Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crosshair

44 saniye, 434 mhz işlemci ve hepsiburada gibi ağır flashlar içeren bir site için fena değil. tabi yeni akıllı telefonlara göre düşük. ama ben onu belirli bir kritere göre sormuştum. sonucu makul.

+

kamera olayıyla pek işim yok. fotoğraf çekmek için makinamı kullanıyorum ;) 5800'ın flaşı el feneri olarak işe yarıyor gerçi.

Biz flaşı el feneri olarak kullanamıyoruz
  • aa yok mu öyle bi program? ovide var öyle programlar?
  • quote:

aa yok mu öyle bi program? ovide var öyle programlar?

Valla oviye bakmadım hiç ama yok diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

wlan daha iyi hem size yazmaz :) internet hızı önemli değil, ben işlemcini hızını merak ediyorum. hepsiburada ağır flashlı bir site olduğu için telefonu kastırıyor. o yüzden öyle ufak bir test yapmak istedim.

işlemciler aynı biliyorum ama dediğim gibi sistem optimizasyonu, ekran farkı vs. fark edebilir performansta. bir dener misiniz?

hemen dnedim
    50 saniyede yazılar ve menü şablonu tam açıldı, 1:10 dk/sn dede resimler,renkler tam olarak yerine oturdu toplam site boyutu sanırım 2.5-3.5 mb iyi dikkat etmedim pek köşeye

bende 29 sn yede açılıyor hocam 50 sn siz demişsiniz bi arkadaş 40 küsür saniye demiş söylediğiniz rakamlar çok fazla

• quote:

quote:

evet 5800 daha multimedya bir telefon, ilk aldığımda güzeldi, çünkü n70'ten geçmiştim.

şimdi daha çok mesaj yazma, e-mail kontrol etme, internet işleri için kullanıyorum ve yazı yazma olayı 5800'da pek rahat değil. gerçi internette dokunmatiğin rahatlığını hiçbir şeye değişemezsiniz, bir yere ulaşmak için sayfadaki öğeleri tek tek geçmek yerine direkt oraya dokunmak çok büyük bir rahatlık. ama sadece o yetmiyor, üst sınıf bir telefon almak içni yeterli bütçeyi ayırırsam 5800'ın bir gömlek üstünü alırım ancak.

klavye ile yazmak rahat diyorsunuz.

ayıca e71 için opera mobile var mı? opera mini değil, opera mobile.

bir de donma oluyor diye okudum, giderilebiliyor mu bu fw güncelleme ile?

opera mobile mevcut şuan o yüklü bende , donma olayı ise şuanki firmwarede mevcut zaten karşısı meşgule atınca 2-3 sn lik donma oluyor tek sorunu o

aşırı program yüklemezsen hiç ibr sıkıntısı yok bende o mesgule aldığında donma olayıda yok hard format tavsiye ediyorum yanaşan da yok ama donuyor cihaz diye yığınla yorum var.. atın formatı sonra istediğiniz programları yne yükleyin... neyse

• Hard format seven ahkbjk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

quote:

evet 5800 daha multimedya bir telefon, ilk aldığımda güzeldi, çünkü n70'ten geçmiştim.

şimdi daha çok mesaj yazma, e-mail kontrol etme, internet işleri için kullanıyorum ve yazı yazma olayı 5800'da pek rahat değil. gerçi internette dokunmatiğin rahatlığını hiçbir şeye değişemezsiniz, bir yere ulaşmak için sayfadaki öğeleri tek tek geçmek yerine direkt oraya dokunmak çok büyük bir rahatlık. ama sadece o yetmiyor, üst sınıf bir telefon almak içni yeterli bütçeyi ayırırsam 5800'ın bir gömlek üstünü alırım ancak.

klavye ile yazmak rahat diyorsunuz.

ayıca e71 için opera mobile var mı? opera mini değil, opera mobile.

bir de donma oluyor diye okudum, giderilebiliyor mu bu fw güncelleme ile?

opera mobile mevcut şuan o yüklü bende , donma olayı ise şuanki firmwarede mevcut zaten karşısı meşgule atınca 2-3 sn lik donma oluyor tek sorunu o

aşırı program yüklemezsen hiç ibr sıkıntısı yok bende o mesgule aldığında donma olayıda yok hard format tavsiye ediyorum yanaşan da yok ama donuyor cihaz diye yığınla yorum var.. atın formatı sonra istediğiniz programları yne yükleyin... neyse

ben aynı firmware ile yapmıştım güncelleme tarzı ama hard format atmalıyım aslında, bir sürü ıvır zıvır var ayar ve kendi yüklediğim programlarında gitmesini istemiyordum :S

ayrıca hb hakkaten flash ı yoğun bir site kısa sürede ilk yazılar çıkıyor fakat her yeni farklı flash bannerinde onlar tekrar tekrar yükleniyor. ama yinede sizin verdiğiniz değer muazzam en iyisi bende hard format atayım ayrıca size soracağım şey hangi programlar yüklü? tel hafızasımı yoksa kart a mı yüklüyorsıunuz ve neler kurulu?

