Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    diğer symbianlarda çalışan bu telefonda çalışıyor mu bilmiyorum ancak
    telefon kapalıyken; (*) (3) (arama tuşu) ve (açma kapama tuşu)na aynı anda basılı tutup bir dener misiniz? (telefon açılana kadar basılı tutun)
  • Son firmware çok stabil arkadaşlar. Herkese tavsiye ederim. Hem çok hızlanmış, hem donma problemi kalmamış, hem de gelen aramadaki karşıya sesin geç gitme sorunu çözülmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaydinci

google'dan e71fanatics diye aratırsan bulduğun sitede aradığın her şey var. Forumlar bölümüne girersen daha kolay olur..

teşekkürler.oldukça kapsamlı bir siteymiş
  • bunu denedim buldum google dan aratınca, telefon kapanıp açılıyor ama yine aynı hale dönüyor.:(
    bugün işim rast giderse vericem kvk'ya :)
  • S60v3/S60v5 Ovi Maps v3.03.10wk1.b05 Ücretsiz Lisanslı

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/gps-ve-navigasyon/s60v3-v5-ovi-maps-v3-03-10wk1-b05-ucretsiz-lisansli-t1713.html

Açıklama: Hala ücretsiz lisans versiyonunu yüklememiş olanlar buyursun yüklesin. Kontör gitmemesi için ve haritaları yüklemek için yapılacaklar bağlantıda açıklanmıştır.

Diğer navigasyon yazılımları için "buraya" tıklayınız.

• Arkadaşlar,
    Bahsettiğim hatalı açılış mesajı sorununu *3 yes power tuş kombinasyonuna tekrar açılana kadar basılı tuttum ve sorunum halloldu.
    Herkese çok teşekkür ederim, şimdi sadece aldığım yedeği geri yüklemek kaldı. :)
    Servis kapılarında sürünmekten kurtardınız beni :)
  • @natre nayon hayırlı olsun sevindim :)
  • merhaba arkadaşlar;

ben 2gün evvel e71 aldım ve gps'i çalıştırdım internete bağlanmadan bulunduğum yeri gösterdi.bugün çalıştırdığımda hem bulunduğum yeri göstermedi hemde internete bağlandı sizce nedendir ne yapmam gereklidir yardımlarınızı bekliyorum.
  • Geldim arkadaşlar aranızdayım dün realden 599 tl ye beyaz rende bir e71 aldım 5800 la arasında kararsız kalmıştım ama doğru karar vermişim bu arada 120 tl wrd puan ve 8 adet indirim çeki ile telefon bana 400 e felan gelmiş oldu ne desiniz iyimi fiyat?
    şimdi sizden biraz yardım edicem telefon ile internete evdeki bağlantıdan bağlanamadım neden olabilir birde gerçekden gerekli programlardan neleri tavsiye edersiniz nereden bulabilirim yardım edecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim
  • e71 kullanan arkadaşlar nası memnunlar mı bu telefondan? fiyatları biraz düşmüşken alınır mı sizce hala? yoksa geçti mi artık? bende real kampanyasından almayı düşünüyorum ama kararsızım..
  • bnce harika bir makına duruş olun hız olsun çok iyi bn alalı 4 5 ay oluo çok memnunum şuana kadar hiç bir şikayetimde olmadı :)
  • bende samsung preston var alışamadım pek sadece dokunmatiği olan bi telefon gibi geliyo.. e71in beyazı çok hoş fakat soyulmalar falan oluyormuş galiba ondada.. pil ömrü nasıl peki? 2 gün götürse yeter zaten..
  • bnde daha hiç soyulma faln olmadı pil ömrü çok msjlaşmıyorsan 2-3 gun gder ama bnm gibi gnde 200 den fazla msj atıyrsan 1.5 gun dayanr :)
  • sağolasın cevapların için bende kısa süre içerisinde alacağım beyazını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volante
    arkadaşlar menüdeki installationsda bulunan uygulamaları açmaya çalıştığımda unable to execute file for security reasons diye bi hata veriyo. yabancı forumlara baktım oralarda telefonu hackleyin diye bi uygulama tavsiye etmişler. sizin bu konuda bi fikriniz varmı?

arkadaslar musaadenizle su sorumu tekrar etmek istiyorum:)
  • iyi akşamlar arkadaşlar bende katıldım e71 kervanına..

öncelikle şu turkcell dalgalarından nasıl kurtulacağım bi yolu var mı? ayrıca bu versiyon güncellemeleri nereden nasıl yapılıyor.. konu çok fazla olmuş hersayfayı okuyacak vaktim yok yardımcı olursanız sevinirim..

birde bu mesajlarda favori alıcı ekleyemiyor muyuz?
  • quote:

quote:

arkadaşlar menüdeki installationsda bulunan uygulamaları açmaya çalıştığımda unable to execute file for security reasons diye bi hata veriyo. yabancı forumlara baktım oralarda telefonu hackleyin diye bi uygulama tavsiye etmişler. sizin bu konuda bi fikriniz varmı?

arkadaslar musaadenizle su sorumu tekrar etmek istiyorum:)

Sertifika kontrolü devre dışı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euzun72 -- 16 Mayıs 2010; 23:56:19 >
  • beyler kırmış oldugum cep telefonumu satabilirim isteyen olursa. Parca ihtiyacı falan olanlar varsa eğer :)) Arka kapakta ekranda ve bataryada falan sorun yok. Batarya ve ekran cok pahalı isteyen olursa burdan bana ulassın uygun biseyler yaparız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_ulu88

iyi akşamlar arkadaşlar bende katıldım e71 kervanına..

öncelikle şu turkcell dalgalarından nasıl kurtulacağım bi yolu var mı? ayrıca bu versiyon güncellemeleri nereden nasıl yapılıyor.. konu çok fazla olmuş hersayfayı okuyacak vaktim yok yardımcı olursanız sevinirim..

birde bu mesajlarda favori alıcı ekleyemiyor muyuz?

NSS ile düzgün bir TR ürün kodu girip güncelleyin, reklamlar falan filan gider.

imzamda anlatım mevcut.
  • Son firmware'de görebildiğiniz değişiklikler neler arkadaşlar? Liste olarak biryerde bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.