIRAYA NERDEN BULDUNUZ IYI FIYAT SEMT NERESI
bornova da buldum arkadaşım yarın alıyorum hatta.Bu fiyata başka da bulamadım abi.600 lira çok uygun geldi bu kalitede bu segmentte daha ucuzu yok, dokunmatik istemdiğime göre :) e75 istiyorum aslında ama e71 daha iyi dediler doğru mu bilmiyorum?
Arkadaşlar daha önce kasa değiştiren oldu mu? Benim telefon bir hayli çizilidi değiştirmek istiyorum nokia shopda 200 TL dediler yan sanayi almayı düşünüyorum 30-60 TL arasında değişiyor oda. İstanbul'da nerden alabilirim tüm kasayı yan sanayi olarak?
Denemek lazım açıkçası, ama eski sürüm diye kabul etmeyebilir. Ben cesaret edemem :)
quote:
Orijinalden alıntı: bdoz
quote:
Orijinalden alıntı: oxygen3
merhabalar.telefon ile ilgili 2 sorun yaşıyorum. 1. si arama geldiğinde yes tuşuna bastıktan 2 sn kadar sonra sesim karşıya gidiyor.açıp hemen alo dediğimde karşı taraf o an sesimi alamıyor. 2. si ise konuşmayı kapatmak için no tuşuna basınca tel bir iki saniye donuyor tepki vermiyor vs. teli hemen kapatıp menuye gırmek istiyorum örneğin normalde hiç yapmadığı halde 2 saniye kadar tepki vermiyor. bu sorunları yaşayanlar varmı? çözümleri nedir acaba? teşekkürler....
Bu sorunlar aynen bendede var.. ne yaptiysam duzeltemedim...forumda'da acik ve net cozumler bulunmuyor.. sanirim kronik bir ariza bu....
Bir gelisme varmi , bu durumlar ile ilgili...ben hala bulamadim... telefondan gitgide soguyorum.. :/
Denemek lazım açıkçası, ama eski sürüm diye kabul etmeyebilir. Ben cesaret edemem :)
bildigim akdar ile versiyon 4 iel bu sorunlar bitti hos ben daha gecmedim de usandigimden gecenler bittigini yazmisti sanki
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: oxygen3
merhabalar.telefon ile ilgili 2 sorun yaşıyorum. 1. si arama geldiğinde yes tuşuna bastıktan 2 sn kadar sonra sesim karşıya gidiyor.açıp hemen alo dediğimde karşı taraf o an sesimi alamıyor. 2. si ise konuşmayı kapatmak için no tuşuna basınca tel bir iki saniye donuyor tepki vermiyor vs. teli hemen kapatıp menuye gırmek istiyorum örneğin normalde hiç yapmadığı halde 2 saniye kadar tepki vermiyor. bu sorunları yaşayanlar varmı? çözümleri nedir acaba? teşekkürler....
Bu sorunlar aynen bendede var.. ne yaptiysam duzeltemedim...forumda'da acik ve net cozumler bulunmuyor.. sanirim kronik bir ariza bu....
Bir gelisme varmi , bu durumlar ile ilgili...ben hala bulamadim... telefondan gitgide soguyorum.. :/
ARKADAŞLAR ISTANBULDA OTURUYORUM EN UCUZ E 71 650 YE BULDUM SIFIR DAHA UCUZA SATILAN BIR YER VARMI ACABA YOKSA EN UCUZ FIYAT BU MU YARDIMCI OLURSANIZ
SATILIK turkcellden alınma sıfırı ayarında full kutulu faturalı beyaz renk satılık nokia e71 var, ilgilenen arkadaşlar dükkanımdaki ilandan bakıp inceleyebilirler.
Bana bu telefonu şirketten verdiler. Biraz telefon özürlüyüm herhalde pek nimetlerinden şu ana kadar faydalanamadım. Ama en kötü özelliği tuşları. Hepiniz memnunsunuz anladığım kadarı ile. Hepinizin de parmakları küçük mü
yüklemeniz gereken 20 adet program. Her telefonda olması gerek bunların.
@Patriot Ayhan parmaklarım gayet tombul 3 tuşu birden kaplıyor ancak alışınca sorun olmuyor klavyeyle yazmak o kadar pratikki eski tip telefonlarda mesaj yazmakda zorlanıyorum eskiden telefona bakmadan hızlıca yazabilen biriydim oysaki
İşlerden dolayı çok fazla vakit bulamıyorum. Malum 60 kğsğr sayfayı da okumak hayli zaman alır. Birisi bu 20 adet faydalı programı bir yerde toplayabilir mi? Hatta ilk sayfaya konulsa da rahat rahat görsek ne iyi olur. İsimleri ne işe yaradıkları ve linkler. Fazla mı şey istedim.
