Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Clyde Drexler

Arkadaşlar bi ara bir muhabbet vardı nokia e71 ve e72 için facebook uygulaması olayı, bu ne oldu son durum nedir? Olsa güzel olmaz mı hani? Ama şu nimbuzz tarzı programlardan bahsetmiyorum :)

biraz daha açarmısınız sorunuz anlaşılımıyor ? veya ben aanlamadım
  • Oncelikle merhaba arkadaslar, uzun zamandir qwerty klavleyi telefon arastiriyorum kendim icin ama bu telefon tam benlik diyebilecegim bi telefon bulamadim. Bi telefondan beklentilerimi paylasiyorum, bakalim sansim yaver gidecek mi bu modelde :) Bu modelin dis gorunusu cok karizmatik, cok hosuma gitti, hele ki beyazi yakiyor ortaligi :) Ins. beklentilerimi karsilar

1. Guzel bi kamera - Benim icin olmazsa olmazlardan biridir, kameraya cok onem veririm, kaliteli resimler ve videolar beklerim.
    2. Kullanisli bi telefon olsun isterim - Oyun olsun, internette Wi-Fi ile gezmek olsun, programlar olsun. Yani telefon verecegim paraya degsin.
    3. AppStore - Android Market benzeri bi program olsun, ordan oyun, program vs. indirebiliyim.
    4. Telefon saglam olsun - Insanlik hali telefon duser, bisey olur falan hemen kirilsin istemiyorum, suan kullandigim Sony Ericcson w810i yi 4 senedir kullaniyorum ve ufak tefek cizikler ve hasarlar haric saglam bi sekilde duruyor, neredeyse hergun yere dusuyor telefon fakat banamisin demiyor :) biraz sakar oldugum icin bu konuda benim icin onemli.

Birde kullanan arkadaslarimin sikayetci olduklari meseleler var;
    -Sinif arkadasim mesajlasirken satir indikce telefonun yavasladigini soluyor. Qwerty klavye istememin en buyuk sebebi rahat mesajlasabilmek icin, bu yuzden bole bi sorunla karsilasmak istemem.
    -Baska bi arkadasimin kamerasi cok kotu, farkli bi e71 ile karsilastirdik kamerasini ve nedense arkadasimin kamerasi kotuydu, digeri iyiydi.

Iste bu kadar, yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum.

• Hocam örneğin ovi storede uygulama gözüküyor ama indirilemiyor anlamadım gitti? Hatta bizim forumda da muhabbeti olmuş bir ara?

• Link 1

• Link 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha644
    3. AppStore - Android Market benzeri bi program olsun, ordan oyun, program vs. indirebiliyim.

http://store.ovi.com/ :)
  • e71 e karsi olan butun bakis acimi degistiriyorsun :) senden bisi rica etsem yapar misin, telefonunla bi resim cekip buraya koyabilir misn ? Goruntu kalitesine bakmak istiyorumda :)
  • Tabi ki koyarım :) Hocam öncelikle gece çekim yaptığım için biraz kötü çıkmış olabilir, öyle herhangi birşeyi çektim (Irregular Verb) , yan kısımlar kötü çıkmış sayfanın duruşu ve ışık geliş yönüne bakarsanız nedenini anlarsınız hocam :)

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü
  • hmm fena degilmis :) Resimde bi sorun var ama, uzerine tikladigimda daha buyuk gormek icin hata veriyor linki, fakat burdan gorundugune gore kamerasi iyiymis. Resim icinde tesekkur ederim, kararimi verdim beyaz bi e71 alcam, hersey icin tesekkur ederim :D
  • Buyur direkt linkini vereyim hocam, bu arada ne demek hocam taş attıkta kolumuz mu yoruldu :)
    http://img371.yukle.tc/images/602826022011096.jpg
  • Bisey daha sorayim diyorum, bu cihazdaki GPS i kullanirken internet kullanmiyor degil mi ? Birde nerden almami onerirsiniz ?
  • Evet GPS bağlantısı uydu üzerinden yapılıyor bulutlu havada bile yaklaşık 40sn'de felan uyduya bağlanıyor, güncel haritalar için ise Nokia Ovi Suite indirip en güncel haritaları yükleyebilirsin :)

Bence KVK olan her yerden alabilirsin hocam. Ama tavsiyem böyle büyük hipermarketlerden alma servis sorunu yaşama ihtimali biraz daha yüksek. Şimdiden hayırlı olsun hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha644

Oncelikle merhaba arkadaslar, uzun zamandir qwerty klavleyi telefon arastiriyorum kendim icin ama bu telefon tam benlik diyebilecegim bi telefon bulamadim. Bi telefondan beklentilerimi paylasiyorum, bakalim sansim yaver gidecek mi bu modelde :) Bu modelin dis gorunusu cok karizmatik, cok hosuma gitti, hele ki beyazi yakiyor ortaligi :) Ins. beklentilerimi karsilar

1. Guzel bi kamera - Benim icin olmazsa olmazlardan biridir, kameraya cok onem veririm, kaliteli resimler ve videolar beklerim.
    2. Kullanisli bi telefon olsun isterim - Oyun olsun, internette Wi-Fi ile gezmek olsun, programlar olsun. Yani telefon verecegim paraya degsin.
    4. Telefon saglam olsun - Insanlik hali telefon duser, bisey olur falan hemen kirilsin istemiyorum, suan kullandigim Sony Ericcson w810i yi 4 senedir kullaniyorum ve ufak tefek cizikler ve hasarlar haric saglam bi sekilde duruyor, neredeyse hergun yere dusuyor telefon fakat banamisin demiyor :) biraz sakar oldugum icin bu konuda benim icin onemli.

