Şimdi Ara

NOKIA E71 ALDIM ILK IZLENIMLERIM.. KARIZMATIK 10MM KALINLIK (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.760
Cevap
10
Favori
507.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djfree

arkdaşlar windows live messenger e71 için var mı ? birde Chat programındaki msn porgramı belli süreden sonra kafayı yiyor onu düzeltebilirmiyim.bu konuda bilgisi olan arkadaş yardımcı olurra sewinirim.

Aynı sorun bende de var, chat programında kısa bir süre sonra msn kayboldu ve "servis seçme" bölümünde bile görünmüyor.
  • arkadaşlar bu telefonu yurtdışından getirirken nelere dikkat ediyoruz? yoksa sadece pasaporta kayıt yeterli oluyor mu?
  • chat programını güncelledim suan bi problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap
    arkadaşlar bu telefonu yurtdışından getirirken nelere dikkat ediyoruz? yoksa sadece pasaporta kayıt yeterli oluyor mu?

yukarı!
  • Merhaba bende de e 71 var suya düştü servise gitti ana kart değişikliği yapılması gerekiyormuş telefonumun garantiside var anakartı değiştirsem mi anakart fiyatları nekadar acaba?
  • arkadaşlar iki gündür forumu okumaktan gözlerim ağrıdı yahu.

sormak istediklerimi sorayım bari;

müzik çalardan mp3 dinlerken sol kulaklığa ses az geliyor!!! anlayamadım. başka kulaklık ile de deneyemedim. tüm ayarları kurcaladım gene olmadı. bu durumu en aza indirmek için ayarlarından sol tarafa gelen sesi çoğalttım biraz daha düzelti ama aklıma takıldı. sıfır telefon sonuçta.
    böyle bir şey başına gelen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 25 Haziran 2010; 1:30:43 >
  • arkadaşlar, FRINGe ve SKYPEa kayıt olamıyorum neden aceba??

VOIP görüşme yapabileceğim program arıyorum, internet paketim var. bu benim için çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 24 Haziran 2010; 23:14:09 >
  • arkadaşlar, forumda baktım bizim telefona nokia map beleşmiş fakat. dün ovi ile indirdim. yaya modunu seçtiğimda halen lisans bilmem ne diyor. bu dahil değil mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 24 Haziran 2010; 23:19:14 >
  • arkadaşlar SPB TV yi kurdum. TV izleniyor ama ses gelmiyor ya? sebebini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

arkadaşlar SPB TV yi kurdum. TV izleniyor ama ses gelmiyor ya? sebebini bilen var mı?

Aynısı bana da oldu, uninstall/reinstall yaptım düzeldi.
  • SON VERSİYON 410.21.010 DUR.BUNU YÜKLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ ÜRÜN KODUNU GİRMENİZ YETERLİ.

0577727 EURO-F TURKEY BLACK STEEL
  • Merhabalar Genelde aldığım şeyleri uzun araştırmalar ardından almaya karar veririm ve alırım ilk defa bu değişti telefon çıkalı uzun süre oldu nedense bugüne kadar hiç dikkatimi çekmemişti. Geçenlerde Beyaz olan modelini elime aldım Sonra dedim tmm budur. Koştum Pc nin başına Hepsiburadadan Sipariş verdim 573Tl e aldım 2,3 Gün içinde elimde olur. Sorucak çok soru var gibi görünüyor Yüklenicek bir sürü yazılım güncelleme vb inş yardımınızla sorunsuz hallederim hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J'aime le gâteau -- 26 Haziran 2010; 11:30:17 >
  • Aslında Telde Sorun Yok Wifi'si Mükemmel Navigasyonda Oyle Mail vs Hertürlü konuda mükemmel tasarımlanmıs ck hoş telefon oyun oynuyanlar ıcında gayet iyi iş için kullananlarda gayet iyi klavyesinde bi sorun yok elle cok rahat yazilabiliyor Bataryasi 2.5 gun felan gidiyo ses cıkısıda gayet iyi hoş ama tek sorun kulaklık'tan cıkan ses biraz kısık geliyor video izlenmeyen arkadaslar realplayer var Medyada gayet iyi hoş bencede Yenı Alan Arkadaslarada Hayırlı Olsun Simdiden.Buldugunuz Farklı Seyler Program oyun felan beklerim paylasımlarınız :)
  • merhaba arkadaşlar beyaz renk bir e71 aldım kvk lı

dün akşam 8 gibi şarjdan aldım dolmuştu..

bugün 2 diş düştü bile biraz wifi biraz mesajlaşma o kadar şarjı kaç gün gidiyor ki bu telefonun

1500ma batarya koymuşlar birde....

umarım az gitmez batarya süresi iyi diye aldım bu telefonu önceki tel 5800 idi gün aşırı şarj ediyordum...

birde aldığımda 400 lü versiyondu 410 u bulmuyor en güncel 400 diyor sizce 410 a yükseltmeliyim çoksa ideal mi bu fw

editt : TELEFONUMU V410 A YÜKSELTTİM GENÇLİK ŞU AN İTİBARİYLE ŞARJIM 3 DİŞ E DÜŞTÜ DÜN AKŞAM 8 CİVARI ŞARJDAN ALMIŞTIM İLK ŞARJIM YAKLAŞIK 1 SAAT WİFİ İLE BAĞLANDIM BİR SÜRÜ IVIZR ZIVIR KURMAK İÇİN ZIRT PIRT PC YE BAĞLADIM.... 200 TANE SMS ATTIM ALDIM..... ŞARJIM 3 DİŞ KALDI

EKRAN PARLAKLIĞIMDA EN DÜŞÜKTE

SİZCE NORMALMİDİR ;)

• telefonum bırden kendı kendıne kapanıp acılıyor acaba sorun ne olabılır
  • phonix ile sürümümü yükselticem fakat turkey-white steel yok.grey veya black secsem problem olur mu?
  • Arkadaşlar nokia 5800mx ile bu telefon arasında kaldım fotoğraf vede video kalitesi olarak hangisi iyi acaba?Son güncellemeyi yapan bi arkadaş örnek video ve resimler koyabilirmi.Çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
  • Beyler Geçen sayfalardaki Linklerin Çoğu Ölü Telefonum için olan tüm programları bir arada bulabiliceğim bi link varmı ? Yada biri Upload'laya bilirmi çok lazım gerçekten.
  • @ avb

Fotoğraf kalitesi olarak 5800 Xpress Music daha iyidir. Bu modelde Carl Zeiss lens kullanılmış. E71'in fotoğraf kalitesini şahsen beğenmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

@ avb

Fotoğraf kalitesi olarak 5800 Xpress Music daha iyidir. Bu modelde Carl Zeiss lens kullanılmış. E71'in fotoğraf kalitesini şahsen beğenmiyorum.

Fotoğraf ve video için E71 alınmaz. Bulunsun diye koymuşlar. Ciddi performans bekliyorsanız almayın. E71 iş telefonu kategorisindedir.
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.