Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3-E72 de ücretsiz ovi maps ve navigasyon deniyordu bunlar E71 de de geçerlimi? Birde benim öğrenmek istediğim bu ücretsiz navigasyon ve ovi maps sadece hepsiburadanın sağladığı birşeymi yoksa herhangibir bayiiden de alsak ücretsiz olarak bunlarada sahip olabilirmiyiz? Bunun dışında E72 deki navigasyon sesli E71 deki ise sadece nokta şeklinde yer gösteriyor sesli anlatım yapmıyor falan yazmış bir arkadaş böyle birşey varmıdır?

E72 deki nin aynısı hocam, için rahat olsun.
  • Teşekkürederim hocam yardımın için

Diğer sorularda yardımcı olmak isteyen yokmu
    quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

quote:

3-E72 de ücretsiz ovi maps ve navigasyon deniyordu bunlar E71 de de geçerlimi? Birde benim öğrenmek istediğim bu ücretsiz navigasyon ve ovi maps sadece hepsiburadanın sağladığı birşeymi yoksa herhangibir bayiiden de alsak ücretsiz olarak bunlarada sahip olabilirmiyiz? Bunun dışında E72 deki navigasyon sesli E71 deki ise sadece nokta şeklinde yer gösteriyor sesli anlatım yapmıyor falan yazmış bir arkadaş böyle birşey varmıdır?

E72 deki nin aynısı hocam, için rahat olsun.

• Arkadaşlar merhaba,

Telefonlardan pek anlayan birisi değilim açıkçası. E71 inde E72 ninde konusuna zamanım olmadığı için kalburüstü göz attım ama bir sonuca varamadım açıkçası. Bu iki modelden birisini almayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Aklıma takılanlar şunlar sizlerinde eklemek istediği şeyler olursa çok sevinirim.

1-İki model arasındaki belirgin farklar neler, gerçekten E72 almaya değecek kadar belirgin farklar varmıdır iki cihaz arasına.?
    2-Yanlış söylüyorda olabilirim ama hepsiburada.com dan kullanıcı yorumlarında E71 modelimiydi tam olarak hatırlamıyorum görüntülü konuşma yaparken telefonun ön tarafında camera olmadığından dolayı konuşurken karşıdaki kişiyi göremiyoruz, arka camerayı kullanıyoruz görüntülü konuşma için diye bir yorum yazmışlardı. Bu E71 modeli içinmi geçerli yoksa yanlışmı biliyorum?
    4-Birde bilgisi olan arkadaşlar vardık muhakkak samsung omnia pro 7320 bunlara benzer bir cihaz sanırsam. Samsung da da araştırdığım kadarı ile yok yok ama benim aklım nokia da kaldı. Samsung un yazdığım modelini nokia nın bu modelleri ile karşılaştırırsanız ne olur?

Bazı sorduğum sorular sizlere çok komik gelecek farkındayımama inanın telefonlarla ilgili hiç bilgim yok desem hemen hemen yeridir. Dalga geçmezseniz sevinirim Bunların dışında sizlerin eklemek istediği, veya karşılaştırma yapmak istediğiniz durumlar varsa bu iki cihaz hatta 3 cihaz arasında yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten. Okuyup zamanını ayıran ve yardımcı olmaya çalışan her arkadaşıma teşekkür ederim şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

Arkadaşlar merhaba,

Telefonlardan pek anlayan birisi değilim açıkçası. E71 inde E72 ninde konusuna zamanım olmadığı için kalburüstü göz attım ama bir sonuca varamadım açıkçası. Bu iki modelden birisini almayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Aklıma takılanlar şunlar sizlerinde eklemek istediği şeyler olursa çok sevinirim.

1-İki model arasındaki belirgin farklar neler, gerçekten E72 almaya değecek kadar belirgin farklar varmıdır iki cihaz arasına.?
    2-Yanlış söylüyorda olabilirim ama hepsiburada.com dan kullanıcı yorumlarında E71 modelimiydi tam olarak hatırlamıyorum görüntülü konuşma yaparken telefonun ön tarafında camera olmadığından dolayı konuşurken karşıdaki kişiyi göremiyoruz, arka camerayı kullanıyoruz görüntülü konuşma için diye bir yorum yazmışlardı. Bu E71 modeli içinmi geçerli yoksa yanlışmı biliyorum?
    4-Birde bilgisi olan arkadaşlar vardık muhakkak samsung omnia pro 7320 bunlara benzer bir cihaz sanırsam. Samsung da da araştırdığım kadarı ile yok yok ama benim aklım nokia da kaldı. Samsung un yazdığım modelini nokia nın bu modelleri ile karşılaştırırsanız ne olur?

