Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: celtic_spirit

ekrandaki saatin de o canlılık ışığında şarja çok etkisi olduğunu sanmıyorum bende ikisi de açık ve şarjdan gayet memnunum. telefonun şarjı gayet uzun gidiyor o ışığa takmaya gerek yok bence

Canlılık ışığı gözüme takıldığı için kapattım yoksa şarja çok fazla etki edeceğini bende sanmıyorum..
  • yA beyler teli oto tuş kilidine almak istiyorum ama 10 saniye geçince oto kitlensin. bunu nasıl yapacagız var mı bilen tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TeReN-

yA beyler teli oto tuş kilidine almak istiyorum ama 10 saniye geçince oto kitlensin. bunu nasıl yapacagız var mı bilen tşkler

güvenlik/telefon ve sim kart/tel. oto kitlenme süresi.. kilit kodu korumalıda yapabilirsin istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Orijinalden alıntı: -TeReN-

yA beyler teli oto tuş kilidine almak istiyorum ama 10 saniye geçince oto kitlensin. bunu nasıl yapacagız var mı bilen tşkler

güvenlik/telefon ve sim kart/tel. oto kitlenme süresi.. kilit kodu korumalıda yapabilirsin istersen

Işığın kapanma süresini,otomatik tuş kilidini falan aynı saniyelere ayarla hocam rahat olur

• yougivemefever, ret1rected, y4zu, gpatlar E71 kullanıcısı olarak kulübümüze katılmıştır. Telefonunuzu iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
  • 32 Kişi olmuşuz...
  • selamlar,

gençler ben de aranıza katıldım. gri e71'imle dehşet saçıyorum.

şimdi fazla kurcalamadım ama siz varsınız, size sorayım bazı ayarları.

1-canlılık ışığını kapatmak istiyorum bulamadım.

2-otomatik tuş kilidini kapatmak istiyorum bulamadım.

3-menü ikonları çok kötü, şöyle daha düz, köşesiz güzel ikonlu bi tema önerir misiniz?

--

bunun dışında telefonu yeni alan birine vereceğiniz önerileri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 10 Mart 2011; 18:34:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

selamlar,

3-menü ikonları çok kötü, şöyle daha düz, köşesiz güzel ikonlu bi tema önerir misiniz?

--

bir kaç mesaj yukarı bakarsan ilk sorunun cevabını bulursun.. nereden açıldığını söyledim aynı yerden kapatmasınıda yaparsın.. canlılık ışıgını kapatmak istiyorum demişsin canlılık ışığını tercihlerden kapatırsın. temaya gelince orrjinal temalar fena değil yeterli gelmezse ovi.com dan da indirme yapabilirsin... aslında senin telefon grey steel temasıyla çok sexi olur..tavsiyelere gelince uyduruk iki tane tema yükleyeceğim diye sertifika alayım diye ımeı numaranı yabancı sitelere yazma..cihaz orjinal halinde gayet güzel iş görüyor hack lemeye gerek görmüyorum.. en önemlisi ŞARJ SIKINTIM VAR DEME hayırlı olsun iyi günlerde kullan

• quote:

selamlar,

--

Öncelikle hayırlı olsun hocam güle güle kullan,

1)menü-araçlar-tercihler-kişiselleştir-canlılık ışığı kapat

2)menü-araçlar-genel-güvenlik-telefon ve sim kart-süre ayarı

3)hiç tema arama ihtiyacı duymadım hocam onun için bişey diyemicem ...

• @ahkbjk

8sn. geç kalmışım
  • eyvallaah dostlar çok makbule geçti, teşekkür ederim. tema renkleri güzel de ikonları beğenmedim. ona ben sonra bakarım artık.

flaşı sürekli açık tutan bi program var mı? 5800 için vardı, sanırım ovi'de aynı programı gene kullanabilirim bu telefonda da.
  • quote:

eyvallaah dostlar çok makbule geçti, teşekkür ederim. tema renkleri güzel de ikonları beğenmedim. ona ben sonra bakarım artık.

flaşı sürekli açık tutan bi program var mı? 5800 için vardı, sanırım ovi'de aynı programı gene kullanabilirim bu telefonda da.

Ovide var diyolar ama hiç denemedim denersen bizede söyle
  • dostlar 5800'ın "TTNET WIFI" ağlarıyla problemi vardı. o ağlara girebilmesi için bazı güvenlik sertifikalarını disable etmek gerekiyordu. bu telefonla ttnet wifi ağlarını deneyen var mı?
  • quote:

dostlar 5800'ın "TTNET WIFI" ağlarıyla problemi vardı. o ağlara girebilmesi için bazı güvenlik sertifikalarını disable etmek gerekiyordu. bu telefonla ttnet wifi ağlarını deneyen var mı?

Hocam dediğini tam anlayamadım yanlış bişey yazarsam kusura bakma

Benim internet kablolu ttnet,access point ile kablosuz hale getirdim bi sıkıntı yok her türlü giriyorum internete
  • yok yok, dışarıda, mesela starbucks'larda filan ttnet'in kendi kablosuz ağı var. ismi "ttnet wifi". buna kendi adsl kullanıcı adı ve şifrenle girip aylık belirli bir süre bağlanabiliyorsun. işte 5800 bu kablosuz ağlara girerken sorun yaşıyordu. e71 de yaşıyor mu diye merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

@ahkbjk

8sn. geç kalmışım

hey kovboy!! düelloya varmısn
  • quote:

dostlar 5800'ın "TTNET WIFI" ağlarıyla problemi vardı. o ağlara girebilmesi için bazı güvenlik sertifikalarını disable etmek gerekiyordu. bu telefonla ttnet wifi ağlarını deneyen var mı?

wifi da sorun yok dostum.. fakat ben üni.de eduroam ile bağlantı yapamadım.. bizim okulun ki e71 e uymuyor şans işte..
  • üniversitelerin genelde proxy ayarları oluyor. bizm telfondan bunları beklememek lazım. ama ttnet wifi ile uyumlu olması çok iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

@ahkbjk

8sn. geç kalmışım

hey kovboy!! düelloya varmısn

Ezersin sen beni

@Crosshair
    Dedim yanlış anlamış olabilirim diye ama aydınlatmışlar seni

• quote:

üniversitelerin genelde proxy ayarları oluyor. bizm telfondan bunları beklememek lazım. ama ttnet wifi ile uyumlu olması çok iyi olacak.

eap eklentileri falan var eduroam da düzenlemen gereken... 5800 açıyor bağlantı yapıyor fakat akıllaara zarar bir durumdur e71 bağlanmıyor seçmem gereken eaplar yok ortada
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.