Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

gençler bu telefonda " i " yazmak ölüm diyolla?

Yoo, bi' kere daha basıcaksın tuşa.

Hayır uzun basıcaksın
  • o zaman kötüymüş bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi1923

quote:

birsey daha sorucam..telefonu ilk aldıgım zamanlarda facebookta ki videolar acılıyordu...simdi sadece ismi yazıyor nasıl düzeltebilirim?

bilen yok mu ?

Hocam izleyemiyoruz denildi bize de. Skyfire adındaki tarayıcımız Türkiye desteğini çektiğinden beri facebook da video izleyemiyoz ama youtube da falan izleniyor galiba daha girmedim youtubea hiç. Ama orası için extra bişey lazım değil heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zorba58 -- 3 Mart 2011; 23:40:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk
    quote:

E71 için en kullanışlı uygulamaları yazar mısınız?

ne tür programlar ?

Günlük hayatta da kullanabileceğim eğlenceli programlar arıyorum hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 4 Mart 2011; 0:02:45 >
  • Orijinalden alıntı: ahkbjk

Orijinalden alıntı: ahkbjk

E71 için en kullanışlı uygulamaları yazar mısınız?

ne tür programlar ?

Günlük hayatta da kullanabileceğim eğlenceli programlar arıyorum hocam :)

biraz açık konuşursan dostum yardımcı olalım.. bilmece sorar gibi soru soruyorsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 4 Mart 2011; 0:30:41 >
  • Hafıza karıtını her taktığımda "Hafıza kartından yükleme tamamlanamıyor. Lütfen kalan uygulamaları yüklemek için uygulama yöneticisine gidin" diyor. Uygulama yöneticisinde hepsi yüklü görünüyor uygulamaların sizce neden olabilir arkadaşlar?
    @C2H5OH şarj ile ilgili programı bekliyoruz dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zorba58

Hafıza kartını her taktığımda "Hafıza kartından yükleme tamamlanamıyor. Lütfen kalan uygulamaları yüklemek için uygulama yöneticisine gidin" diyor. Uygulama yöneticisinde hepsi yüklü görünüyor uygulamaların sizce neden olabilir arkadaşlar?

bende nıokia messaging programını yüklerken oldu o sorun.. karta format atın

şarj ile ilgili program demişsininz bu programlar güzeldir..
    iON BatteryTimer FREE veya premium..

şu program da çağrı geldiğinde veya siz aradığınızda veya mesaj geldiğinde sizin belirlediğiniz resimleri tam ekran olarak gösterir..key gen ini bulamayacağınız bi program tam bir günümü aldı key gen bulmak.. güle güle kullanın
    Smartphoneware Best Full Screen Caller

kullanmak isteyenler pm atsın hotfile link göndereyim arkadaşlar

edit: kelime hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 5 Mart 2011; 9:46:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

Biraz önce baktım sürüm güncel dedi ovi suite. 501.21.001 yazıyor

bir de arkadaşlar geçen nimbuzz ile msndeydim görüntülü arama geldi wlan ile bağlanıyodum ama sadece sesli konusma yaptık. Bunu merak ettim ücrete tabi mi bu çeşitli msn programları üzerinden görüntülü konuşma yapmak bilgisayardaki gibi nasıl yapabiliriz? C2H5OH arkadaşımız fringe diye bir programda bahsetmişti bu konu altında ama onun e71 desteği yok??

wlan dan normal görüntülü görüşme teorik olarak mümkün fakat işte programlar bunun için kredi-ücret talep ediyormu o programa kalmış birşey , yoksa internet ve cam gibi ön kamera veya arka kamera mevcut. Hiç denemediğim için birşey söyleyemem bu programla yapabilirsiniz gibisinden ama mantıken mümkün olması gerekli.

Ayrıca fringe yükledim ve msn açtım kullandım bir süre fakat gece denediğim için :) kimseyi o saatte rahatsız etmedim ücretsiz wlan araması denemedim yani onun dşında msn olarak kullandım herhangi bir destek veya destek vermeme durumu olacağını sanmıyorum çünkü normal symbian tabanlı chat sistemleri mevcut bir program symbian birçok telefonda çalışıyorsa fp1-fp2 s60v3 telefonlarda çalışması gayet doğal.

Fırsatım olmadı birçok program yükleyip yada araştırıp denemek için aslında fringe bir ara deneyip öğrenmem lazım. Hiç olmadı şöyle birşey yapılabilir karşısı ile biz fringe üzerinden skype açarız. belkide öyle yapılıyordur (gerçi fringeout araması diye birşey görmüştüm)

yakın zamanda öğrenir burada paylaşırım
    ayrıca unuttmamak için bu mesaja yazayım şarj için bir program var hatırlamıyorum adını ovi de ücretli ben bir forumdan buldum bir ara upload edeyim

iON batterytimer premium dan iyisi olacağını sanmıyorum

• http://s2.dosya.tc/downloads/PodFXx/ravensoftbatteryextenderv1.08.unsigned.rar.html

upload ettim arkadaşlar fakat şimdi baktım unsigned sürüm rar içinde benim sertifikalandırdığımda var fakat sizde çalışırmı bilmiyorum yinede ben koyayım dedim.

