Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darsh

quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Beyler televizyon kumandası olarak kullanmak için bi program varmı

var ir-remote hocam

Ovide varmıdır

malesef avi de yok pm atarım link olarak dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

http://forum.donanimhaber.com/m_32080966/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_37313514/tm.htm

özetle gsm kullanın arkadaşlar 3g kullanmıyorsanız

Bu arada okudum topicleri sağolasın hocam gsm kullanıyorum 3g ile hiç işim yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler televizyon kumandası olarak kullanmak için bi program varmı

var ir-remote hocam

Ovide varmıdır

malesef avi de yok pm atarım link olarak dostum

Sağolasın atarsan sevinirim

• @ Darsh sen de bana gönderirsen sevinirim.bekliyorum pm
    bir de bu açılışta gelen turkcell yazısını kaldırmanın yolunu bilen yok mu arkadaşlar? Hard format mı yapacaz?
  • quote:

şuan eve yeni geldim ve nedense hemen cevap verme gereği duydum :D
    mail ayarı ben bulup buraya eklerim bir ara yapmıştım ilk aldığımda sonra güncelleme falan yaptım kayboldu ayarlar fakat bulacağım,

batarya konusundaki yorumlarınız için teşekkür ederim sahte almaktan vazgeçtim söyledikleriniz gayet mantıklı biraz idare edip orjinal alacağım bir ara (keşke arkadaşım gitmeden önce ondaki yedek bataryayı alsaydım üşendim adam gittikten sonrada pişman oldum :) )

@WarrChief
    telefonun artı ve eksilerini sayacak olursam eğer ne kadar objektif olurum bilmiyorum çünkü telefonunu içine sinipte alan herkes malının iyi taraflarını görür :D
    mümkün olduğunda kullandığım eski telefonlarımı referans alarak şunları söyleyebilirim:
    + qwerty klavye büyük kolaylık sağlıyor her türlü kullanım için (dokunmatik tede mesajı qwerty ile kullanırdım hızda farkediyor rahat kullanım)
    +işlemcisi arm11 369mhz piyasadaki birçok yeni nokia modelinde 600mhz lik versiyonu var fakat hiç bir donma yaşamadım şimdiye kadar yada yavaşlık görmedim (ilk defa symbian kullanıyorum öncesinde sürekli symbian için hantal söylentilerinin en azından bu model için yersiz olduğunu anladım) zaten nokia nın e serisi performansı gayet iyi derler
    +kendi programları mail,müzikçalar,uygulama yön, sözlük, ajanda-takvim ... gayet kullanışlı karmaşık yada gereksiz herhangi birşey gözüme çarpmadı, türkçe dili yüklerseniz kendi sözlüğüne çok çok yararlı (benim için çok yararlı desem daha doğru olur)
    +kamerasında otofokus ve flash mevcut bunu artılara yazıyorum fakat şunuda ekleyim akşam florasanda eski samsung um daha iyi foto çekiyordu normal ortamda ve gün ışığında hatta makrosu bile olduğu için kamera özellikleri buna rağmen tatmin edici

- ilk olarak batarya süresi derim , tabiki bendeki batarya sıkıntılı fakat E72 ile kıyas yaparsak aynı bp-4l bataryasını kullandığı için bekleme süresi daha az
    - kasası sanırım al alaşım kaplı olmalı tam bilmiyorum fakat benim aldığım 2. el de soyulma mevcut galiba sadece arka kapak tam anlamıyla metal
    - firmware sorunundan bahsedeyim karşısı meşgule atınca telefonu birkaç sn lik donma oluyor bu herkeste var
    - symbian ın sertifika sorunu
    - menü icon ları tema ile değiştirilebilir ama E72 nin orjinal temaları ve ikonları daha güzel (bu aslında - sayılmayabilir)
    - kamera sesi kapatma olayı başka bir küçük program ile oluyor orjinalinde ayarı yok birçok modelde bu kamera sesi denen salak zımbırtıdan nefret ediyorum
    - LAPTOP VEYA PC DEN USB İLE ŞARJ OLMUYOR (az kalsın unutuyordum benim için çok önemli)
    - orjinal nokia batarya, müzik kulaklığı diğer markalara göre daha pahalı :)
    - telefonu sağ elimle kulağıma tuttuğumda ses harika fakat sol ile konuşurken ses düşüyor kulaklık yerini galiba sadece sağa göre tasarlamışlar
    - resim gösterme menüsü N serisi veya E72 deki gibi yapılabilirdi bence o tarz daha güzel (E72 de yavaş ilerliyor bunuda belirteyim E71 bu açıdan daha hızlı ama N73 ü mesela referans alırsak onun resim gösterme menüsü daha hoş , hızda sıkıntı kesinlikle yok tak diye açıyor)

