Şimdi Ara

Nokia e71-e72 Son yorumlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 2 hafta önce bende E72 Aldım. Telefondan genel olarak çok memnunum. Ancak bir sorunum var şöyle ki Ahize den konuşma sırasında karşıdaki kişinin sesini aşırı cızırtılı alıyorum. Yani karşımdaki hafif gürültülü bir ortamda ise ne söylediğini anlamak neredeyse imkansız hale geliyor. Kulaklığı denedim, onda da aynı şekilde bir sorun yaşıyorum. Bunun sebebini bilen veya karşılaşıpta düzeltebilen, fikri olan var mı ? :)

Şimdiden teşekkürler..

inanmıyorsan

http://forum.donanimhaber.com/m_32373914/mpage_58/tm.htm

tıkla bak

• selam arkadas
    aslında sorunum kısaca şu:bızım memleketımıze aıt bır vakfımız var ve en az cep telefonu hattımızda 350 kişi kayıtlı ve biz bunlara sms yolu ile etkınlık,duyuru,cenaze,kan isteği gibi duyuruları hemserılerımıze yapıyoruz ama elımdekı telefonla sms lerı tek tek gondermem benım ıcın cok sıkıntı oluyor ve gonderme ısı uzun bır ıskenceye donusuyor.kusura bakmayın sorunumuza gecemedım asıl konu su benım ısteğım sms yazdıktan sonra telefon rehberımdekı o 350 kısıyı secıp veya rehberın tamamına gonder dıyıp tamamına tek tusla göndermek ıstıyorum.samsungda ve nokia 6700c de denedım fakat en fazla 20kışıye yollamayla kısıtlı olduğunu gördüm

Dün bir telefoncuda E71 de deneme yaptık 50 kişiye gönderme yaptı oradaki arkadaş bana E72 tavsiye ettı sıfırını bulursun dedı onda topluca mesaj yollarsın dedı sen kullanmışsın sen ne diyorsun bu konuya o 50 kişiye mesaj yollarken sadece tümünü seç butonunu göremedik elle tek tek tek seçiyor kişiler o kötü işte
    siz ne diyorsunuz gercekten coklu sms yı rehberın tamamına gonderebılıyormu?yoksa safsata mı?yoksa sınırlı kişiye mi gönderıyo
    ayrıca benım sorunuma derman olacak bır başka bir telefon önerirseniz sevinirim çok özellikli olması gerekmez sadece benı toplu sms yollama işini yapsın yeter

• 72
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.