Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nsu ile telfonun kodunu değiştirdim.nokia ovi suite ile güncelleme yaptırdımda v.400 ü görüyo hala.v.410 yükseltemedim.yardımcı olabilecek varmı acaba.birde nokia service update değişmiş acaba ondan mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djfree

arkdaşlar

Nsu ile telfonun kodunu değiştirdim.nokia ovi suite ile güncelleme yaptırdımda v.400 ü görüyo hala.v.410 yükseltemedim.yardımcı olabilecek varmı acaba.birde nokia service update değişmiş acaba ondan mıdır?

Sorun 2 nedenden dolayı kaynaklanıyor olabilir.

1. Cihazın kodunu değiştirmekte başarısız olmuş olabilirsiniz.
    2. Nokia Ovi Suite güncellemesi gerekiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

quote:

Orijinalden alıntı: djfree

arkdaşlar

Sorun 2 nedenden dolayı kaynaklanıyor olabilir.

1. Cihazın kodunu değiştirmekte başarısız olmuş olabilirsiniz.
    2. Nokia Ovi Suite güncellemesi gerekiyordur.

e71 için ürün kodum şu (0561098 EURO-F TURKEY WHITE STEEL).NSS programında sadece bu sayısal olanları yazıcam değilmi ?euro-f li kısmı yazmıcam herhalde.

Nokia ovi storeyi yeni indirdim siteden ama güncelleme ister mi bilemiyorum.tşk.ler cevabın için.

• Beyaz Nokia E71 im var. Kılıfı çok kirlenmişti. Allem ettim kallem teeim ne temizliyiciler kullandım. En son cij denedim vim denedim olmadı. Halbuki çözüm yanı başımdaymış. Çamaşırsuyu ile sildim. Beyaz kılıfım ilk günkü gibi oldu. Beyaz kılıf sahiplerine duyurulur. ,)
  • quote:

Orijinalden alıntı: raamiz

Arayan kişi kayıtlı olmasına rağmen ekranda sadace numarası gözüküyor bu sorunun çözüm yolu nedir?

aynı kişiyi 2 kez kaydetmişsen göstermez ismini.
  • Selam arkadaşlar. Arama kaydında, yaptığım görüşmeler görünüyor ama süreleri yok. Yalnızca, toplam süreler veriliyor. Hangi contact ile kaç dakika konuşmuş olduğumun kaydını görmeyi ne yaptıysam başaramadım. Olmamasına imkan yok, benim dikkatsizliğim herhalde ama menüde hiçbir ipucu bulamadım. Yol gösterebilecek olan var mı?
  • arkadaşlar hepsiburada da şu an 578tl fiyatı ve eğer yapıkredi play kartınız varsa 100tl puan veriyo ve 12 taksit yapıyo. yani telefon 478e geliyo almak isteyenlere söyliyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 14 Haziran 2010; 0:16:45 >
  • bugün telefonu inceledim
    gerçekten mükemmel
    fakat fiyatı beni aşıyor malesef
    e63'le yola devam edeceğim Allah'ın izni ile
  • arkadaşlar sınırsız ovi maps ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safaksel

Selam arkadaşlar. Arama kaydında, yaptığım görüşmeler görünüyor ama süreleri yok. Yalnızca, toplam süreler veriliyor. Hangi contact ile kaç dakika konuşmuş olduğumun kaydını görmeyi ne yaptıysam başaramadım. Olmamasına imkan yok, benim dikkatsizliğim herhalde ama menüde hiçbir ipucu bulamadım. Yol gösterebilecek olan var mı?

menü/işlem kaydı na girdikten sonra navi tuşunda bir kere sağa basacaksın. gelen giden tüm aramalar vs sırasıyla listelenmiş. istediğinie girip detayları öğrenebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

arkadaşlar sınırsız ovi maps ne oluyor?

nokia da adres tarifi vb işlemler ücretliydi ve senelik ücret ödemen gerekiyordu. bir takım rekabetler nedeniyle nokia bazı modellerinde ovi maps hizmetini ömür boyu ücretsiz hale getirdi... sınırsız yani sınırsız süre ile ücretsiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saltuque

quote:

