E_mail ayarlarını nasıl yapabiliriz acaba? Sadece gmail hesabımı kullanılıyor birisi yardımcı olabilir mi acaba..
gmail dışındaki mail hesapları nedense düzgün çalışmıyor. özellikle de yahoo hesabım. en iyisi email.nokia.com adresine girip nokia mailing ayarlarını yapman ve nokianın mail programını kullanman derim ben...
quote:
Orijinalden alıntı: oLgan
quote:
Orijinalden alıntı: tursay
quote:
Orijinalden alıntı: oLgan
Turkcell versiyonlu makinamın kodunu değiştirip güncel sürümü yükledim şuan sorun çıkmadı gayet güzel bakalım wlan da yine sorun çıkacak mı yarın deneyeceğim artık. Turkcellden kurtulmakta güzel oldu açıkcası.
Dikkat etmeniz gereken tek şey, elektrik kesintisi yaşanmaması, yedeğinizi almanız, şarjın tam dolu olması, telefona arama veya mesaj gelmemesi , acele etmeden dikkatli yapmanız. makine kodunu değiştirmek çok kolay 2 dakika bile sürmüyor. güncelleme biraz uzun sürüyor 5 ~10 dk civarı. güncelleme yapmadan önce hafıza kartını biçimlendirmeniz de sağlıklı olur.
Gerçekten çok teşekkurler :) Dediklerinizi yani reis-ieagles sitesinde yazanları uyguladım ve artık benimde Turkcell reklamsız bir Nokia E71 im var :)) Ardından güncelleme de yaptım. Güncelleme gerçekten telefonu stabilleştirmiş. Özellikle sesin geç gitmesi ve çoğu sefer takılmalar kaybolmus gibi. Ancak dikkatimi ceken bir nokta var ki o da şu, telefon ile birisini aradınız ve uzun uzun çaldırdınız taa ki karşıdaki telefonu açmayıp cevap yok sesi gelene kadar. Karşıdaki cevap vermeyince telefon yine 3-4 saniyelik takılma, kilitlenme yapıyor. Ama yine şükretmeli, :S eskiden her seferinde takılıyordu :)) en azından şimdi sadece bu şekilde takılıyor.
Tekrar çok teşekkur etmek isterim, çünkü çok bunalmıştım takılmalardan :))
Herkese iyi günler...
quote:
Orijinalden alıntı: ali coşkun
merhaba arkadaslar bir suredir takip ediyordum bu konuyu epey ara vermişiz simdi bi problem var
nokia messaging programı ile anlık maillerim alıyordum sonra programı sildim simdi gene yukledim eski mail adresimin bilgilerini girdikten sonra bu adresler bi nokia accountuna kayıtlıdır deyip bana nokia messaging account bilgilerini soruyor ben boyle bir üyelik yapmamistim. Biraz yabanci sitelerde baktım nokia ile goruşun hesabınızı sıfırlasınlar falan diyorlar.
konuda belki bahsedilmistir fakat 60 sayfada bulmam zor oluyor,kaçıncı sayfalarda olur varsa.
yok eger yoksa bu konuda tecrübesi olan yada yardımcı olabilecek birisi varmıdır
nokia ile irtibata geçmeden sizden belki yardım alabilirim
teşekkürler
burada kullanıcı adın ilk kullandığın mail adresi şifren ise o mail adresinin şifresidir. Tabiki daha sonra mail adresinin şifresini değiştirdiysen ilk girmiş olduğun şifreyi yazacaksın
Nokia messaging Turkcell üzerinden verilen paralı bir servis olacakmış, anlaşma yapılmış. Bilgisi olan varmı arkadaşlar?
Tema Paketi-17: Color Dots, Twitter, Penguins, Route66, Wooden Black, Swan, Turn Table
merhaba arkadaşlar.. biraz evvel reis-ieagles sitesindeki açıklamalar doğrultusunda telefonumu sorunsuz bir şekilde güncelledim.. sıra aldığım yedekleri yüklemeye geldiğinde.. yükleme esnasında telefon geldi.. ve telefonum şuan açılmıyor.. "telefon açılması hatalı.satıcınızla görüşün" uyarısını alıyorum.. servise götürsem düzeltirler mi? yardımlarınızı bekliyorum.. teşekkürler..
Telefonuna hard format atarsan telefonun açılır. daha sonra da yedeklerini tekrar yüklersin...
Turkcell reklamlı E71 cihazımın ürün kodunu değiştirdim ve sonunda yükleyebildim v410 nolu versiyonu.
Farkettiğim değişiklikler:
+ Cihaz biraz daha stabil olmuş + Nokia'nın "Chat" uygulaması çok daha hızlanmış + Sesin geç gitme sorunu çözülmüş
Ayrıca Nokia Maps uygulamasını da güncelledim. Yeni 3.03 versiyon çok güzel gerçekten. Artık E66 ve E71 sahiplerinin de ücretsiz olarak faydalanabilecek olması çok sevindirici.
