Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C2H5OH

hep banamı var burda iğneleme :D her sayfada ben şarj dedim milletin suçu yok karamurat benim :)

• bendede sarj ile sorun yok...arka planda msn,facebook-chat,web,40 dk arayla 10 dk müzik (tenefüslerde) 1 gün gidiyor...günde 15-20 mesaj 15-20 dk net,4-5 dk arama yaparsam 4-5 gün rahat gittiğini gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

hep banamı var burda iğneleme :D her sayfada ben şarj dedim milletin suçu yok karamurat benim :)

• hocam eklermısın benıde :)
  • Herkese merhabalar.

Bende yaklaşık 2 senedir e71 kullanıcısıyım. Ama telofunu bu zaman kadar sadece görüşmek, mesaj yazmak ve internete girmek için kullandım. Gel gelelim daha bir hafıza kartı almamıştım ki, bugün şunu anladım. Artık bu telefondan sıkılıyorum ve başka cihazlara yönelmeye başlıyorum. Halbuki bu telefonu çok beğenerek almıştım. Şu andan itibaren sertifika sorununa da çözmüş olarak telefonuma yeni bir hafıza kartı alarak istediğim bir telefon elde etmeye karar verdim. İşime yarayacak ne varsa yükleyip elideki cihazımı çok daha güzel bir hale sokmak istiyorum.

Edit: Telefonun içinde bulunan sesleri değiştirmek istiyorum. Tuşlar kilitlendiğinde vs. zamanlarda çıkan sesler. Bunları değiştirebilirmiyiz. Farklı sesler ekleme şansımız varmı?

Bu arada, aşağıdaki tema oldukça güzel;

http://www.zedge.net/themes/952522/7windows-theme/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoca1677 -- 7 Mart 2011; 22:03:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hoca1677

Herkese merhabalar.

Bende yaklaşık 2 senedir e71 kullanıcısıyım. Ama telofunu bu zaman kadar sadece görüşmek, mesaj yazmak ve internete girmek için kullandım. Gel gelelim daha bir hafıza kartı almamıştım ki, bugün şunu anladım. Artık bu telefondan sıkılıyorum ve başka cihazlara yönelmeye başlıyorum. Halbuki bu telefonu çok beğenerek almıştım. Şu andan itibaren sertifika sorununa da çözmüş olarak telefonuma yeni bir hafıza kartı alarak istediğim bir telefon elde etmeye karar verdim. İşime yarayacak ne varsa yükleyip elideki cihazımı çok daha güzel bir hale sokmak istiyorum.

Edit: Telefonun içinde bulunan sesleri değiştirmek istiyorum. Tuşlar kilitlendiğinde vs. zamanlarda çıkan sesler. Bunları değiştirebilirmiyiz. Farklı sesler ekleme şansımız varmı?

Bu arada, aşağıdaki tema oldukça güzel;

http://www.zedge.net/themes/952522/7windows-theme/

2 senemi maşallah hocammm darısı bize olsun inş. ,ben telefonun orjinal temalarını beğeniyorum ya,hiç tema atmadım telefona...

• ---E71 gerçekten güzel telefon---
    1,5 sene kullandım, şimdi başka bir telefon kullanıyorum.
    Özellikle şarj konusunda oldukça başarılı.
    Ücretsiz push mail, geniş ekran, qwerty klavye, dışarıda(gün ışığında, açık havada) nispeten kaliteli fotoğraf çekimi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivacola

---E71 gerçekten güzel telefon---
    1,5 sene kullandım, şimdi başka bir telefon kullanıyorum.
    Özellikle şarj konusunda oldukça başarılı.
    Ücretsiz push mail, geniş ekran, qwerty klavye, dışarıda(gün ışığında, açık havada) nispeten kaliteli fotoğraf çekimi...

Aynen hocam,alırken tereddütlerim vardı ama kullanınca hepsi yok oldu
  • Arkadaslar oncelikle benide ekleyin.. sonra bir sorum olacak. Ben E71 icindeki bir oyunu ariyorum hafiza kartini bicimlendirince gitti. kagit oyunu turkce ve ayni anda 7-8 oyun var icinde adini bilmiyorum orjinalinde varmiydi yoksa sonradanmi yukledim onuda hatirlamiyorum.. yardim lutfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gpatlar
    Arkadaslar oncelikle benide ekleyin.. sonra bir sorum olacak. Ben E71 icindeki bir oyunu ariyorum hafiza kartini bicimlendirince gitti. kagit oyunu turkce ve ayni anda 7-8 oyun var icinde adini bilmiyorum orjinalinde varmiydi yoksa sonradanmi yukledim onuda hatirlamiyorum.. yardim lutfen..

cihazın orjinalinde oyun yoktur..kolay gelsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Orijinalden alıntı: gpatlar
    Arkadaslar oncelikle benide ekleyin.. sonra bir sorum olacak. Ben E71 icindeki bir oyunu ariyorum hafiza kartini bicimlendirince gitti. kagit oyunu turkce ve ayni anda 7-8 oyun var icinde adini bilmiyorum orjinalinde varmiydi yoksa sonradanmi yukledim onuda hatirlamiyorum.. yardim lutfen..

cihazın orjinalinde oyun yoktur..kolay gelsın

Bi tane araba yarışı vardı bende,onuda sildim gitti
  • snake olsa hıc fena olmazdı yahu :)
  • quote:

snake olsa hıc fena olmazdı yahu :)

Bencedeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

quote:

snake olsa hıc fena olmazdı yahu :)

Bencedeee

Birisi yılan mı dedi??
    Alın oynayın arkadaşlar bilseydim daha önce verirdim linki, 3310dakinin aynısı.
    Sehri hüzün arkadaşımız bir yerde paylaşmıştı ona da selam gönderelim burdan. Onun paylaşımı yani
    snake: http://ul.to/acnztm

• snake foreverr
  • Bugün arkadaşım normal facebookta ileti paylaştığında altında via nokia facebook gibisinden bişey yazıyodu ama aynı şekilde ben yaptığımda direk mobil cihaz yazıyor. bunun nedeni nedir acaba:) kullanılan uygulamaların farklılığından olabilirmi ?
  • quote:

snake foreverr

Sağolasın hocamm ...
  • Orijinalden alıntı: _!_nevermind_!_

Işığı komple kapatmanın yolu Tercihler>Canlılık Işığı>Kapalı

Bunu kapatınca bu seferde normalde tamamen kararn ekranda saat ve tarih gözükmeye başlıyor. Ledi sndürüp tasarruf yapalım derken, ekranda beliren saat ve tarfih şarj harcamaz mı arkadaşlar?
  • Orijinalden alıntı: hoca1677

Orijinalden alıntı: _!_nevermind_!_

Işığı komple kapatmanın yolu Tercihler>Canlılık Işığı>Kapalı

Bunu kapatınca bu seferde normalde tamamen kararn ekranda saat ve tarih gözükmeye başlıyor. Ledi sndürüp tasarruf yapalım derken, ekranda beliren saat ve tarfih şarj harcamaz mı arkadaşlar?

şarja çok bir etkisi olmaz ekrandaki saatin..o kadar takıntı yapmayın beyler..
  • ekrandaki saatin de o canlılık ışığında şarja çok etkisi olduğunu sanmıyorum bende ikisi de açık ve şarjdan gayet memnunum. telefonun şarjı gayet uzun gidiyor o ışığa takmaya gerek yok bence
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.