bu kadar aklıma gelen +/- leri yazdım bazıları benim için çok önem arzediyor sizin için ne kadar önemlidir bilmem
    ama ekleyim bu kadar eksiyi saydım lakin şimdiye kadar kullandığım java işletim sistemli telefonların hepsinden daha kullanışlı ve kaliteli kesin ve net olarak belirteyim

Verdiğin değerli bilgiler için çok tşk ediyorum.. simdi sorunlar benim içni çok çok sorun teşkil etmiyor ama artılar benim için çok önemli ve tamda bana yeterli bir tel.. tekrardan çok tşklerr

• quote:

Orijinalden alıntı: Zorba58

@ Darsh sen de bana gönderirsen sevinirim.bekliyorum pm
    bir de bu açılışta gelen turkcell yazısını kaldırmanın yolunu bilen yok mu arkadaşlar? Hard format mı yapacaz?

dostum hard formatı bi dene zararı olmaz cihaza rahat ol riskli bi işlem değil fakar şarjınız az olmasın atarken
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çankaya

E 71 lere program yükleyerek tv izleyebilirmiyiz. yada nasıl tv izleyebilirim.

programın adı spbtv :)

Beyler bu programda pek türk kanalları yok ya
  •  Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü

acaba resim gösterme menüsünü bunun gibi yapabilirmiyiz?

ayrıca darsh şimdi baktım ancak ingilizce buldum geçen bir yerde karşıma çıkmıştı ya adım adım türkçe ama kolaydı yinede ingilizce ekliyorum ben buraya

To configure IMAP for your Symbian S60 device, just follow these steps:

1. Enable IMAP in your Gmail settings.
    2. Select 'Messaging' > 'Options' > 'Settings' > 'E-mail' > 'Mailboxes.'
    3. If you have never set up email on your phone before, select 'Yes' to define a new mailbox. If you already have other mailboxes, select 'Options' and then 'New mailbox.'
    4. Select 'Start' to begin the setup wizard.
    5. Select 'IMAP4' and then 'Next.'
    6. Enter your full email address (including '@gmail.com') as the email address and select 'Next.' Google Apps users, enter your full address in the format 'username@your_domain.com.'
    7. Enter 'imap.gmail.com' as the incoming mail server and select 'Next.'
    8. Enter 'smtp.gmail.com' as the outgoing mail server and select 'Next.'
    9. Select the appropriate access point and then 'Next.'
    10. Enter a descriptive name for the email account mailbox name.
    11. Once your mailbox is set up, select it from the email mailbox settings screen.
    12. Select 'Connection settings' > 'Incoming e-mail.'
    13. Enter your address (including '@gmail.com' or '@your_domain.com') and password.
    14. Select 'SSL/TLS' for your security (ports) and define your port as '993.'
    15. Select 'Back.'
    16. Select 'Outgoing e-mail.'
    17. Enter your email address (including '@gmail.com' or '@your_domain.com') and password.
    18. Select 'StartTLS' for your security (ports) and define your port as '587.'
    19. Select 'Back' and change any other settings according to your preferences.

bu linkede bak nokia sitesi:http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/urun-destegi/nokia-e71/e-posta/nokia-email-service

ayrıca arkadaşlar diğer konudan alıntı yapıyorum bunu önermiş birisi:

quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

Nokia e-mail programı çok güzel herkese tavsite ederim.
    http://email.nokia.com/account/home.action ilk mailinizle kaydoluyorsunuz sonra siteden programı E71 e yükleyin eklediğiniz e-mail adresleri telefondaki programada ekleniyor ben birçok e-mailimi push mail olarak alabiliyorum.( Not wi-fi yada tukcell den aylık paketiniz olması lazım )
    Yahoo, gmail, hotmail hiçbir ayar gerektirmeden direk tanınıyor, şirket e-mailleriniz içince pop3 ayarlarını filan yazarak ekleyebiliyorsunuz.
    Makimum 10 taneye kadar mail hesabı ekleyebiliyorsunuz.

