Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende her ikisindede 400 olan çıkıyor :(
  • Ürün kodunuzu girin::
    0567385 GO

Latest available software for your device:
    Version: 400.21.013

Compare numbers
    If your current version is dated earlier,then update now to get the latest features,applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download

benim ürün koduma güncelleme 400 lü çıkıyor nokia sitesinde ürün kodumuda değiştirmek istemiyorum garantide sorun çıkarırlar diye
  • hayır sorun çıkmaz imzamda anlatım var oradan yapabilirsiniz. "Türkçeleştirme" yazar. (her ne kadar Türkçeleştirme yapmayacak olsanız da)
  • beyler bu orta tuşun ışığı belli aralıklarla yanıp sönüyor (kalp gibi) . Varmı acaba bunu kapatmanın bir yolu?
  • canlılı k ışığı

menü-araçlar-tercihler-kullanmış olduğunuz tercih(genel)-kişileştir-canlılık ışığı- kapalı
  • 5 gündür kimse birşey yazmamış. Yazacak birşey kalmadı bu kadar sayfada sanırım.

Herkes E72 ye mi transfer oldu yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euzun72 -- 7 Haziran 2010; 23:42:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: euzun72
    5 gündür kimse birşey yazmamış. Yazacak birşey kalmadı bu kadar sayfada sanırım.

:):) hehe ılgınc ama muhtesem bı yorum nerde e71'cıler hakıkaten:):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverarrow

quote:

Orijinalden alıntı: euzun72
    5 gündür kimse birşey yazmamış. Yazacak birşey kalmadı bu kadar sayfada sanırım.

:):) hehe ılgınc ama muhtesem bı yorum nerde e71'cıler hakıkaten:):)

sanırım herkes E71 in inciğini cıncığını öğrendi... soracak bişey kalmadı :P
  • Bende E72 ye geçtim en büyğk avantajıda gerçekten hızlıi E71 e birsürü program yüklemiştim sistem çok kasıyordu bunaltmıştı, E72 gerçekten hızlı, kamerasıda daha iyi, birde internette HSDPA 10.2 Mbps DL, vede HSUPA desteklemesi 2Mbps Upload mail gönderirken epey işe yarıyor çok hızlı gönderebiliyor, diğer konularda pek bir farkı yok tercih meselesi, mailler vede internet konusunda beklentiniz yoksa E71 de çok iyi telefon.
  • bir değerlendirmesini yapında e71 ile e72'nin kullananlar olarak ona göre birini alsın diğer yeni alıcak olan arkadaşlarımızda benim gibi
  • Yeni Alınacak ise tabiki E72 alın kesinlikle, E71 kullanım açısından gerçekten zamanla yavaşlığı insanı bunaltıyor.

Fotograf vede video çekecekseniz E72 kesinlikle fotografta vede Video ' daha üstün ve net çekiyor Video konusunda 2 kat üstün desem çünkü E71; 320 X 240 çözünürlükte video çekebilirken E72 ; 640 X 480 Çözünürlükte video çekebiliyor vede net bir görüntü.

E71'e divx leri internetten direk atardım işlemci yavaş olduğundan smartmovie takıla takıla oynatırdı convert edip 320 X 240'a düşürünce kesintisiz oynatırken E72 de böyle bir sıkıntı yok işlemci gayet hızlı direk oynatıyor.

E72 de kendi üzerinden internette surf yapmakta hızlı takılma filan yapmıyor.

Navigasyon geliştirilmiş daha çabuk vede hızlı bağlanıyor aradığınız noktayı daha çabuk buluyor.

Ya şimdi anlat anlat bitmez, Mesela ön taraftaki küçük kamera bile görüntülü görüşmede VGA görüntü iletebiliyor vede görüntülü konuşma HSUPA sayesinde yani 2 Mbps upload desteklediğinden dolayı daha iyi ve net.

3.5 lık kulaklık girişi ile kulaklık arama derdi yok heryerden bi müzik kulaklığı takıp dinleyebiliyorsunuz universal cihazlara uygun.

Pili daha uzun dayanıyor.

Yani her özelliği E71'den 2 kat geliştirilmiş bir cihaz tüm son teknoloji üzerinde barındırıyor, E72 de 3. firmware çıktı daha geliştirilmesi gereken noktalar var önümüzdeki yeni yazılımlarla dahada iyi olacak gibi.

Birde telefonun kendi hafızasında 256 Mbyte a yakın boş yer var bazı önemli programları buraya yükleyince daha hızlı oluyor, E71 de 120 Mbyte filan kalıyordu bazen program, tema yükleyipte burayı doldurunca hafıza yetersiz uyarısı alıyordum.

Joikuspot yükledim wifi ile internet ( 3.5g ) üzerinde 10 Mbite kadar DL yapma imkanı var eğer internet paketiniz varsa, Ama E71'de 3 Mbite kadar hızlıydı bu kısımda 3 kat daha hızlı. Upload ise HSUPA sayesinde 8 kat hızlı ayrıca.