ayrıca wlan hızı her telefonda aynıdır normalde teorik olarak değişmez fakat nedense bende daha hızlı gibi hissediyorum samsung uma göre galiba kullanım farkı kullanım kolaylığı biraz gözümü boyadı :)

eğer meşgule atınca donma olayı olmuyorsa tel çok dolu değilken kesinlikle bomboş hale getirmeyilim yavaştan programları toparlayıp elemeye başlayım

• wlan hızı aynıdır ama söz konusu telefon işlemcisi olunca işlemci hızı da önemli oluyor. telefonun wlan'dan çektiği verileri işleme hızı da sitelerin ne kadar sürede açıldığını etkileyen bir faktördür. normal bilgisayarlarda bu durum çok belli olmaz ama telefonda önemli. ben o yüzden sormuştum ilk planda. :)
  • quote:

wlan hızı aynıdır ama söz konusu telefon işlemcisi olunca işlemci hızı da önemli oluyor. telefonun wlan'dan çektiği verileri işleme hızı da sitelerin ne kadar sürede açıldığını etkileyen bir faktördür. normal bilgisayarlarda bu durum çok belli olmaz ama telefonda önemli. ben o yüzden sormuştum ilk planda. :)

Wuwww ee ne yapmaya karar verdin ?
  • aşağı yukarı fiyatları aldım, şimdi iş pamuk eller kısmına kaldı :) ama o hemen olmayacak gibi.
  • quote:

aşağı yukarı fiyatları aldım, şimdi iş pamuk eller kısmına kaldı :) ama o hemen olmayacak gibi.

Hayırlısı olsun 5800'ı ne kadar sayıyolar
  • ben kullanıyorum el feneri olarak :d benim dediğimi yapıp sertifika alsanız sizde kullanırsınız :D

ayrıca ahkbjk formatı attım cillop gibi oldu aynı uygulamaları yüklememe rağmen tel hafızası bayağı 30mb kadar boşaldı şaşırdım :) rahat şimdi gece denemek için milleti aramak istemedim şu donma olayı ile ilgili :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

quote:

aşağı yukarı fiyatları aldım, şimdi iş pamuk eller kısmına kaldı :) ama o hemen olmayacak gibi.

200-250 :/
  • quote:

quote:

quote:

hocam ben pek bilmiyorum telefon piyasasınıda 2 ay önce benim s5233w de o fiyat falandı , neyse karıştırmayım çünkü bilmiyorum piyasasını. Şimdiden hayırlı olsun E71 iniz deyim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ben pek bilmiyorum telefon piyasasınıda 2 ay önce benim s5233w de o fiyat falandı , neyse karıştırmayım çünkü bilmiyorum piyasasını. Şimdiden hayırlı olsun E71 iniz deyim :)

Hayırlı olsun efendimmmmmmmmmmmmm ,kulübümüzede hoş geldinnnnnnnnnn

• http://s2.dosya.tc/download/cR3cab/TEHKBLACKOVI_E_.SiGNED.rar.html
    alın arkadaşlar E72 teması sanırım iconlar gayet hoş bir sürü tema değiştirdim sade siyah bu fakat iconları daha güzel ve cidden yakışıyor telefona kesinlikle deneyin derim
    yüzlerce cicili bicili tema-oyun paylaşmayıda görmeyide sevmem forumda ama bu sadelik benim çok hoşuma gitti bence herkes indirsin :)
    emin değilim ama sertifika sorunu yok galiba signed yazıyor ben yüklerken sertifika yaptımmı hatırlamıyorum
  • quote:

http://s2.dosya.tc/download/cR3cab/TEHKBLACKOVI_E_.SiGNED.rar.html
    alın arkadaşlar E72 teması sanırım iconlar gayet hoş bir sürü tema değiştirdim sade siyah bu fakat iconları daha güzel ve cidden yakışıyor telefona kesinlikle deneyin derim
    yüzlerce cicili bicili tema-oyun paylaşmayıda görmeyide sevmem forumda ama bu sadelik benim çok hoşuma gitti bence herkes indirsin :)
    emin değilim ama sertifika sorunu yok galiba signed yazıyor ben yüklerken sertifika yaptımmı hatırlamıyorum

Ben kendi teması black personel kullanıyorum çokta memnunum

• eyvallah, önce bi alayım da telefonu :)
  • arkadaşlar fring isimli programı kullanan varmı wlan olan heryerde bedava arama imkanı gerçekten sunuyormu biraz önce msn e baktım gayet güzel ebuddy yerine kullanırım eğer birde denildiği gibiyse wlnadan bedava aramak tadından yenmez bilen lütfen bilgilendirsin nasıl arayacağız
  • beni de ekleyebilirsiniz e71 kullanıcısıyım konuyu yeni gordum
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.