Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NRJ

Merhaba bende abime aldırdım E71 kendim 5800 kullanıyorum..
    Sakıncası yoksa Blacklist ve virüsprogramı kullanan arkadasımız varsa paylaşabilirmi..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 25 Şubat 2011; 15:54:48 >
  • ya bu internet araması özelliği sadece kablosuz modem ilemi oluyor.bende vodafone nun sınırsız net paketi var bu internet aramasını nasıl yapıcam ayarını falan internette baktım anlamadım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi1923

ya bu internet araması özelliği sadece kablosuz modem ilemi oluyor.bende vodafone nun sınırsız net paketi var bu internet aramasını nasıl yapıcam ayarını falan internette baktım anlamadım :S

internet araması derken bağlantı seçeneklerini mi soruyorsunuz ? yani hat üzerinden veya wlan üzerinden girmek için ayarlama mı yapmak istiyorsunuz ?
  • hani menü>iletişim>internet telefonu onu nasıl kullanıcam...biras arastırdım wifi ile baglanıpp oluyor galiba....benim telefonumda vodafone internet var yani modeme gerek duymadan baglanamazmıyım ? ve ayarları var sanırım..bu ayarları nasıl halledebilirim ?
  • arkadaşlar cevap verenlere çok teşekkür ediyorum.
    ekranın ufaklığı internette gezerken sorun yaratmıyor mu onu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shooter13

arkadaşlar cevap verenlere çok teşekkür ediyorum.
    ekranın ufaklığı internette gezerken sorun yaratmıyor mu onu merak ediyorum

ilk zamanlar zor olsada şu an bi sıkıntı yok dostum
  • bu arada 5800 hepsiburada'yı 28 saniyede açtı. wlan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 26 Şubat 2011; 2:06:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi1923

hani menü>iletişim>internet telefonu onu nasıl kullanıcam...biras arastırdım wifi ile baglanıpp oluyor galiba....benim telefonumda vodafone internet var yani modeme gerek duymadan baglanamazmıyım ? ve ayarları var sanırım..bu ayarları nasıl halledebilirim ?

illa wlan üzerinden bağlanmana gerek yok 3g üzerinden de bağlanma şansın var.. bu özelliklede uğraştığına değmez ama anlatayyım.. komturk.com adresinden online satış bölümüne girip gerekli bilgileri girdikten sonra kredi ve sana özel hesap numarası alıyorsun dostum..sonra sana verdikleri hesap numarasıyla ayarları yapacaksın
    ayarlarda bağlantı bağlantıda ise sıp ayarları mevcut yeni proil yarat dedikten sonra

profil ismi komturk
    hizmet profili ietf
    erişim noktasını seçiyorsun wlan daha iyi olur
    genel kullanıcı ismi ne sana verdikleri numarayı yazıp yanına bunu yazıyorsun@sip2.voipvoip.com
    sıkıştırma kullan hayır
    kayıt her zman açık
    güvenliği kullan hayır

yapıp kütük sunucusuna gir
    kütük sunucu adresi sip2.voipvoip.com
    güvenlik etki alanı voipvoip.com
    kullanıcı ismi sana gönderilen hesap nmarasını gireceksin
    şifre kayır yaparken girdiğin şifre
    akarım türü udp
    bağlantı noktasına 5060 yaz

sonra üst menüye dön internet tel.ayarlarına gir yeni profil yarat
    isim komturk
    sıp profıllerinde komturk seçili olur zaten.. sonra tel. kapat aç..
    kayıt yapılmış olur artık kulanabilirsin internet tel.u..

• yani ücretlimi onu belirtmemissin ? herhangi bir ücret ödüyorsak nereye ne kadar ödüyoruz...sagol ugrastıgın için
  • Ben taktım kafaya bu hard format olayını ama tel kapalıyken * + 3 + yeşil + açma/kapama tuşuna basılı tutuyorum hiç bir şey olmuyor arkadaşlar sadece tel açılıyor ahkbjk seni dinliyorum dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zorba58

Ben taktım kafaya bu hard format olayını ama tel kapalıyken * + 3 + yeşil + açma/kapama tuşuna basılı tutuyorum hiç bir şey olmuyor arkadaşlar sadece tel açılıyor ahkbjk seni dinliyorum dostum

Hocam nokia yazısı gelene kadar bas
  • quote:

CEPTEN BEDAVA KONUŞMA REHBERİ

Düşük ücretli veya tamamen ücretsiz sesli görüşme için, sohbet yazılımlarına üyeliğinizin bulunması gerekiyor. Eğer mevcut bir hesabınız varsa, cep telefonunuzda Fring'i çalıştırdıktan sonra karşınıza çıkacak ekranda kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazarak "online" olmanız gerekiyor. Fring'in desteklediği sohbet yazılımları arasında Skype, MSN Messenger, ICQ, Google Talk, SIP, Twitter, AIM&Yahoo Messenger bulunuyor.

