Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hem yukarda bir kaç mesajda, hemde resmi (ingilizce) nokia web sitesinde e71 için yeni versiyon oldğunu gördüm, yanılmıyorsam v410.

ama ne yazıkkı bu versiyon u 1 haftadan beri uğraşmama rağmen telefonuma kuramadım. nokiaPCsuite açtığımda telefon yazılımı güncel demekte.

başka nasıl yükseltme yapabiliriz?

software upgrade programını UK vatandaşı gibi indirdim, hani belki, ülkeleri, kendi offical web sayfasına yönlendirip oradan download ediyordur diye, ama o da sonuç vermedi..

indiren arkadaşlar nereden indirdiğini nasıl başardığını yazarsa memnun olurum.

not: teldeki bazı yerleşik sorunlarda iyileştirme varmı ? açtıktan sonra 1-2 saniye boyunca sesin karşıya gitmemesi, yada hafıza kartında 300mb den fazla data olduğunda menü ve diğer işlevsel tuşların basıldıktan sonra kasması? bir numara aradığınızda meşgül ise telefonun kendine gelme süresini 10 snye olması vs gibi..

• @Tesaus telefonun bataryasını çıkarıp içindeki seri numarasına göre denetlediniz mi güncel versiyonu olup olmadığını? benimkisi turkcell kampanyasıyla alınma olduğu için şimdilik bu versiyona firmware gözükmüyor. Ovi programı ve software programı sorunsuzca seri numaraları tutuyorsa firmware yüklemesi lazım aksi halde aldığınız hata gibi güncel diyerek firmware atmaz.
  • kim bilir trcell cihazlarına nezamn gelir yeni sürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: saltuque

quote:

Orijinalden alıntı: henny

arkadaşlar bu navigasyon olayı nasıl oluyor mesela izmirdeyim ben bornovada ege üniversitesine gidicem nasıl gidiceğimi falan gösteriyor mu? ve nasıl nerden yükliycem yardımcı olursanız çok sevinirim. telefonu yeni aldım da.

telefonundaki "ovi mağaza" uygulamasından indirebilirsin ama önce üye olup kullanıcı adı ve şifre belirlemen gerekir. telefonunda ovi yoksahttp://store.ovi.com/ adresinden de girebilirsin. zaten sana ovi kurmayı da kendisi öneriyor.

kullanmak için ise... bulunduğun yerde haritalar a girip, "yer bul" ikonuna tıkla. gitmek istediğin yerin/sokağın/binanın vs adını gir. çıkan listeden istediğin yeri seçip orta tuşa bas ve "sür" seçeneğini seç. telefon sana sesli ve görüntülü olarak yolu tarif edecek. (yürü için türkçe dil yapmamışlar)

önemli nokta: ilk sür dediğinde senden dil seçmeni isteyecek ve seçtiğin dili telefonuna kuracak. bu yüzden wirelessa ulaşabileceğin yerde olman faydalı olur.
    diğer önemli nokta: mesela istanbul büyük bir şehir olduğundan haritayı kısım kısım indiriyor. bir seferinde çevrimdışı kullanmaya kalktığımda, adresi bulup tamamen boş harita üzerine işaretledi. ancak çevrimiçi olduğumda haritayı yükleyip adam gibi tarif edebildi.

Ovi denilen uygulama paralı mı?
    Yoksa free mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Patriot Ayhan

quote:

Orijinalden alıntı: saltuque

quote:

Orijinalden alıntı: henny

arkadaşlar bu navigasyon olayı nasıl oluyor mesela izmirdeyim ben bornovada ege üniversitesine gidicem nasıl gidiceğimi falan gösteriyor mu? ve nasıl nerden yükliycem yardımcı olursanız çok sevinirim. telefonu yeni aldım da.

telefonundaki "ovi mağaza" uygulamasından indirebilirsin ama önce üye olup kullanıcı adı ve şifre belirlemen gerekir. telefonunda ovi yoksahttp://store.ovi.com/ adresinden de girebilirsin. zaten sana ovi kurmayı da kendisi öneriyor.

kullanmak için ise... bulunduğun yerde haritalar a girip, "yer bul" ikonuna tıkla. gitmek istediğin yerin/sokağın/binanın vs adını gir. çıkan listeden istediğin yeri seçip orta tuşa bas ve "sür" seçeneğini seç. telefon sana sesli ve görüntülü olarak yolu tarif edecek. (yürü için türkçe dil yapmamışlar)

önemli nokta: ilk sür dediğinde senden dil seçmeni isteyecek ve seçtiğin dili telefonuna kuracak. bu yüzden wirelessa ulaşabileceğin yerde olman faydalı olur.
    diğer önemli nokta: mesela istanbul büyük bir şehir olduğundan haritayı kısım kısım indiriyor. bir seferinde çevrimdışı kullanmaya kalktığımda, adresi bulup tamamen boş harita üzerine işaretledi. ancak çevrimiçi olduğumda haritayı yükleyip adam gibi tarif edebildi.

