Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yazının yavaşlaması o telefonun FW sürümünün eski olmasından kaynaklanabilir. o telefona yüzlerce program kurulup kaldırıldıysa bundan da olabilir. 5800'ın 20'li FW sürümlernde de öyle bir problem vardı çünkü. ama benim telefonda yavaşlama yok. ona takılma.

sıfır almamanı öneririm, sıfırları 550-600 TL arasında. e71 artık piyasadan siliniyor yavaş yavaş. e72 çıktı, şimdi e73 de çıkmış. o yüzen biraz ölü yatırım olur. büyük caddelerdeki telefon dükkanlarını gez, muhakkak kutudan yeni çıkmış veya çok temiz bir e71 bulursun. +200 TL tasarruf edersin. temiz 2.ellerin çok olmasının sebebi de telefonun çok sayıda kadın tarafından da kullanılması, ki kadınlar temiz kullanır, ve insanların bu telefona alışamayıp 2-3. ayında satmaları.

satarken de min. 200'e satarsın, üzerine koyup godaman bi dokunmatik alırsın. benden tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Dün ovi mapsi güncelledim mükemmel oldu neredeyse bulamadığım yer yok :) Program önerisi yapmak istiyorum. Daha önceki telefonumda da mevcut olarak kullanmış olduğum SlovoEd Dictionary :)

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü

NOT: Her hangi bir warez içerik söz konusu değildir.

Hocam telefondaki sözlükten bi farkı varmı yoksa yüklemiyim boşuna

• quote:

Arkadaşın seni yemiş, işlemcisi gayet hızlı telefonun ve hiç öyle bir problem yaşamadım.

bilmediğiniz konular hakkında yorum yapıp yanlış bilgilendirme yapmayın.. önceki sayfalara bakarsan mesaj konusunda sıkıntı yaşayan biçok kişi var...

@ arşivci

evet öyle bi durum sözkonusu..update ile alakası yok tamamen hafızayla ilgili bir durum..hard format atınca sorun düzelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 13 Mart 2011; 13:37:21 >
  • @soneinfo
    Telefonda kine göre çok çok kaliteli bir sözlük, Türkçe-İngilizce, İngilizce-Türkçe, Almanca-Türkçe, Türkçe-Almanca yükledim ben. Çok kaliteli bir sözlük. Serialinide koydum dosyaya süresiz kullanabilirsin :)

@ahkbjk
    Arkadaşım sakin ol biraz, ben yaşamadım öyle bir sorun yaşayan da duymadım. Diğer sayfalarda yazılanları görmedim. Biraz daha insanları insan yerine koyarak cevap veriniz :)
  • hocam bi sorum olucak telefona indirdiğimiz rarlı dosyaları açmak için winrar yada benzeri bir program varmı
  • profiexplorer açıyor. ovide var (:
  • Zip var bende o açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

profiexplorer açıyor. ovide var (:

Hocam tam adı bu mu ovide arattım çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneinfo

quote:

pardon X-Plore imiş. benim aklımda eski ismi kalmış (:
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soneinfo

quote:

pardon X-Plore imiş. benim aklımda eski ismi kalmış (:

Tamam hocam hallettim
  • quote:

@soneinfo
    Telefonda kine göre çok çok kaliteli bir sözlük, Türkçe-İngilizce, İngilizce-Türkçe, Almanca-Türkçe, Türkçe-Almanca yükledim ben. Çok kaliteli bir sözlük. Serialinide koydum dosyaya süresiz kullanabilirsin :)

@ahkbjk
    Arkadaşım sakin ol biraz, ben yaşamadım öyle bir sorun yaşayan da duymadım. Diğer sayfalarda yazılanları görmedim. Biraz daha insanları insan yerine koyarak cevap veriniz :)

sorun sizde yok diye arkadaşın seni yemiş denilmez.. siz insanı insan yerine koyun ona göre cevap verin.. benim size bir kabalığım yok o mesajda..iyi forumlar..