• quote:

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü

ayrıca darsh şimdi baktım ancak ingilizce buldum geçen bir yerde karşıma çıkmıştı ya adım adım türkçe ama kolaydı yinede ingilizce ekliyorum ben buraya

3. If you have never set up email on your phone before, select 'Yes' to define a new mailbox. If you already have other mailboxes, select 'Options' and then 'New mailbox.'
    6. Enter your full email address (including '@gmail.com') as the email address and select 'Next.' Google Apps users, enter your full address in the format 'username@your_domain.com.'
    11. Once your mailbox is set up, select it from the email mailbox settings screen.
    13. Enter your address (including '@gmail.com' or '@your_domain.com') and password.
    15. Select 'Back.'
    17. Enter your email address (including '@gmail.com' or '@your_domain.com') and password.

bu linkede bak nokia sitesi:http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/urun-destegi/nokia-e71/e-posta/nokia-email-service

quote:

http://email.nokia.com/account/home.action ilk mailinizle kaydoluyorsunuz sonra siteden programı E71 e yükleyin eklediğiniz e-mail adresleri telefondaki programada ekleniyor ben birçok e-mailimi push mail olarak alabiliyorum.( Not wi-fi yada tukcell den aylık paketiniz olması lazım )
    Yahoo, gmail, hotmail hiçbir ayar gerektirmeden direk tanınıyor, şirket e-mailleriniz içince pop3 ayarlarını filan yazarak ekleyebiliyorsunuz.

önceki sayfalara bakarsan dostumsöyledim zaten bu programı ben.. o ingilizce anlatılan e-mail ayarlarıyla boşa uğraşmayın.. nokia nın programını kullanın beyler

• quote:

quote:

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü

15. Select 'Back.'

quote:

önceki sayfalara bakarsan dostumsöyledim zaten bu programı ben.. o ingilizce anlatılan e-mail ayarlarıyla boşa uğraşmayın.. nokia nın programını kullanın beyler

haklısınz şimdi yaptım bende normal tek email ayarı ile uğraşmaya gerek yok nokianın programı cidden çok güzel kullanımı falanda kolay,
    ayrıca birşey sorcam lotusu kaldırdım bir sonraki açılışta karşıma tekrar çıktı lanet olası program şimdi tekrar kaldırdım çıkmadı bu her seferde böylemi olcak... Hard format atasım geliyor o kadar ayarlama program hepsi uçacak diye üzülüyorum...

• Beyler bu bahsettiğiniz kolay olan hangi program ya ben bulamadım
  • quote:

Beyler bu bahsettiğiniz kolay olan hangi program ya ben bulamadım

nokiia messaging programı , mail ayarlarını yaparken int bağlandım yüklensinmi dedi yükledim çokta memnun kaldım :)

http://email.nokia.com/account/home.action
  • quote:

quote:

Beyler bu bahsettiğiniz kolay olan hangi program ya ben bulamadım

nokiia messaging programı , mail ayarlarını yaparken int bağlandım yüklensinmi dedi yükledim çokta memnun kaldım :)

http://email.nokia.com/account/home.action

Kaydol şuan çalışmıyo sanırım hay şansıma yaaa,telefondanmı girdiniz hocam siz

• gençler, 5800'dan sonra bu alınır mı, ne dersiniz? dokunmatikten sıkıldım çünkü çok sms yazıyorum bu aralar. 5800'ı satıp bundan almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

gençler, 5800'dan sonra bu alınır mı, ne dersiniz? dokunmatikten sıkıldım çünkü çok sms yazıyorum bu aralar. 5800'ı satıp bundan almayı düşünüyorum.