Ovi denilen uygulama paralı mı?
    Yoksa free mi?

free...

• quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

@Tesaus telefonun bataryasını çıkarıp içindeki seri numarasına göre denetlediniz mi güncel versiyonu olup olmadığını? benimkisi turkcell kampanyasıyla alınma olduğu için şimdilik bu versiyona firmware gözükmüyor. Ovi programı ve software programı sorunsuzca seri numaraları tutuyorsa firmware yüklemesi lazım aksi halde aldığınız hata gibi güncel diyerek firmware atmaz.

ewet dostum seri nolar tutuyor (hatta pc suıte ıle bağlı iken kontrol ettiğimde seri no slotuna kendisi otomatik yazıyor)

yani işin özü webden elle kontrol ettiğimde güncelleme mevcut, (v410)
    pc suite/software upgrade prog. ile denediğimde cihazımın güncel olduğunu görüyorum.(v400)

aslında v400 yüklerkende aynısı olmuştu, güncelleme çıktıktan 1 haftasonra pc suite v400 güncellemesini görmüştü. neyse biraz daha bekleyelim :)

• ARKADASLAR BİMEKSTE E 71 DAHIL TUM URUNLER % 20 INDIRIMLI ACELE EDIN EN UYGUN FIYAT BIMEKSTE
  • rahatsız etmek istememiştim,özür dilerim. :(
  • şu garmini nasıl halledicem lutfen daha anlaşılır biçimde anlatırmısnz.. o silinck dosyalara faln nerelerden ulasıcm lütfen yardmlarınızı guzl anlatımlarınızı bkliyrum şarjm 1 gun dayanıyr.. şimdiden teşekkürederim....
  • herkese merhaba,

telefonumda ovi maps var, ovi suite den turkiye haritasını indirmek istediğim her seferinde hata veriyor.
    ama sürekli çevrimiçi arama yapıldığında da fazladan data transferi oluyor bundan dolayı türkiye haritasını indirmem gerek
    ovi suite dışında bu haritaya nasıl ulaşabilirim,
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: free_sub

şu garmini nasıl halledicem lutfen daha anlaşılır biçimde anlatırmısnz.. o silinck dosyalara faln nerelerden ulasıcm lütfen yardmlarınızı guzl anlatımlarınızı bkliyrum şarjm 1 gun dayanıyr.. şimdiden teşekkürederim....

telefonu bilgisayarına kablo ile bağla ve depolama seç.
    sonra yukarıda anlatıldığı gibi dosyaları bul ve sil.
    bu kadar.
  • Yeni versiyon çok iyi arkadaşlar yüklemneyenler yüklesin derim hiç değilse telefon biraz daha rahat takılmadan çalışıyor.
  • Ayın 16sında e71 aldım arkadaşlar 640TL ye Kütahya'da...

Neyse Telefon güzel bakalım son fw i yükleyeceğim ancak malum şarj sorunu bende de var. Lityum Polimer kullanıyor sonradan açılır dediler(ne derece doğru bilemem). Ancak dün saat 15'de 16 saat boyunca yaptığım şarjdan sonra(kaldıki bence gereksiz ve anlamsız bir şarj süresi-öyle diyorlar) bugün daha 24 saat geçmeden 7'den 5'e geriledi. 2.5 gün gidiyor aşağı yukarı

Arkadaşlarımızın söylediği Garmin Xt bende de yüklü. Onun dosyalarını sildim Etkin hale getirdikten sonra devre dışı bıraktım henüz. Bakalım bundan sonra neler olacak. Ayrıca şu ses problemi bende de var. Telefon ilk açıldıktan 1-2sn sonra ses karşıya gidiyor. Anlamsız hareketler bunlar. Bu kadar güzel bir telefona hatta Nokia'ya hiç yakışmamış. Neyse problemlere çözüm bulabilenler bilgilendirirse sevinirim. Normalde telefon ile çok az konuşan birisiyim 16 sından beri 40 dk görüşme yapmışım. (diğer teli kullanıyorum şarjdan dolayı) konuşma yapsam bile telefonu internet vs için çok az kullanırım.

Neyse bakacağız ve göreceğiz. Saygılarımla arkadaşlar.