• what's app kullanan var mı?
  • herkese teşekkür ediyorum cevaplar için. 2. el çok temiz bulursam alırım yoksa sıfır almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arşivci_06

herkese teşekkür ediyorum cevaplar için. 2. el çok temiz bulursam alırım yoksa sıfır almayı düşünüyorum.

yukarıda diğer arkadaşa da söylediğim gibi dostum. 2. el almak daha mantıklı, temiz büyük ihtimalle bulursun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arşivci_06

herkese teşekkür ediyorum cevaplar için. 2. el çok temiz bulursam alırım yoksa sıfır almayı düşünüyorum.

yukarıda diğer arkadaşa da söylediğim gibi dostum. 2. el almak daha mantıklı, temiz büyük ihtimalle bulursun.

haklısın hocam temiz olduktan sonra bir sorun çıkarmaz hem nerden baksan 200 tl kazancı olur arkadaşın
  • herkese merhaba artık bende e71 kullanıcısıyım
    bir kaç sorum olcak
    navigasyon programı ne önerirsiniz ?
    ovide ücretli olan programlar ücretsdiz bölümünde de çıkıyo bazen bunun bi açıklamasası varmı ?
    birde ben e71 ilk çıktığında almıştım mesaj geriden geliyodu çözümü bulundu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

herkese merhaba artık bende e71 kullanıcısıyım
    bir kaç sorum olcak
    navigasyon programı ne önerirsiniz ?
    ovide ücretli olan programlar ücretsdiz bölümünde de çıkıyo bazen bunun bi açıklamasası varmı ?
    birde ben e71 ilk çıktığında almıştım mesaj geriden geliyodu çözümü bulundu mu ?

Çözümü mesaj dilini değiştirmek sanırım hocam
  • Ya beyler ben bilgisayardan hafıza kartına müzik atınca,müzik çalar bunları görmüyo ama bluetooth ile atılanları görüyo mesela,sorun neki ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

Ya beyler ben bilgisayardan hafıza kartına müzik atınca,müzik çalar bunları görmüyo ama bluetooth ile atılanları görüyo mesela,sorun neki ??

hocam şarkıları attıktan sonra müzik çaları açtığında seçenekler > yenile yaparsan sorun kalmaz
  • Arkadaşlar merhaba,

Telefonlardan pek anlayan birisi değilim açıkçası. E71 inde E72 ninde konusuna zamanım olmadığı için kalburüstü göz attım ama bir sonuca varamadım açıkçası. Bu iki modelden birisini almayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Aklıma takılanlar şunlar sizlerinde eklemek istediği şeyler olursa çok sevinirim.

1-İki model arasındaki belirgin farklar neler, gerçekten E72 almaya değecek kadar belirgin farklar varmıdır iki cihaz arasına.?
    2-Yanlış söylüyorda olabilirim ama hepsiburada.com dan kullanıcı yorumlarında E71 modelimiydi tam olarak hatırlamıyorum görüntülü konuşma yaparken telefonun ön tarafında camera olmadığından dolayı konuşurken karşıdaki kişiyi göremiyoruz, arka camerayı kullanıyoruz görüntülü konuşma için diye bir yorum yazmışlardı. Bu E71 modeli içinmi geçerli yoksa yanlışmı biliyorum?
    3-E72 de ücretsiz ovi maps ve navigasyon deniyordu bunlar E71 de de geçerlimi? Birde benim öğrenmek istediğim bu ücretsiz navigasyon ve ovi maps sadece hepsiburadanın sağladığı birşeymi yoksa herhangibir bayiiden de alsak ücretsiz olarak bunlarada sahip olabilirmiyiz? Bunun dışında E72 deki navigasyon sesli E71 deki ise sadece nokta şeklinde yer gösteriyor sesli anlatım yapmıyor falan yazmış bir arkadaş böyle birşey varmıdır?
    4-Birde bilgisi olan arkadaşlar vardık muhakkak samsung omnia pro 7320 bunlara benzer bir cihaz sanırsam. Samsung da da araştırdığım kadarı ile yok yok ama benim aklım nokia da kaldı. Samsung un yazdığım modelini nokia nın bu modelleri ile karşılaştırırsanız ne olur?

Bazı sorduğum sorular sizlere çok komik gelecek farkındayımama inanın telefonlarla ilgili hiç bilgim yok desem hemen hemen yeridir. Dalga geçmezseniz sevinirim Bunların dışında sizlerin eklemek istediği, veya karşılaştırma yapmak istediğiniz durumlar varsa bu iki cihaz hatta 3 cihaz arasında yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten. Okuyup zamanını ayıran ve yardımcı olmaya çalışan her arkadaşıma teşekkür ederim şimdiden.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.