Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Katzé

quote:

Orijinalden alıntı: aysun_0624

ben telefona skyfire indirmeye çalıştım ancak indirme sayfasına girdiğimde ingilizce biz üzgünüz skyfire şu anda ülkenizde klipsli değildir.. diye yazı çıkıyo ne yapmam lazım

Symbian işletim sistemleri için olan versiyonu kaldırmışlar sanırım.

peki ne yapabilirim video izlemek için???
  • quote:

quote:

quote:

ben telefona skyfire indirmeye çalıştım ancak indirme sayfasına girdiğimde ingilizce biz üzgünüz skyfire şu anda ülkenizde klipsli değildir.. diye yazı çıkıyo ne yapmam lazım

Bildiğim kadarıyla Skyfire haricinde video izleyebileceğin bir tarayıcı yok. Program resmi sitesinde olmasa bile nette birçok sitede var.

http://www.reis-ieagles.com/os9-4-s60-5th-uygulamalar/s60v3-v5-skyfire-v1-5-0-15495-os9-x-t1065.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 17 Haziran 2010; 0:26:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bildiğim kadarıyla Skyfire haricinde video izleyebileceğin bir tarayıcı yok. Program resmi sitesinde olmasa bile nette birçok sitede var.

http://www.reis-ieagles.com/os9-4-s60-5th-uygulamalar/s60v3-v5-skyfire-v1-5-0-15495-os9-x-t1065.html

buna da desteklenmiyor dedi..

• arkdaşlar ben versiyon 410 gecemiyorum.Nss ile ürün koduınu depiştirdim fakat versiyon 400 görüyo.nasıl yükseltebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

hata alıyorsan şunu uygula:
    http://www.reis-ieagles.com/genel-sorunlar-ve-cozumleri/sorry-skyfire-cannot-provide-service-in-your-country-at-this-time-hatasi-t1717.html

o dediği dosyayı indiremiyorum yetkiniz bulunmamaktadır diyor
  • quote:

http://www.reis-ieagles.com/genel-sorunlar-ve-cozumleri/sorry-skyfire-cannot-provide-service-in-your-country-at-this-time-hatasi-t1717.html

dediğiniz gibi bir kaç tane daha netten link bulup denedim pc de sorun olmuyor ama telefonda desteklenmiyor diyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: mmeett_01

bu telefonun iki sevdiğim özelliği var
    nette video izlerken kasmıyor,
    klavyesi de inanılmaz rahat

nasıl video izliyosun bir türlü ayarlayamadım
  • video sadece Youtube'da yok başka sitelerden wireless kullanarak video izleye bilirsin hem de telefonun kendi tarayıcısında
  • hala güncelleyemedim telefonu nerde hata yapıyorum anlayamadım yaa.
  • quote:

phoenix ile yükleyin:
    http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/phoenix-navifirm-ile-surum-yukseltme-ve-turkcelestirme-anlatimi-by-reis-i-eagles-t1788.html

başlıkta bahsettigim gibi hiç güncelleme yapmamıştım telefonuma şimdiye kadar 300 sürümüne sahip, benimde bu bahsettiginiz şekilde yükleme yapmamımı önerirsiniz

• görüşmelerimi kaydetmek istiyorum, program buluyorum çok var ama hiç biri çalışmıyor, çoğunun süresi geçmiş , güncel olan bir program paylaşabilirmisiniz. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamnej

görüşmelerimi kaydetmek istiyorum, program buluyorum çok var ama hiç biri çalışmıyor, çoğunun süresi geçmiş , güncel olan bir program paylaşabilirmisiniz. teşekkürler

Hocam program aramana ne gerek var zaten telefonun kendi özelliği görüşmelerini kaydedebiliyor telefonun sağında yer alan ses yükseltme ve kısma düğmelerinin ortasındaki tuşa bastığında konuşmalarını kaydediyor :)
  • quote:

quote:

dediğiniz gibi bir kaç tane daha netten link bulup denedim pc de sorun olmuyor ama telefonda desteklenmiyor diyor...

rar'dan açmaya çalışmıyorsun di mi? sis olarak kurulum yapacaksın?

cihaz rar'ı tanımadığından desteklenmiyor hatası alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 21 Haziran 2010; 9:32:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wizard Of Device

quote:

Orijinalden alıntı: dreamnej

görüşmelerimi kaydetmek istiyorum, program buluyorum çok var ama hiç biri çalışmıyor, çoğunun süresi geçmiş , güncel olan bir program paylaşabilirmisiniz. teşekkürler

Hocam program aramana ne gerek var zaten telefonun kendi özelliği görüşmelerini kaydedebiliyor telefonun sağında yer alan ses yükseltme ve kısma düğmelerinin ortasındaki tuşa bastığında konuşmalarını kaydediyor :)

otomatik olarak kaydetmesi lazım, bu manuel yöntem, mesela benim omnia da sym vito audi call record diye bir program var, bunda rehber dışında diyorum, rehber de kayıtlı kişiler haricinde kimle görüşürsem otomatik olarak kaydediyor, işaretlemezsem herkesi kaydediyor, bu biraz riskli oluyor, çünkü çok yer kaplıyor,

• arkadaslar su bu listede en yüksek hız e 71 ide gözüküyor ben kullanıcısıyım yanliz bazı iyi telefonlar kendınden kat kat kotu telefonlardan daha düşük mhz ye sahıp pek anlayamadım bı de nokia e52 nın mhz hızı 600 dıe duydum oyleyse tum telefonlardan kendınden kat kat daha ıyı telefonlardan bılene mhz hızında farka bogmus bu nedır anlayamadım dogrumu e52 nın mhz sı 600 mu butun telefonların en hızlısımı teşekkürlerr şimdiden hepsi birbirinden hızlı :-D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtcnkymc -- 7 Eylül 2011; 14:58:02 >
  • E52 55 72 aynı işlemciyi kullanıyor ve E71den hızlılar.600 gibi birşeydi doğrudur.
  • Bugün Ovi Maps'i kullanabilme şansı buldum. Ayarlardan sadece "Tümleşik GPS" işaretliydi ve buna rağmen çekim gücü çok iyiydi. Sesli navigasyonu gerçekten çok beğendim, müthiş bir şey.
  • arkdaşlar windows live messenger e71 için var mı ? birde Chat programındaki msn porgramı belli süreden sonra kafayı yiyor onu düzeltebilirmiyim.bu konuda bilgisi olan arkadaş yardımcı olurra sewinirim.
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.