Fring ile cep telefonundan ücretsiz konuşmak
    Google Talk ve Skype programlarını destekleyen yeni bir program şu anda tüm dünyada çığ gibi büyüyor. Fring adlı bu cep telefonu yazılımı sayesinde Google Talk ve Skype programlarındaki hesabınızı cep telefonunda aktif hale getirerek, listenizde bulunan kişilerle ücretsiz olarak konuşabiliyorsunuz.

Bu yazılımı destekleyen telefonların listesi ve programın kendisiwww.fring.com adresinde bulunuyor. Eğer cep telefonunuz bu programı destekliyorsa, Fring yazılımını cihazınıza yükleyerek hemen bedava konuşmaya başlayabilirsiniz. Telefonunuz kablosuz internete bağlanma özelliğine sahip olmasa da GPRS üzerinden bağlanarak yine bedavaya telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Özetle, internete cepten bağlantıyı çözdükten sonra Fring sayesinde bedavaya cepten konuşma hayali gerçek oluyor. (Erdal Kaplanseren - PCnet)

Fring programını bilgilerinizi göndererek buradan indirebilirsiniz. Fring�in uyumlu olarak çalışabileceği mobil cihazlarda Symbian 8, 9.1, 9.2 veya Windows Mobile 5 ya da 6 bulunması gerekiyor.

Fring yanında dünya çapında cep telefonlarında en çok kullanılan diğer mobil yazılımlar da şunlar:

1 - Gmail Java app for mobile phone

2 - Google Maps for Mobile

3 - Opera Mini

4 - Shozu

5 - Gizmo

Program yüklenebilen cep telefonları için geliştirilen �Fring� adlı yazılım sayesinde, internet bağlantısı ile bedava konuşmak artık mümkün. Ücretsiz olarak indirilebilen bu program üzerinden ister bilgisayar başındaki bir kişiyle sesli konuşun, isterseniz sabit veya mobil telefonu arayın. Bunun için yapmanız gerekenleri sizler için adım adım anlattık. Tabi öncelikle, cep telefonunuzun bu programa uyumlu olması gerekiyor. Uyumlu cep telefonu modellerinin tam listesini yazımızın son kısmında bulacaksınız.

Programı isterseniz telefonunuzdan fring.com sitesine bağlanarak direkt cihazınıza indirebilirsiniz. Eğer bilgisayar üzerinden cep telefonunuza yüklemek isterseniz ilk yapmanız gereken şey, telefonunuzu bilgisayarınıza bağlamak olacak.www.fring.com sitesine girerek Download bölümünden Fring yazılımını bilgisayarınıza indirin. Cep telefonunuzun bağlantı yazılımı aracılığıyla, Fring�i telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra, Fring�in sitesinden cep telefon numaranızı tanımlamanız gerekecek. Adınızı, ülkenizi ve cep telefon numaranızı yazdıktan sonra Fring�den bir onay SMS�i alacaksınız. Böylelikle, artık yazılımın kurulumunu tamamlamış olacaksınız.

Düşük ücretli veya tamamen ücretsiz sesli görüşme için, sohbet yazılımlarına üyeliğinizin bulunması gerekiyor. Eğer mevcut bir hesabınız varsa, cep telefonunuzda Fring�i çalıştırdıktan sonra karşınıza çıkacak ekranda kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazarak �online� olmanız gerekiyor. Fring�in desteklediği sohbet yazılımları arasında Skype, MSN Messenger, ICQ, Google Talk, SIP, Twitter, AIM&Yahoo Messenger bulunuyor.

Bu yazılımların tamamıyla, bilgisayar başındaki kullanıcılarla yazışabilir ve sesli konuşma yapabilirsiniz.

Fring�in internet üzerinden bağlantı kurduğu için, cep telefonunuz GPRS bağlantısı üzerinden bağlanmanız gerekecek.

