Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crosshair

kamera kötü. bir 5800 kamerası değil. ayrıca 5800 gibi 30 fps 640x480 video çekemediği için bana göre kötü. 5800'ın kamerası bir mobil cihaz için güçlü sayılırdı.

ancak ben kamerayı nadiren kullandığım için (slr-like makina olunca) pek takılmıyorum.

onun dışında henüz ciddi bi problem görmedim. 49 tane tuşu var ula saydım

beğenmediğin camera qvga 5800 vga kameraya sahip
    tamam fps 15 ama FOTOGRAF çekiminde e71 daha canlı renklere sahip..
    kıyasladığın cihazı ben 5 yıllık w810i(2.0 mp) ile kıyasladım sonuç, 5800 yerlerde..kalite görmemişsiniz 5800 kamerasına kalite deyip birde kıyaslama yapıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

kamera kötü. bir 5800 kamerası değil. ayrıca 5800 gibi 30 fps 640x480 video çekemediği için bana göre kötü. 5800'ın kamerası bir mobil cihaz için güçlü sayılırdı.

ancak ben kamerayı nadiren kullandığım için (slr-like makina olunca) pek takılmıyorum.

kıyasladığın cihazı ben 5 yıllık w810i(2.0 mp) ile kıyasladım sonuç, 5800 yerlerde..kalite görmemişsiniz 5800 kamerasına kalite deyip birde kıyaslama yapıyorsunuz.

Sinirlendirdiniz adamı

Bu arada e71in gündüz çekimi gerçekten kaliteli

• bu hardformat olayını anlamadım tuş kombinasyonları nasıl olucak önce * - 3 - yeşil tuş - açma kapatma aynı andamı basıyoruz napıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneinfo

bu hardformat olayını anlamadım tuş kombinasyonları nasıl olucak önce * - 3 - yeşil tuş - açma kapatma aynı andamı basıyoruz napıyoruz

Aynı anda bas hocam bide biraz bekle
  • Yıldıza basmak için sol alttaki tuş gereklimi yoksa direk basıyor muyuz hocam
  • quote:

Yıldıza basmak için sol alttaki tuş gereklimi yoksa direk basıyor muyuz hocam

Telefon kapalıyken atıcaksın formatı yıldız,3'ün yanındaki yıldıza basılcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

quote:

yok hocam senin önceki sayfalarda dediğin gibi yalama oldu telefon ama yok beceremedim bi türlü basıyorum aynı anda hepsine normal açılıyor
  • quote:

quote:

quote:

yok hocam senin önceki sayfalarda dediğin gibi yalama oldu telefon ama yok beceremedim bi türlü basıyorum aynı anda hepsine normal açılıyor

hallettim tamam kurtuldum gereksiz programlardan kendine geldi telefon

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -TeReN-

yA beyler teli oto tuş kilidine almak istiyorum ama 10 saniye geçince oto kitlensin. bunu nasıl yapacagız var mı bilen tşkler

güvenlik/telefon ve sim kart/tel. oto kitlenme süresi.. kilit kodu korumalıda yapabilirsin istersen

cok tsklerler
  • biri facebooktan chat yapmak demiş, opera mobile yada opera mini hangisi tam hatırlamıyorum ama ikisininden biriyle facebook'a gireceksiniz. sayfa mobil modda açılıyor önce. onu en aşağıda "dokunmatik site" seçeneğini tıklayarak site modunu değiştirirseniz yanılmıyorsam tarayıcıdaki chat kullanılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic_spirit

biri facebooktan chat yapmak demiş, opera mobile yada opera mini hangisi tam hatırlamıyorum ama ikisininden biriyle facebook'a gireceksiniz. sayfa mobil modda açılıyor önce. onu en aşağıda "dokunmatik site" seçeneğini tıklayarak site modunu değiştirirseniz yanılmıyorsam tarayıcıdaki chat kullanılıyor..

