Topic yavaşlamış galiba. Kaç saatdir girip yazan olmamış
turkcell cihazlar için yeni sürüm nezamn çıkacak
quote:
Orijinalden alıntı: busonartik
turkcell cihazlar için yeni sürüm nezamn çıkacak
Bunu bilen varmı bende merak ediyorum doğrusu. Kim adapte ediyor yazılımları operatör cihazlarına acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: euzun72
quote:
Orijinalden alıntı: volante
quote:
Orijinalden alıntı: volante arkadaşlar menüdeki installationsda bulunan uygulamaları açmaya çalıştığımda unable to execute file for security reasons diye bi hata veriyo. yabancı forumlara baktım oralarda telefonu hackleyin diye bi uygulama tavsiye etmişler. sizin bu konuda bi fikriniz varmı?
arkadaslar musaadenizle su sorumu tekrar etmek istiyorum:)
Sertifika kontrolü devre dışı mı?
ben de bilmiyorumki ya. Biz senelerdik w810i kullanıyoduk. Şimdi sertifika olaylarına filan biraz yabancıyız yani :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: euzun72
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: volante arkadaşlar menüdeki installationsda bulunan uygulamaları açmaya çalıştığımda unable to execute file for security reasons diye bi hata veriyo. yabancı forumlara baktım oralarda telefonu hackleyin diye bi uygulama tavsiye etmişler. sizin bu konuda bi fikriniz varmı?
arkadaslar musaadenizle su sorumu tekrar etmek istiyorum:)
Sertifika kontrolü devre dışı mı?
ben de bilmiyorumki ya. Biz senelerdik w810i kullanıyoduk. Şimdi sertifika olaylarına filan biraz yabancıyız yani :)
Yükleme uygulama yöneticisi içinde seçeneklerden ayarlara girin sertifika kontrolü vs kapatın.
onlara da baktim simdi kapaliymis zaten. Galiba bi tek hacklemek kaliyo geriye:(
Arkadaşlar telefonu garantili ve en ucuz olarak ne kadara alabilirim?
Real deki kampanya worldcard tek çekim e72 800TL. %20 world puan karta haziran başı yükleniyor. 640TL ye geliyor. Genpa garantili.
merhabalar telefona oyun yükleyenler nereden yukluyor acaba birde oyunlar arsa paylaşırsanız sevinirim :) birde telefonun kendi oyunu olan global race benim telefonum da çok buyuk ve çok agır çalışıyordu bnde problem oyundadır diye silmiştim ancak dün bir arkadaşımda gördüm hiç ağır değildi ve çok ta güzel gösteriyordu o oyunuda tekrar nasıl bulabirim. şimdideen teşekkürler iyi günler
nokıa nın sitesinden global race i buldum yükledim gayet sorunsuz şimdi :)
@visible navigasyon programı olarak sana Garmin'i öneririm. Reis-i Eagles'ın imzasında telefona nasıl kuracağın ve nasıl kullanılacağın anlatılıyor.
Üstadlar bende beyaz E71 var malum 410.21.010 sürümünü yüklemek için cihaz kodunu değiştirmem gerekiyor. Ama şunu fark ettim , siyah ve gri modellerin avrupa kodunu yüklediğimizde(NSS ile) yeni sürüm yüklenebiliyor fakat beyaz modelin avrupa kodunda en son sürüm yüklenemiyor. Acaba beyaz cihaza siyah veya gri modellerin kodunu yüklesem ve güncellesem bi sorun çıkarmı? Yoksa en iyi ihtimal siyah veya gri modellerin temaları falanmı gelir?
OVİ den indirebileceğin ovi maps de sorunsuz ve güzel çalışıyor. Garmin'den farkı ise adreslerde kapı numarası yazamıyorsunuz. Ama gene de güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: grandwoywoy Üstadlar bende beyaz E71 var malum 410.21.010 sürümünü yüklemek için cihaz kodunu değiştirmem gerekiyor. Ama şunu fark ettim , siyah ve gri modellerin avrupa kodunu yüklediğimizde(NSS ile) yeni sürüm yüklenebiliyor fakat beyaz modelin avrupa kodunda en son sürüm yüklenemiyor. Acaba beyaz cihaza siyah veya gri modellerin kodunu yüklesem ve güncellesem bi sorun çıkarmı? Yoksa en iyi ihtimal siyah veya gri modellerin temaları falanmı gelir?
benim bildiğim kadarıyla beyaz ve gri telefonlar arasında sedece kasa ve kapak farkı var. yazılım olarak bir farkları olduğunu sanmıyorum. gördüğüm kadarıyla temaları da aynı...
merhaba arkadaslar bir suredir takip ediyordum bu konuyu epey ara vermişiz simdi bi problem var
nokia messaging programı ile anlık maillerim alıyordum sonra programı sildim simdi gene yukledim eski mail adresimin bilgilerini girdikten sonra bu adresler bi nokia accountuna kayıtlıdır deyip bana nokia messaging account bilgilerini soruyor ben boyle bir üyelik yapmamistim. Biraz yabanci sitelerde baktım nokia ile goruşun hesabınızı sıfırlasınlar falan diyorlar.
konuda belki bahsedilmistir fakat 60 sayfada bulmam zor oluyor,kaçıncı sayfalarda olur varsa.
yok eger yoksa bu konuda tecrübesi olan yada yardımcı olabilecek birisi varmıdır
nokia ile irtibata geçmeden sizden belki yardım alabilirim
teşekkürler
Yeni Sürüm: Ovi Maps v3.04.10wk17.b07 Ücretsiz Lisanslı
Açıklama: Beta olan v3.04 sürümü kararlı sürüme geçmiştir.
Diğer navigasyon yazılımları için "buraya" tıklayınız.
gps e girmekte sorun yaşıyorum arkadaşlar.. uydu bulamıyo genelde bulduğu zamanda gps için bekleniyor diyor fakat öyle kaılıyor ne kadar beklesemde.. ayrıca bi ayar mı yapmam gerekir?
ayrıca bazı yerlerde wirelessin şifresini yazmama rağmen ağ geçidi yanıt vermiyor hatası veriyor bu neden kaynaklanır?
belli 1 ayarı yok. şebeke tabanlı kapalıyken 3-4dk sürer sabitken ve açık havadayken. bu süre çok değişken.
Bu arada önceki sayfalarada baktım ama sorumun cevabını bulamadım. Önce yazıldıysa affola... E71 im ile 3G kapsama alanı içinde olmama rağmen (Avea) görüntülü konuşma yapamıyorum. Şebeke desteklemiyor diye bir hata mesajı veriyor. Sanırım telefon içinden bir ayarı var ama ben o kadar karıştırmama rağmen Şebeke modu dışında 3G görüntülü konuşma ile ilgili bir menü bulamadım. Sizler 3G ile video araması yapabiliyormusunuz? Yapıyorsanız nasıl bir ayar yaptınız???
E_mail ayarlarını nasıl yapabiliriz acaba? Sadece gmail hesabımı kullanılıyor birisi yardımcı olabilir mi acaba..