Telefon güzel hocam,netteki hızı çok iyi bi kere,sms yazmak çok zevkli,güzel telefon ya alınır bence 5800'dan sonra,eğerki dediğin gibi dokunmatikten sıkıldıysan
  • aslında şöyle, resistif ekrandan sıkıldım.

ama şöyle düzgün kapasitif ekranlı bir telefon alsam, ki 5800'dan sonra x6 filan değil biraz daha iyi bişey almam lazım, 800'lere filan çıkmam gerekecek. onu hemen alamam. bu telefon da çok güzel göründü gözüme o yüzden ilgilendim.

ama telefonun yarısı klavye bu gözünüzü rahatsız ediyor mu? benim edebilir diye düşünüyorum mesela. telefon zaten küçük bişey, bi de üstünde 50 tane tuş olunca kullanması zor olur gibime geliyor. tabi bunları sadece uzaktan bakarak söylüyorum.
  • quote:

gençler, 5800'dan sonra bu alınır mı, ne dersiniz? dokunmatikten sıkıldım çünkü çok sms yazıyorum bu aralar. 5800'ı satıp bundan almayı düşünüyorum.

ben samsung star wi-fi den sonra aldım benim geçişim çok yerinde ve mantıklıydı

5800 ile aynı işlemciye sahipler , 5800 kullandım ama arkadaşlarımda vardı. O biraz daha multimedya telefon , bu tarz telefonda rahat edip kullanabilecekseniz alın derim fakat ekran boyutu ona alıştıktan sonra bu küçük gelebilir. Onun dışında gayet güzel zaten dokunmatik alıyorsanız capasitive olmalı resistive bir telefon kullanımı tuşlu telefondan daha hızlı ve kolay bir kullanım sunmaz...
    boyut-kullanım olarak e71 biraz daha ön planda , iyice araştırın bariz olarak artı ları ön plana çıkarsa alın derim.

• quote:

aslında şöyle, resistif ekrandan sıkıldım.

ama şöyle düzgün kapasitif ekranlı bir telefon alsam, ki 5800'dan sonra x6 filan değil biraz daha iyi bişey almam lazım, 800'lere filan çıkmam gerekecek. onu hemen alamam. bu telefon da çok güzel göründü gözüme o yüzden ilgilendim.

ama telefonun yarısı klavye bu gözünüzü rahatsız ediyor mu? benim edebilir diye düşünüyorum mesela. telefon zaten küçük bişey, bi de üstünde 50 tane tuş olunca kullanması zor olur gibime geliyor. tabi bunları sadece uzaktan bakarak söylüyorum.

kullanım olarak hiç sıkıntım yok onu belirteyim bundan önce dokunmatik samsung tan geçmiştim buna mesaj yazımı klavye üzerinde daha rahat samsung da yan çevirip qwerty klavyede bazen yanlış yazdığım oluyordu. Kullanım olarak daha pratik onu söyleyim 5800 danda pratiktir

• quote:

quote:

aslında şöyle, resistif ekrandan sıkıldım.

kullanım olarak hiç sıkıntım yok onu belirteyim bundan önce dokunmatik samsung tan geçmiştim buna mesaj yazımı klavye üzerinde daha rahat samsung da yan çevirip qwerty klavyede bazen yanlış yazdığım oluyordu. Kullanım olarak daha pratik onu söyleyim 5800 danda pratiktir

Aynen arkadaşın dediği gibi hocam,klavyeyi kullanmakta sıkıntı çekmezsin 2 güne alışırsın

• evet 5800 daha multimedya bir telefon, ilk aldığımda güzeldi, çünkü n70'ten geçmiştim.

şimdi daha çok mesaj yazma, e-mail kontrol etme, internet işleri için kullanıyorum ve yazı yazma olayı 5800'da pek rahat değil. gerçi internette dokunmatiğin rahatlığını hiçbir şeye değişemezsiniz, bir yere ulaşmak için sayfadaki öğeleri tek tek geçmek yerine direkt oraya dokunmak çok büyük bir rahatlık. ama sadece o yetmiyor, üst sınıf bir telefon almak içni yeterli bütçeyi ayırırsam 5800'ın bir gömlek üstünü alırım ancak.

klavye ile yazmak rahat diyorsunuz.

ayıca e71 için opera mobile var mı? opera mini değil, opera mobile.

bir de donma oluyor diye okudum, giderilebiliyor mu bu fw güncelleme ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 23 Şubat 2011; 13:15:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.