ayrıca ion batterytimer ıda deneyim ben
    bu arada birşey ekleyim benim bataryamın sorunlu olduğunu söylemiştim daha önce bu programla max batarya seçeneğinde 5 gün gitti şarjım şuan son kalan 1 çizgide şarja taktım günlük kullanım 15-30dk arası konuşma 15-20 civarı mesajlaşma ve arada bir internet bağlantısı oldu çok sarfiyata sebep olacak şeyler yapmadım ama benim ölü bataryaya göre mükemmel bir süre :)
    ayrıca tema çok farkediyor şarjda arka planında resim olmayan düz temalar tercih edin muazzam fark olabiliyor diye düşünüyorum bende justlight ve e72 teması ararken bulmuştum arkaplan düz beyaz iconlar aynı fakat e72 iconu olanıda vardı sanırım tam bilmiyorum sade güze ekran ışığı düşükte iken ekran beyaz olduğu için görme sorunu olmuyor isteyen olursa onuda upload ederim

• quote:

Hafıza karıtını her taktığımda "Hafıza kartından yükleme tamamlanamıyor. Lütfen kalan uygulamaları yüklemek için uygulama yöneticisine gidin" diyor. Uygulama yöneticisinde hepsi yüklü görünüyor uygulamaların sizce neden olabilir arkadaşlar?

yükle dediğinde hangi programı yüklüyorki?
    benzer durum bende garmin de vardı program dosyası kart da olduğu için onu yükleme potansyeli olan program olarak gördüğünden dolayı ama ona hayır deyip normal kullanıyordum
  • quote:

Hafıza karıtını her taktığımda "Hafıza kartından yükleme tamamlanamıyor. Lütfen kalan uygulamaları yüklemek için uygulama yöneticisine gidin" diyor. Uygulama yöneticisinde hepsi yüklü görünüyor uygulamaların sizce neden olabilir arkadaşlar?

hafıza kartını formatlayın.. Büyük ihtimal sorun kalmayacaktır.. Olmadı hard format :D
  • aynen öyle hafıza kartını formatladım sorun ortadan kalktı teşekkür ederim. @ahkbjk pm bekliyorum ion battery timer için. @C2H5OH battery extender programını bilgisayarımda kullanmıştım pek hoşlanmamıştım ama dediğin kadar varsa denemek gerek. Bu arada arayan kimliği için fscaller da cok hoş bir program.
    Ya facebooktan video izleyemiyoruz ya nasıl sinir oluyorum anlatamam.
    Müzik çalar buldum bir tane ttpod adı bayağı güzel denemenizi öneriririm.
    Media oynatıcı kurmak istedim Corecodec player önerdiler ama benim tel hacksiz ve sertifikasız oldugu için kuramıyorum galiba dogru mudur?
    Sizin önerdiğiniz uygulama var mı arkadaşlar?
    Bir de biraz geç oldu ama telin bana göre - yönlerini söylersem. Flaşı fener olarak kullanamama ve facebooktan video izleyememe diyebilirim ama sonuncusu bu tele özgü bir sorun değil tabi.

• Bir de arkadaşlar ben reis-i eagles arkadaşın sitesinde. e71 501.21.009 kullananlar görüyorum ne diyorsunuz bu işe?Tel güncel görünüyor benim shopa götüreyim mi acaba?
  • quote:

Bir de arkadaşlar ben reis-i eagles arkadaşın sitesinde. e71 501.21.009 kullananlar görüyorum ne diyorsunuz bu işe?Tel güncel görünüyor benim shopa götüreyim mi acaba?

Bu olay benim de kafamı kurcalıyor hocam
  • quote:

Bir de arkadaşlar ben reis-i eagles arkadaşın sitesinde. e71 501.21.009 kullananlar görüyorum ne diyorsunuz bu işe?Tel güncel görünüyor benim shopa götüreyim mi acaba?

önceki sayfalarda bu konu ile ilgili bilgi verildi..biraz araştıralım lütfen
  • quote:

quote:

Bu olay benim de kafamı kurcalıyor hocam

önceki sayfalarda gerekli bilgileri verdim beyler..
  • quote:

quote:

quote:

birsey daha sorucam..telefonu ilk aldıgım zamanlarda facebookta ki videolar acılıyordu...simdi sadece ismi yazıyor nasıl düzeltebilirim?

bilen yok mu ?

Hocam izleyemiyoruz denildi bize de. Skyfire adındaki tarayıcımız Türkiye desteğini çektiğinden beri facebook da video izleyemiyoz ama youtube da falan izleniyor galiba daha girmedim youtubea hiç. Ama orası için extra bişey lazım değil heralde

youtube tan izleyebiliyorum..facebooktan izlenmiyor

• Facebooktan bende seyredemiyorum.
  • @ahkbjk o kadar çok gerekli bilgi verdin ki dostum o hangi sayfada kaldı acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

gençler bu telefonda " i " yazmak ölüm diyolla?

büyük küçük olan tuşa basılı tutarak boşluk yapıp oradan dil olarak ingilizce seçerseniz klavye dili sorunsuz kullanırsınız ben öyle kullanıyorum eskidende mesaj ı kullanmazdım zaten özellikle bazı kelimelerde i yerine ı kullanmak gerekirse hemen çevirip yazarsınız
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.