hocam nimbuzz diyede bir program var facebook, twitter, msn hepsiyle aynı anda chat yapabiliyorsun bu programla
  • Nimbuzz iyi ya
  • arkadaşlar bende turkcellden alınmış sıfır bir cihaz var almak isteyen arkadaş olursa satmayı düşünüyorum ankaradan elden satış tercihim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay
    Nimbuzz iyi ya

ilk defa duydum hocam bu programı :)
  • quote:

quote:

Nimbuzz iyi ya

Süper bişey hocam, özellikle facebook sohbet özelliği muazzam :)
  • quote:

quote:

quote:

Nimbuzz iyi ya

Süper bişey hocam, özellikle facebook sohbet özelliği muazzam :)

Denemek lazım ama telefonda sohbeti aramadım hiç

• quote:

quote:

ben de kardeşim suya düşürene kadar w810i kullanıyordum. Dehşet telefondu herşeyiyle özellikle o 2.0 mp kamerasıyla bile cok güzel görüntü yakalanıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zorba58

quote:

quote:

ben de kardeşim suya düşürene kadar w810i kullanıyordum. Dehşet telefondu herşeyiyle özellikle o 2.0 mp kamerasıyla bile cok güzel görüntü yakalanıyordu.

w810i bi efsaneydi zaten yaaa

• ya şimdi kamera tartışmasını alevlendirmek gibi olacak ama ben cevap hakkımı kullanmak istiyorum. 5800 kamerası "kaliteli" diye bir şey demedim, dikkat edin ne demişim? "5800'ın kamerası bir mobil cihaz için güçlü sayılırdı."

fotoğraflarına bir şey diyemem, 5800 videoda fena koyuyor bu lense. bence bu o kameranın daha iyi olması için yeterli. e71'in fotoğraflarında odaklama güzel, ancak otomatik keskinleştirme efekti var gibi, ve bozuyor görüntüyü.

ancak gene söylüyorum, telefonla fotoğraf çeken bi adam değilim. bence siz de olmayın o yüzden mobil cihazlardaki 2 milimetrelik lensleri karşılaştırmak gereksizdir. bence hepsi aynıdır. lakin 5800'ın video kalitesi yalan yok beni benden almıştır, o cihazdan o çözünürlük ve fps beni çok şaşırttı. o yüzden hakkını veririm. ben yukarıdaki mesajımda herhangi bir tartışma başlatma niyetinde değildim. ancak aldığım cevap üzerine fikrimi savunuyorum. gerekirse forumda gergin dakikalar da yaratırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 11 Mart 2011; 23:32:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zorba58

beyler ben teli aldıgımda bütün flaş programlarını denedim. bir kısmı sertifika istiyor ama ben kesinlikle almayacam sertifika kötü şeyler duydum. sertifika istemeyenler ise ya çalıştırmıyor flaşı ya da flaşı değilde ekranın ışıgını yakıyor(kırmızı falan da yapıyor bazıları) işe yaramaz yani. kısacası çözüm yok gibi.
    birçok siteden tema denedim telin kendi temaları gayet güzel arkadaşlar.
    @crosshair daha önce ttnet wifi noktasına bi kafeden baglanmayı denemiştim tarayıcıyı actıgımda benden üyelik bilgilerimi sormadı bunu hallettiysen bana da anlatır mısın?
    şimdilik çözümsüz sorunlarımız sevgili kulüp arkadaşlarım:
    -flaşı el feneri olarak kullanmak
    -facebooktan video izlemek
    -facebooktan chat yapmak(tarayıcı üzerinde yapılmıyor tabi, nimbuzz-ebuddy gibi programlarla yapılabiliyor)
    -bir de ttnet wifi ile üyelik bilgileri girip kendi adslmizden bağlanmak(bunu ben yapamadım yapılıyo mu bilmiyorum)

hocam facebook chat diye bir uygulama var e71 için.ben kullanıyorum gayet kullanıslı..Veri kullanımıda gayet az.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.