• merhaba arkadaşlar
    bende geçenlerde ablamın e 71'ini aldım. bi sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinicem. bu sol üst köşedeki E işareti gitmiyo bi türlü. başlık altında başka birisi daha yazmış bunu. ona da mail hesaplarını kapat düzelir demişler fakat ben düzeltemedim. messaging kısmında 4 tane mail adresi var. benim de şu an için internet paketim olmadığından dolayı kapatmak istiyorum bunları. ama nasıl ?
  • @volante

telefdonon kendi ayarlarindan baglanti sekmesinden we

mail hesaplarinin baglanti sekmesinden,

ikisinide baglanti icin onay iste olarak degistir,

mail tabinda mail guncelleme suresini herzmn yerine 2 saatten fazla bir sure sec, sora geri herzmna alabilirsin.. bu ayari degistirmeden usttekileri yapsan bile e yazisi gitmicek..

snc itibari ile, e yazisi durekli mail gelmismi die kontrol etmek icin cikiyor.. ayarlari manuel baglantiya getirirsen sorunun cozulecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tesaus

@volante

mail tabinda mail guncelleme suresini herzmn yerine 2 saatten fazla bir sure sec, sora geri herzmna alabilirsin.. bu ayari degistirmeden usttekileri yapsan bile e yazisi gitmicek..

snc itibari ile, e yazisi durekli mail gelmismi die kontrol etmek icin cikiyor.. ayarlari manuel baglantiya getirirsen sorunun cozulecektir

ya mail kutularını ayarladım da telefonun kendi ayarlarında bulamadım öle bişey

edit: bu arada E yazıyo hala ama bağlı değil nete. şimdi kontörlü hat var telefonda kontörde bi oynama yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volante -- 27 Nisan 2010; 18:13:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: palermo9

quote:

Orijinalden alıntı: Levcho

quote:

Orijinalden alıntı: oLgan
    quote:

Orijinalden alıntı: Levcho
    Her şifresiz gözüken ağ'a girilebilir diye bir kural yok arkadaşlar.
    Özellikle yoğun saatlerde, alış veriş merkezlerinde ağ'lar dolu oluyor ve belki de IP mask'taki tüm IP'ler dolu olduğu için girmeye izin vermiyor olabilir. Bağlanamadığınız alış veriş merkezindeki daha erken saatlerinde gitme şansınız varsa, tekrar deneyin.
    Bazı şifresiz gözüken ağ'larda ise, MAC filtreleme aktıf olabiliyor ve bundan dolayı bağlantı sağlanmıyor.
    Yeni denemeler ile sizleri bekliyoruz.

kimsenin olmadığı ve açık ağ bulunan bir kaç mekanda deneme yaptım, laptop bağlanıyor e71 bağlanamıyor (ağ bulunamadı hatası veriyor) bunun bir açıklaması olabilmeli. sırf bu yüzden soğudum telefondan.. telefonda meydana gelen bir sorun desem başka ağlara bağlanabiliyor arada sırada.. çok can sıkıcı.

fw sürümünüz nedir. eski ise, güncelleme yapmanızı tavsiye ederim.
    en son sürüm kullanıyorsanız, telefona hard reset yapmanızı tavsiye ederim.
    ve ya en azından fabrika ayarlarına geri döndürüp deneyiniz.

b e71 le alakalı bişey değil baska model telefonu olan arkadaslarımda aynı durumdan şikayetci

ALIŞVERİŞMERKEZLERİNDEN TT NETE GİREBİLEN VARMI BU TELEFONLA

• arkadaşlar e71 aldım telefondan hiç anlamam buna yükleyebileceğim navigasyon programı hangisi son sürüm olup olmadıgını ve son sürümü nerden güncelleyeceğimi söyleyebilirmisiniz
  • aynı sorun bende de vardı arkadaşlar. ancak nokianın yayınladığı yeni versiyonu (v410.21.010) yükleyince geçti. sesin geç gitmesi ve donma gibi bütün problemler çözülmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: volante

quote:

Orijinalden alıntı: Tesaus

@volante

ya mail kutularını ayarladım da telefonun kendi ayarlarında bulamadım öle bişey

edit: bu arada E yazıyo hala ama bağlı değil nete. şimdi kontörlü hat var telefonda kontörde bi oynama yok?

E harfi bulunduğunuz bölgede EDGE dstekli şebeke olduğunu gösterir, bağlı olduğunuzu değil. İşlem kaydından paket verilerin miktarını kontrol edin bağlanıyorsa miktar artacaktır.

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.