Kısaca sistemin hızlı çalışması vede üstün özellikleri ile daha iyi bir cihaz yeni alacaklar 200-250 TL daha veripte E72 alsın derim.

Bu tarihten sonra yeni alacaklar E71 almaması lazım.

• Çok sağol Bide şunu sormak istiyorum bundan sonra bundanda gelişmiş bir e73 gibi birşey çıkarmı yoksa 5800 gibi v40 v50 gibi güncellemelerlemi devam eder bunuda merak ediyorum açıkcası şimdiden hesaplamak bunu pek mümkün değil gibi belkide
  • Arayan kişi kayıtlı olmasına rağmen ekranda sadace numarası gözüküyor bu sorunun çözüm yolu nedir?
  • Merhaba

REis-eagles arkadaşın sitesindeki türkçeleştirmeyi yapmam için ürün kodunu değiştirmem gerekiyor.peki daha sonraki güncelleştirmelerde bu ürün kodu ile sıkıntı yaşarmıyıs birde v 41.0 ile herhangi bir tel.özeliiginin bozulması veya calısmaması gibi bir durum olur mu?
    Reis arkadaşa buradan teşşekkür ediyorum, sitesinde güncelleşirmeyi çok güzel anlatmış. Tşk.ler.
  • arkadaşlar şu telefonu alıp almamak konusunda tereddütte kaldım. benim alacağım avea kamu tarifesinden olacak. bende n80 var, lg cookie kullanıyorum ama şu telefona baya meraklandım. arkadaş baya övdü ama hala tereddütteyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRINGHA

Çok sağol Bide şunu sormak istiyorum bundan sonra bundanda gelişmiş bir e73 gibi birşey çıkarmı yoksa 5800 gibi v40 v50 gibi güncellemelerlemi devam eder bunuda merak ediyorum açıkcası şimdiden hesaplamak bunu pek mümkün değil gibi belkide

e 73 die bi sölenti var ama pek bi farkı yok 16 haziran deniyor çıkış tarihi için ama sen bi araştır istersen.

• tamam sağol bakıyorum etrafa :) bir resim buldum mesela şimdiden belki bu olabilir :S

NOKIA E71  ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK

antenli falan bişi kaçıncı çağa dönüyoruz
  • beyler e71'le dışarda herhangi bi yerde ttnet wifi'ya bağlanma sorunu yaşıyorum. bu konuda bilgisi olan var mı? bir de facebook'un mobil versiyonunu indirmeme rağmen halen videoları izleyemiyorum.telefonda real player ve flash player 3.0 yüklü olarak geldiğini okudum, mesela dailymotion'dan izleyebildim ama facebook'da sıkıntı var hala. bu arada internette gezinti için kesinlikle opera mini'yi tavsiye ediyorum inanılmaz kullanışlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

beyler e71'le dışarda herhangi bi yerde ttnet wifi'ya bağlanma sorunu yaşıyorum. bu konuda bilgisi olan var mı? bir de facebook'un mobil versiyonunu indirmeme rağmen halen videoları izleyemiyorum.telefonda real player ve flash player 3.0 yüklü olarak geldiğini okudum, mesela dailymotion'dan izleyebildim ama facebook'da sıkıntı var hala. bu arada internette gezinti için kesinlikle opera mini'yi tavsiye ediyorum inanılmaz kullanışlı.

skyfire yükle başka da hiç bir şeye gerek yok, ne istiyorsan onu izlersin,

ayrıca ben bu telefonu eşime aldım, bende i900 var ve malesef i900 ün yanında çok amatör koluyor bu sistemler, sistem yükseltme denilen şeyin görsel nerdeyse hiç bir farkı yokken, biz i900 de rom yükleyince, performanstan görünüme, kullanıma,hıza, yani her yerinde değişiklik yapıyor, wm işletim sistemli olması bir avantaj ama her wm sistemli telefon içinde bu geçerli değil, her kes paylaşım ile ilgili sıkıntı yaşarken biz her gün onlarca paylaşım yapabiliyoruz. bütün bunları neden yazdığıma gelince, telefonun ufku geniş olmalı, kullanıcıyı sıkmamalı, bu telefonu ben kullanacak olsaydım biliyorum ki en fazla 6 ay sonra değiştirirdim, nitekim omnia ya kadar tüm kullandığım cihazların bendeki ömrü 3-4 ay olmuştur, omnia yı ise 1,5 senedir kullanıyorum ve halen aktif forum takipcisiyim. isterseniz kısa bir göz atın forumumuza, nede olsa yabancı değil yan odadayız

http://forum.donanimhaber.com/m_26653969/mpage_246/key_/tm.htm

• skyfire kurdum fakat wlan a bağlanamıyorum skyfire cannot to the server at the time diyo nokianın tarayıcısından bağlanabilmeme rağmen skyfireden bağlanamıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.