Sesli ve yazılı iletişim için GSM operatörünüzün belirlediği tarife üzerinden bir GPRS bedeli ödemeniz gerekecektir. Piyasada sayıları giderek artan akıllı telefonlardaki �kablosuz internet� bağlantı desteği ise tamamen ücretsiz bir internet bağlantısı sunuyor. Bu sayede ister sesli, ister yazılı sohbetlerinizi tamamen ücretsiz yapabilirsiniz.

Eğer Fring ile sabit ve mobil telefon abonelerini de aramak istiyorsanız, MSN Messenger�a benzeyen Skype.com�a girerek üye olmanız gerekiyor. Bir Skype kullanıcı hesabı açarak, cep telefonunuzdaki Skype bölümünü aktif hale getirerek sabit ve mobil telefonları arayabilirsiniz. Skype dünyanın en ucuz telefon hizmetlerinden biri. Skype�tan kredi kartı veya havale ile alacağınız kontürlerle özellikle milletlerarası telefon görüşmelerinizi ucuza getirebilirsiniz. Bu hizmet, yurtdışında yakınları bulunanlara, çok uygun fiyata saatlerce sohbet etme olanağı sunuyor.

Fring Uyumlu Cep Telefonu Modelleri

Nokia: 3250, 5500, 5700, 6110, 6120, 6121, 6290, 6630, 6680, 6681, 6682, E50, E51, E60, E61, E61i, E65, E70, E90, N70, N71, N72, N73, N75, N76, N77, N80, N81, N82, N90, N91, N92, N93, N95, N95 8GB

Sony Ericsson: P1i, P990i , W960

Motorola, HP, Toshiba, Acer, HP , HTC , Asus , benQ , Dell , FujitsuSiemens , i-mate , Qtek, Samsung ve Sharp �ın Windows Mobile işletim sistemiyle çalışan tüm modelleri Fring�le uyumlu çalışıyor.

Bu yazı Cumartesi, 12 Ocak 2008, 09:19 tarihinde Kategorilenmemiş kategorisi altında yayınlandı. Bu yazıya yapılacak yorumlardan haberdar olmak için RSS 2.0 beslemesini kullanabilirsiniz. Yorum yapabilirsiniz, veya kendi sitenizden geri izleme yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zorba58

Ben taktım kafaya bu hard format olayını ama tel kapalıyken * + 3 + yeşil + açma/kapama tuşuna basılı tutuyorum hiç bir şey olmuyor arkadaşlar sadece tel açılıyor ahkbjk seni dinliyorum dostum

birde yeşil tuş 3 ve * sonra tepedeki açma kapama düğmesine basılı tutun ekrana nokia yazısı gelene kadar basılı tutun
  • daha önce çok hard format attım diğer telefonlarıma ama bu cihazda buna ihtiyaç duyacak bir durum göremedim daha, neden hard format atıyorsunuz sorabilirmiyim bir de kazandırdıkları neler bu cihazda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic_spirit

daha önce çok hard format attım diğer telefonlarıma ama bu cihazda buna ihtiyaç duyacak bir durum göremedim daha, neden hard format atıyorsunuz sorabilirmiyim bir de kazandırdıkları neler bu cihazda?

darsh bu soruya güzel cevap verir diye tahmin ediyorum
  • Bende e71 kullancısıyım arkadaşlar. Dün ovi mapsi güncelledim mükemmel oldu neredeyse bulamadığım yer yok :) Program önerisi yapmak istiyorum. Daha önceki telefonumda da mevcut olarak kullanmış olduğum SlovoEd Dictionary :)

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü

Serial indirdiğiniz dosya içerisindedir :)

• Arkadaşlar bi ara bir muhabbet vardı nokia e71 ve e72 için facebook uygulaması olayı, bu ne oldu son durum nedir? Olsa güzel olmaz mı hani? Ama şu nimbuzz tarzı programlardan bahsetmiyorum :)
  • Birde arkadaşlar şu BlackList Lite kullanan var mı daha önce nasıl kullanılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clyde Drexler

Birde arkadaşlar şu BlackList Lite kullanan var mı daha önce nasıl kullanılıyor?

contacts a girip numaraları kaydediyorsun program engelliyor.. bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Orijinalden alıntı: Clyde Drexler

Birde arkadaşlar şu BlackList Lite kullanan var mı daha önce nasıl kullanılıyor?

contacts a girip numaraları kaydediyorsun program engelliyor.. bu kadar basit

Teşekkürler hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.