Şimdi Ara

Nokia e71-e72 Son yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar nokia e71 veya e72 almak istiyorum ancak cok yorum okudum kafam ıyıce karıstı,son yorumlarınızı alabılırmıyım?

• Bu 2 tele yorum yazabılecek yok sanırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: deu_mak

Bu 2 tele yorum yazabılecek yok sanırım :D
    ^'E72 NOKİANIN YENİ İŞ TELEFONU' BAŞLIĞINDA ARATIP ORDAKİ YAZILANLARDAN FAYDALANABİLİRSİN.
  • ordakileri okudum ama hala karar veremedim
  • quote:

ordakileri okudum ama hala karar veremedim
    E72
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

E72

Alıntıları Göster
    E72 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

E72 al.

Alıntıları Göster
    Fiyata değer ! E72
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Fiyata değer ! E72

Alıntıları Göster
    E72 yonum cok daha agır basıo ztn E71 dıyen yok galıba :p
  • e63 :D
    Saka bi yana e71 daha iyi gibi geldi bana bi kere kurcalama sansim olmustu ikisinide
  • quote:

Orijinalden alıntı: brooklynn

e63 :D
    Saka bi yana e71 daha iyi gibi geldi bana bi kere kurcalama sansim olmustu ikisinide
    parayı denklestıremezsem zaten mecburen e71 alırıcam
  • quote:

parayı denklestıremezsem zaten mecburen e71 alırıcam

Alıntıları Göster
    Eğerki denkleştirirsen e72 al tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Eğerki denkleştirirsen e72 al tabiki

Alıntıları Göster
    yani aradaki 150 Tl lik farka deger dımı e72
  • quote:

yani aradaki 150 Tl lik farka deger dımı e72

Alıntıları Göster
    benım tercıhımde e72 oldu, aldık bakalım. inşallah deger :)
  • quote:

benım tercıhımde e72 oldu, aldık bakalım. inşallah deger :)

Alıntıları Göster
    E71 alacak durumdayım ama E72 alacak durumda değilim amelelikle biriktirmeye çalışıyoruz düşün o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

E71 alacak durumdayım ama E72 alacak durumda değilim amelelikle biriktirmeye çalışıyoruz düşün o kadar

Alıntıları Göster
    ikisinide kullandım. e71deki menu hızı ve tuş seriliği e72 de yok. e 72 de menü tuşuna bastığın zaman delay oluyo biraz e71de bu hiç bir şekilde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiko

ikisinide kullandım. e71deki menu hızı ve tuş seriliği e72 de yok. e 72 de menü tuşuna bastığın zaman delay oluyo biraz e71de bu hiç bir şekilde yok.

tam tersi programları yükledikçe zamanla E71 in ne kadar yavaş olduğu ortaya çıkacak ama E72 tam tersi çok hızlı, hele kamera performansı çook daha kalite fotolar çekiyor.
  • quote:

quote:

tam tersi programları yükledikçe zamanla E71 in ne kadar yavaş olduğu ortaya çıkacak ama E72 tam tersi çok hızlı, hele kamera performansı çook daha kalite fotolar çekiyor.

+1907

Evet E71'in kamerası vasat hız olarakta kesinlikle E72 daha iyi.

E71'in işlemcisi: ARM 11 369 MHz 128 Mb RAM

E72'nin işlemcisi: ARM 11 600 MHz 128 Mb RAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 8 Ağustos 2010; 13:10:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

quote:

+1907

Evet E71'in kamerası vasat hız olarakta kesinlikle E72 daha iyi.

E71'in işlemcisi: ARM 11 369 MHz 128 Mb RAM

E72'nin işlemcisi: ARM 11 600 MHz 128 Mb RAM

Alıntıları Göster
    bende aynı ikilemde kalıp e71 aldım 520 taksitli bir ara niyeti bozup satio olacaktım ama allahtan seytanı dinlemedim makine cok hosuma gitti samsungtan sonra darısı başına

• quote:

E72 nin E71 den daha yavaş olma şansı yok.E71 de 369 mhz işlemci varken E72 de tam 600 mhz işlemci var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

E72 nin E71 den daha yavaş olma şansı yok.E71 de 369 mhz işlemci varken E72 de tam 600 mhz işlemci var.

Alıntıları Göster
    belki bu cevap işini görmeyecek ama , 1 haftadır ben de ikisi arasında kaldım , o kadar salak saçma sorunları var ki bu cihazların okudukça soğudum, gitim e63 aldım , 3 gundur kullanıyorum , canavar gibi... E63 ünde sorunları var ama e71 e72 kadar değil en azından kaçarsa 350 TL kaçar , 700 TL lik telefon alacam facebook da video izleyemeyeceğim (bir iki kişi yazmış + arkadaşıma gittim izliyordu ama space tuşunda problem yaşıyordu) en az problem i olan modeli tercih ettim. verdiğin paraya yazik derim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.