Orijinalden alıntı: safaksel

Selam arkadaşlar. Arama kaydında, yaptığım görüşmeler görünüyor ama süreleri yok. Yalnızca, toplam süreler veriliyor. Hangi contact ile kaç dakika konuşmuş olduğumun kaydını görmeyi ne yaptıysam başaramadım. Olmamasına imkan yok, benim dikkatsizliğim herhalde ama menüde hiçbir ipucu bulamadım. Yol gösterebilecek olan var mı?

menü/işlem kaydı na girdikten sonra navi tuşunda bir kere sağa basacaksın. gelen giden tüm aramalar vs sırasıyla listelenmiş. istediğinie girip detayları öğrenebilirsin...

Çok çok teşekkür ederim @saltuque, gerçekten çok makbule geçti.

• Slmlar

uzun süredir e71 kullanıcısıyım (yaklaşık 7-8 ay oldu heralde). ancak telefonda hiçbir oynama güncelleme yapmadım.

versiyona baktım bugun ve 300.21 le başlayan bir seri. Güncelleme yapıyımmı , cünkü bir ara okudugumda bu başlığı , sakın güncellemeyin versiyon sorunlu , takılır kullanılamaz alet gibi soylemler vardı. Onlar geçti heralde değilmi.

güncelleme sonrasıda başka önericeginiz adımlar nelerdir , ona gore başlığı tarıycam ve telefonu hakkıyla kullanmak istiyorum

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 14 Haziran 2010; 17:20:13 >
  • ARKADAŞLAR KENDİ KULLANMIŞ OLDUĞUM TERTEMİZ E71 VAR. SATMA NEDENİM NAVİGASYON BU İŞİMİ GÖRÜR DİYE ALMIŞTIM AMA İPHONE GİBİ DEĞİL FULL KUTU 2011 EKİM AYINA KADAR GENPA GARANTİLİ HERŞEYİ TAM 4 4 LÜK BİR CİHAZ 380 LİRA İSTİYORUM PAZARLIKSIZ DÜŞÜNEN ARKADAŞ VARSA KAÇIRMASIN DERİM
  • quote:

quote:

nokia da adres tarifi vb işlemler ücretliydi ve senelik ücret ödemen gerekiyordu. bir takım rekabetler nedeniyle nokia bazı modellerinde ovi maps hizmetini ömür boyu ücretsiz hale getirdi... sınırsız yani sınırsız süre ile ücretsiz...

şuan tüm e71 lerde sınırsız mı?hepsiburada da sınırsız ovimaps yazıyor ama vatanda yazmıyor?
  • quote:

quote:

quote:

şuan tüm e71 lerde sınırsız mı?hepsiburada da sınırsız ovimaps yazıyor ama vatanda yazmıyor?

Evet artık Nokianın navigasyon programı sınırsız

• quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

Slmlar

uzun süredir e71 kullanıcısıyım (yaklaşık 7-8 ay oldu heralde). ancak telefonda hiçbir oynama güncelleme yapmadım.

versiyona baktım bugun ve 300.21 le başlayan bir seri. Güncelleme yapıyımmı , cünkü bir ara okudugumda bu başlığı , sakın güncellemeyin versiyon sorunlu , takılır kullanılamaz alet gibi soylemler vardı. Onlar geçti heralde değilmi.

güncelleme sonrasıda başka önericeginiz adımlar nelerdir , ona gore başlığı tarıycam ve telefonu hakkıyla kullanmak istiyorum

teşekkürler

E71 de 410 lu versiyon daha iyi bence güncelle..
  • bu telefonun iki sevdiğim özelliği var
    nette video izlerken kasmıyor,
    klavyesi de inanılmaz rahat
  • ben telefona skyfire indirmeye çalıştım ancak indirme sayfasına girdiğimde ingilizce biz üzgünüz skyfire şu anda ülkenizde klipsli değildir.. diye yazı çıkıyo ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysun_0624

ben telefona skyfire indirmeye çalıştım ancak indirme sayfasına girdiğimde ingilizce biz üzgünüz skyfire şu anda ülkenizde klipsli değildir.. diye yazı çıkıyo ne yapmam lazım

Symbian işletim sistemleri için olan versiyonu kaldırmışlar sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.