Birde kullanan arkadaslarimin sikayetci olduklari meseleler var;
    -Sinif arkadasim mesajlasirken satir indikce telefonun yavasladigini soluyor. Qwerty klavye istememin en buyuk sebebi rahat mesajlasabilmek icin, bu yuzden bole bi sorunla karsilasmak istemem.
    -Baska bi arkadasimin kamerasi cok kotu, farkli bi e71 ile karsilastirdik kamerasini ve nedense arkadasimin kamerasi kotuydu, digeri iyiydi.

Iste bu kadar, yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum.

w810i de ki kaliteyi asla bekleme aynısını bende kullandım 4 sene kadar cihazı biliyorum.. fakat video kaydı fps bakımından 810 dan iyi..
    E serisinde mail wlan vb yönlerden çok çok iyi o konuda sıkıntı çekmezsin
    oyun vb programlar indireyim demişsin ovi de dünya kadar oyun ve program var rrahatlıkla oradan indirebilirsin
    cihazın arka kapağı çelik ve çok sağlam kasaya sahip.. ben 4-5 defa düşürdüm ufak sıyrıklarla kurtardık...

gelelim şikayetçi olunan yönlerine..
    mesajlaşmada sorundan bahsetmişsin bu hemen hemen kullanan herkesin başına gelen bir olay.. çaresi (forumda uzun zamandır takılanlar gülecektir bu söylediğime) hard formatan geçiyor oldukça basit bir işlem sonrasında herhangi bir problem kalmaz yapanlara danışabilirsin..
    son maddeden pek birşey anlamadım ama anladığım kadarıyla yorum yapayım 2 tane farklı e71 in kamera farkından bahsetmişsin..
    kesin bir cevap veremem arızalı olablir tamire gittiğinde orjinal olmayan kamera kullanılmış olabilir ayarlardan olabilir.. ama kalitesine bakman için bir resim yüklerim...msj kutuna bak

• Tesekkur ederim ahkbjk :) son bi sorum olcak, bu aletin piyasasi nedir ? Kazik yemeyelimde :)
  • Ortalama 550-570 arası değişiyor hocam. Bazı çakallar 600 fiyat çekiyorlar haberin olsun. Bu cihazın Telefoncuya geliş fiyatı 540TL bunu biliyorum adam çıkartıp aldığı fiyatların senetlerini göstermişti cihazı alırken :)
  • quote:

Kamerası daha iyi çekenin yazılım güncellemesi yapılmıştır. Diğerinde yapılmamıştır.
    Pc Labs'ın e71 incelemesinde yazılım güncellemesi sonrasında daha iyi fotoğraf çektiğini görmüştüm.
  • Arkadaşlar saçma olucak belki ama şu anda telefona 501 yazılımı atıyorum. Bu işlemden sonra hard reset atacağım fakat versiyon eskiye dönmüyor değil mi ? merak etiiğim budur
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri_dardanel

Arkadaşlar saçma olucak belki ama şu anda telefona 501 yazılımı atıyorum. Bu işlemden sonra hard reset atacağım fakat versiyon eskiye dönmüyor değil mi ? merak etiiğim budur
    Saygılar

Hayır, eski versiyona geri dönmez.
  • Arkadaşlar mesaj falan geldiğinde altta mesaj simgesi çıkmıyor napmam gerek ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altair*

Arkadaşlar mesaj falan geldiğinde altta mesaj simgesi çıkmıyor napmam gerek ??

giriş ekranı özelliği aktif ise
    mod ayarlarından ekran uygulamaları..etkin uygulamalarda ise mesaj bildirimi işaretli olmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri_dardanel

Arkadaşlar saçma olucak belki ama şu anda telefona 501 yazılımı atıyorum. Bu işlemden sonra hard reset atacağım fakat versiyon eskiye dönmüyor değil mi ? merak etiiğim budur
    Saygılar

nasıl 501 i yüklüyorsunuz telefon sürümünüz kaç rm-346ydı sanırım bendeki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Orijinalden alıntı: Altair*

Arkadaşlar mesaj falan geldiğinde altta mesaj simgesi çıkmıyor napmam gerek ??

giriş ekranı özelliği aktif ise
    mod ayarlarından ekran uygulamaları..etkin uygulamalarda ise mesaj bildirimi işaretli olmalı..

işaretli giriş ekranıda aktif ama mesaj kutucugu çıkmıyor bir türlü
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.