Arkadaşlar herkese merhaba bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok memnun kalıcam teşekkürler.. Sorum şu nokia e71 telefonumuzun kullanım kılavuzunda 16. sayfada menü kısmının içinde sol aşağıda yer alan
[b]'uygulama simgelerini ve klasörleri hareketli hale getirmek için seçenek>Simge Animasyonu>Açık seçeneğini belirleyin'
kısmını telefonda nerede olduğunu bir türlü bulamadım bu uygulamayı telefonunda kullanan arkadaşlardan bu özelliği etkinleştirebilmek için yardım bekliyorum umarım ifade edebilmişimdir teşekkürler.
arkadaşlar bu navigasyon olayı nasıl oluyor mesela izmirdeyim ben bornovada ege üniversitesine gidicem nasıl gidiceğimi falan gösteriyor mu? ve nasıl nerden yükliycem yardımcı olursanız çok sevinirim. telefonu yeni aldım da.
quote:
Orijinalden alıntı: henny
arkadaşlar bu navigasyon olayı nasıl oluyor mesela izmirdeyim ben bornovada ege üniversitesine gidicem nasıl gidiceğimi falan gösteriyor mu? ve nasıl nerden yükliycem yardımcı olursanız çok sevinirim. telefonu yeni aldım da.
telefonundaki "ovi mağaza" uygulamasından indirebilirsin ama önce üye olup kullanıcı adı ve şifre belirlemen gerekir. telefonunda ovi yoksahttp://store.ovi.com/ adresinden de girebilirsin. zaten sana ovi kurmayı da kendisi öneriyor.
kullanmak için ise... bulunduğun yerde haritalar a girip, "yer bul" ikonuna tıkla. gitmek istediğin yerin/sokağın/binanın vs adını gir. çıkan listeden istediğin yeri seçip orta tuşa bas ve "sür" seçeneğini seç. telefon sana sesli ve görüntülü olarak yolu tarif edecek. (yürü için türkçe dil yapmamışlar)
önemli nokta: ilk sür dediğinde senden dil seçmeni isteyecek ve seçtiğin dili telefonuna kuracak. bu yüzden wirelessa ulaşabileceğin yerde olman faydalı olur. diğer önemli nokta: mesela istanbul büyük bir şehir olduğundan haritayı kısım kısım indiriyor. bir seferinde çevrimdışı kullanmaya kalktığımda, adresi bulup tamamen boş harita üzerine işaretledi. ancak çevrimiçi olduğumda haritayı yükleyip adam gibi tarif edebildi.
quote:
Orijinalden alıntı: saltuque
quote:
telefonundaki "ovi mağaza" uygulamasından indirebilirsin ama önce üye olup kullanıcı adı ve şifre belirlemen gerekir. telefonunda ovi yoksahttp://store.ovi.com/ adresinden de girebilirsin. zaten sana ovi kurmayı da kendisi öneriyor.
kullanmak için ise... bulunduğun yerde haritalar a girip, "yer bul" ikonuna tıkla. gitmek istediğin yerin/sokağın/binanın vs adını gir. çıkan listeden istediğin yeri seçip orta tuşa bas ve "sür" seçeneğini seç. telefon sana sesli ve görüntülü olarak yolu tarif edecek. (yürü için türkçe dil yapmamışlar)
önemli nokta: ilk sür dediğinde senden dil seçmeni isteyecek ve seçtiğin dili telefonuna kuracak. bu yüzden wirelessa ulaşabileceğin yerde olman faydalı olur. diğer önemli nokta: mesela istanbul büyük bir şehir olduğundan haritayı kısım kısım indiriyor. bir seferinde çevrimdışı kullanmaya kalktığımda, adresi bulup tamamen boş harita üzerine işaretledi. ancak çevrimiçi olduğumda haritayı yükleyip adam gibi tarif edebildi.
dostum çok teşekkürler. bir de sana ve diğer arkadaşlara soruyorum. jar. dosyaları yükledim bunların sanırım oyun dosyaları bu oyunları bilgisayarıma nasıl yükliycem yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim cevap bekliyorum. tekrar teşekkürler.
quote:
dostum çok teşekkürler. bir de sana ve diğer arkadaşlara soruyorum. jar. dosyaları yükledim bunların sanırım oyun dosyaları bu oyunları bilgisayarıma nasıl yükliycem yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim cevap bekliyorum. tekrar teşekkürler.
bildiğim kadarıyla jar dosyalarını bilgisayarına yükleyemezsin... niye böyle birşey yapmak istiyorsun ki hem? bilgisayarında telefon oyunları mı oynamak istiyorsun??
jar normalde bilgisayarındaki exe nin karşılığıdır. her jar oyundur diye birşey yok. ciddi bir program da olabilir.
jar dosyalarını telefona yüklemeyi soruyorsan eğer: dosyaları hafıza kartına at, sonra telefondaki dosya yöneticisinden git o dosyaları çelıştır. uygulamalar klasörü altına yükler...