@ Reis-i Eagles
Verdiğin Ovi Maps 3.04 güncellemesi sanırım E71 için uygun değil. Yüklemeyi denedim; fakat açmadı.
slm ben dün avea kampanyalı e71 aldım, fakat bunda wifi bağlı iken gprs inde aktif olmasını engelleyemiyorum, hotmail mesajlarıma bakarken, facebook tan bir bağlantı tıkladığımda wifi yi bırakıp gprs e geçiyor. teşekkürler
birde video call özelliğini aktif edemedim, bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim
Avea kamunun kampanyasından E71 alan arkadaşlar kampanyanın püf notalarını söyleyebilirlermi. Örneğin reklamda 24 ay x29 ytl olduğu ve bunun faturadan ödenebileceği söyleniyor bu doğrumudur. biz kamu ekstraya geçersek aylık ödeme tutarı zaten 29 lira olacak bu durumda başka ücret ödemedenmi alınmış oluyor bu cihaz.
quote:
Orijinalden alıntı: sarpkaya
Avea kamunun kampanyasından E71 alan arkadaşlar kampanyanın püf notalarını söyleyebilirlermi. Örneğin reklamda 24 ay x29 ytl olduğu ve bunun faturadan ödenebileceği söyleniyor bu doğrumudur. biz kamu ekstraya geçersek aylık ödeme tutarı zaten 29 lira olacak bu durumda başka ücret ödemedenmi alınmış oluyor bu cihaz.
faturanın sabit ücreti+konuşma ücretin vs+29,90 tl. mesela aylık sabit ücretin 15 tl, herhangi bir kullanım dışı işlem yapmadın farzedersek, 29,90 tl de telefon ücreti, toplam 45 tl. yalnız kamu hattı olacak ve son 6 ay fatura ödemelerin düzgün olacak, ben i900 omnia kullanıcısıyım, eşime aldım, i900 ün yanında oyuncak bile kalamıyor fakat, çok şık bir bayan telefonu bence, aldığıma pişman olmayacağıma eminim en azından
O zaman reklamlarda dendiği gibi faturadan ödeme diye birşey yok telefonun normal parasını ödüyosun konuşmanında parasını ödüyosun.
quote:
Orijinalden alıntı: dreamnej
slm ben dün avea kampanyalı e71 aldım, fakat bunda wifi bağlı iken gprs inde aktif olmasını engelleyemiyorum, hotmail mesajlarıma bakarken, facebook tan bir bağlantı tıkladığımda wifi yi bırakıp gprs e geçiyor. teşekkürler
Telefonla Facebook'a girdikten sonra ayarlardan bağlantı ayarlarına gir ve internet bağlantı tipini isteğine göre herzaman sor veya Wlan olarak değiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: sarpkaya O zaman reklamlarda dendiği gibi faturadan ödeme diye birşey yok telefonun normal parasını ödüyosun konuşmanında parasını ödüyosun.
aynen oyle. farki şu 6 aylik avea paket hediyesi ve kredi karti olmayanlariçin kolaylik.
quote:
Orijinalden alıntı: Wizard Of Device
quote:
Orijinalden alıntı: dreamnej
Telefonla Facebook'a girdikten sonra ayarlardan bağlantı ayarlarına gir ve internet bağlantı tipini isteğine göre herzaman sor veya Wlan olarak değiştir.
teşekkürler. omnia i900 ü olupta geniş yardim isteyenler ulaşabilir
Evet arkadaşlar, 570 liraya 0 kvk garantili 6 taksitle e71 alarak aranıza katıldım. ilk şarjdan sonra girişeceğim kendisine :)
Versiyonum şu anda 400.21.013 olarak gözüküyor. Yanlışım yoksa son versiyon, versiyon güncellememe gerek yok, değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: mitican Evet arkadaşlar, 570 liraya 0 kvk garantili 6 taksitle e71 alarak aranıza katıldım. ilk şarjdan sonra girişeceğim kendisine :)
Versiyonum şu anda 400.21.013 olarak gözüküyor. Yanlışım yoksa son versiyon, versiyon güncellememe gerek yok, değil mi?
Hayırlı olsun, guzel gunlerde kullan... Aynen oyle son versıon ;)
quote:
Orijinalden alıntı: mitican
Evet arkadaşlar, 570 liraya 0 kvk garantili 6 taksitle e71 alarak aranıza katıldım. ilk şarjdan sonra girişeceğim kendisine :)
öncelikle hayırlı olsun...
son versiyon 410 la başlıyor. nokia pc suit kurup da son versiyonu kontrol edersen karşına çıkar...
arkadaslar simdi versiyon konusu gecince baktim benim telefonun versiyonu 100.07.76 yanilmiyorsam(*#0000# yapinca en ustte yazan bu yani). Sizce versiyon yukleme yapmam gerekli mi? Yeni versiyonlarla birlikte kronik rahatsizliklar gelicek mi? bi eksisi varmi?
yeni versiyona gectim ben de sonunda (410 ile baslayan)
bir sorun yok su ana kadar.
yalniz nokia'nin soyle bir yanlisi var: ovi suit'ten bakildiginda telefonun son surumu olarak 400'le baslayan surumu gosteriyor. nokia software updater ile baktiginda 410'lu versiyonu gosteriyor. guncelleme yapacak arkadaslar buna dikkat etsinler.