Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darsh

quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Sorunun çözülmesine sevindim, ve bu konuda rica ediyorum 5800dan bahsetmeyin forumda yeterince fanboyu var zaten

iphone killer olmak kolay değil hocammm

bu lafı söyleyenlere ayar oluyorum

iPhone killer ha

• quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

@soneinfo

ovi bulursa ben de atam bi güncelleştirme

@ahkbjk

yok nasa'ya mesaj atıyorum :)

mesajlar sanırım hatuna gidiyor ifadesini soneinfo ya demiştim hocam size birşey söylemedim.. sonra fanboy oluruz falan

hahaha sorun değil, daha o şerefe ermedin :)

sadece adminin banlamasından korkuyorum üyeliği.. umarı açıklayıcı olmuşumdur
  • quote:

quote:

quote:

Sorunun çözülmesine sevindim, ve bu konuda rica ediyorum 5800dan bahsetmeyin forumda yeterince fanboyu var zaten

iPhone killer ha

Yaaaaaa,ne sandınnnnnn

• quote:

quote:

quote:

quote:

iPhone killer ha

Yaaaaaa,ne sandınnnnnn

• Beyler tamam ya,e71 club'u,fight club'a çevirdiniz ha
  • tüm sayfaları okudum teli satmayı düşünüyordum ama vazgeçtim sayenizde yarın kargodan alcam benide yazın lütfen ve geldiği gibi hard res atcam
  • kargodan alıp direkt satacak mıydın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 13 Mart 2011; 1:36:12 >
  • quote:

kargodan alıp direkt satacak mıydın?

evet hatta ilanım bile var bu teli babam aldı kafasına göre sormadan etmeden ben androit düşünüyodum satıp üste para koyup falan androit bi tel alcaktım ama vazgeçtim boşuna masraf zaten telefon olayı dipsiz kuyu ben e71 ilk çıktıgında kontratlı aldım ilk cıktıgı gün o kadar etkılemıstı nerdeyse 1500 liraya geldi ama çok dusurdum falan sıkıldım soğudum telden sattım e75 falan aldım sımdı yine e71 dönüyorum anlayacagın dostum

• e75 de godamancaymış. ben de güzelliğine vuruldum telefonun. 5800'dan sonra daha gelişmiş bi dokunmatik telefona geçecektim ama bu cengaver aklımı çeldi. ekran daha küçük olmasına rağmen aldım. memnun gibiyim, bir süre kullanacağım bakalım

bir de bende mi sorun var bilmiyorum, tuşu özledim ben abi tuşa basmayı özledim. dokunmatik ekrana dokunmaya pek alışamadım. lakin tabi resistif ekrandan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 13 Mart 2011; 2:39:31 >
  • 5800 ekranı basmatik yada bastırmatik olabilir :D dokunmatik bende istiyorum ama 750 lira galaxy ace düşünüyordum
  • o da iphone stayla'ymış. ama donanım iyi. ben de klavyeli diye c6-01 düşünmüştüm. o da o fiyatlarda ama donanımı düşük biraz. o yüzden beklemeye karar verdim. nokia zaten symbian'ı artık bırakıyor ve android piyasada yayılacak gibi. o vakte dek e71 ile devam
  • aynen e71 devam zaten piyasada androit olupda eksiksiz olan tel yok şuan galaxy s var hem pahalı hem arka kabı kötü plastik ace düzgün gibiydi ondada flash yok fln fln sürekli birşeyleri eksik bu arada ovide güzel uygulamalar var yarın alınca teli çıldırcam yüklücem gözüme kestirdiklerimi
  • hangman diye bir oyun var tavsiye ederim. adam asmaca, içinde kategoriler var. futbol kategorisine bi gir, zabaa kadar oynarsın
  •  Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü

bu tel türkiyede yok demi
  • sanırım yok dostum da, bu adamlar e71'den sonra çıkan her sequel'in tipini biraz daha bozuyorlar nedense.
  • evet şekil olarak en iyisi 71 bide sen gps ya da navigasyon kullanıomusun ?
  • kullanıyorum, ama daha kurmadım buna. hafıza kartı aldığım vakit.
  • Bende navigasyon kullanıyorum ovi suite den türkiye haritasının en güncel versiyonunu yükledim, bulamadığım yer yok şuanda ve arkadaşlar şuanda bi tane nokia kılıfı kullanıyorum ama daha orjinal bir kılıf alacağım maksimum 15 tl önerileriniz var mı?
  • quote:

Bende navigasyon kullanıyorum ovi suite den türkiye haritasının en güncel versiyonunu yükledim, bulamadığım yer yok şuanda ve arkadaşlar şuanda bi tane nokia kılıfı kullanıyorum ama daha orjinal bir kılıf alacağım maksimum 15 tl önerileriniz var mı?

silikon kılıf mı almayı düşünüyorsun dostum ?
  • Deri hocam.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.