Bazı sorduğum sorular sizlere çok komik gelecek farkındayımama inanın telefonlarla ilgili hiç bilgim yok desem hemen hemen yeridir. Dalga geçmezseniz sevinirim Bunların dışında sizlerin eklemek istediği, veya karşılaştırma yapmak istediğiniz durumlar varsa bu iki cihaz hatta 3 cihaz arasında yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten. Okuyup zamanını ayıran ve yardımcı olmaya çalışan her arkadaşıma teşekkür ederim şimdiden.

hocam yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
    1- İki model arasındaki fark E72 kamerası 5mp - E71 3.2 ayrıca menüleri falan değişik arkadaşım kullanıyor sadece kamera farkı var dediğim gibi.
    2- Telefonun ön tarafında kamera var hocam yanlış model hatırlıyorsundur sen görüntülü konuşma normal olarak yapılabiliyor.
    3- Aldığın yere göre değişir benim aldığım mağazada öyle bir şey yoktu ama bu olanağı sağlayan mağazalar veya alış-veriş siteleri tabiki var, diğerlerinin cevabı verilmiş
    4. soruna cevap veremicem hocam söylediğin telefon modelini bilmiyorum
    ama bana sorarsan E71, E72 den dış görünüş itibariyle daha güzel bir telefon E71 al derim ben

• Bir de eklemek gerekirse E72'nin işlemci hızı birazcık daha yüksek ama ben ikisini de aktif kullandım e71'in dış metal kasası paslanmaz çelik kapağı var dostum kesinlikle daha güzel.e72de yapıpda e71'de yapamayacağın bişey yok yani.ovi mapsi de şebeke desteğini kapatıp uydudan çatır çatır kullanıyorum ben hepsiburadadan falan da almadım.
    telefon mesaj yazarken tıkanıyor diyen arkadaşlar.sırf siz dediniz diye denedim 7-8 mesaj oldu tek bir tıkanma yavaşlama olmadı yazarken benim sürüm 501.21.001(ovi suite güncel diyor)

@Berkay nemesis ile verdiğin bilgi için teşekkürler üşenmezsem kullanacagım bir ara :D
  • e72'nin işlemcisi daha hızlı, ama tipi çok kayık. e71'in çin çakması gibi duruyor. o yüzden tavsiye etmem ben. kamerayı zaten geç, işlemci farklı diye o kadar fark verilmez dostum.
  • @ crosshair birkaç salise daha hızlıyım
  • quote:

ovi mapsi de şebeke desteğini kapatıp uydudan çatır çatır kullanıyorum

Nasıl kapatılıyor hocam bu? Belkide kapalıdır ama nerden nasıl anlıcaz?
  • @Zorba58 tii. forum tıkandı, hep onun yüzünden.

bu arada e71 acayip ter mer tutuyor a. paso siliyorum.
  • quote:

quote:

Hocam Haritalara gir seçenekler>ayarlar>internet>bağlantıyı çevrimdşı yap. ondan sonra ayarlar>genel>konumlama>konumlama yöntemlerine gel ve şebeke tabanlı işareti olmasın sadece yardımlı ve tümleşik gps açık olsun ondan sonra bak keyfine açık havada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

@Zorba58 tii. forum tıkandı, hep onun yüzünden.

bu arada e71 acayip ter mer tutuyor a. paso siliyorum.

aynen hocam havalarda ısındı telefonu 5 dk elinde tutman yetiyor
  • @crosshair
    evet metal koyu bir renk alıyor bazen benim de yüzüm acayip yağlı full ekrana geçiyor konuşurken gıcık oluyorum neyse tiksindirmeyim sizi
    ttnet wifi olayını denedin mi hocam?dört gözle bekliyorum. yoksa tekrardan backtrack ya da ubuntu kuracam 7'nin yanına uçuracam etraftaki wireless modemlerin hepsini
  • yok daha fırsatım olmadı ya. bi starbucks veya kahve dünyasına gittiğim zaman deniycem aklımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zorba58

quote:

quote:

Hocam Haritalara gir seçenekler>ayarlar>internet>bağlantıyı çevrimdşı yap. ondan sonra ayarlar>genel>konumlama>konumlama yöntemlerine gel ve şebeke tabanlı işareti olmasın sadece yardımlı ve tümleşik gps açık olsun ondan sonra bak keyfine açık havada.

Teşekkürler hocam ve aynen ya e71 çok ter tutuyor her yerinde parmak izi oluşuyor siliyorum sürekli.

Birde şu ekran koruyucu jelatinim baya tozlandı değiştirmek istiyorum, her teelfoncuda e71 ekran jelatini varmıdır? ve ne kadardır bunun fiyatı?

• quote:

quote:

quote:

ayarlar>genel>konumlama>konumlama böyle bişey yok hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: soneinfo

quote:

quote:

quote:

ayarlar>genel>konumlama>konumlama yöntemlerine

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben harita ayarlarında arıyodum onu tamam hallettim hocam yalnız bu şekilde örneğin konumum dediğimiz zaman kırmızı nokta çıkmıyor kendi yerimizi kendimiz mi bulucaz bu şekilde ?

• @soneinfo iyi bak dostum. araçlar>ayarlar>genel>konumlama iyi bak
    bu dediğim hiç bir şekilde internet paketi kullanmana izin vermiyor gps te ama sen dersen ki ben öderim ya da benim internet paketim var kampanyam falan var dersen bunu yapma boşver. ya da wlan falan varsa evinde ona göre ayar çek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zorba58 -- 14 Mart 2011; 20:34:07 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben harita ayarlarında arıyodum onu tamam hallettim hocam yalnız bu şekilde örneğin konumum dediğimiz zaman kırmızı nokta çıkmıyor kendi yerimizi kendimiz mi bulucaz bu şekilde ?

Uyduya bağlanamamış demek ki hocam

• internet paketiniz varsa gprs'li konumlamayı açık bırakmak dha iyi. 50kb bir şey çekiyor ama çok daha çabuk buluyor yeri.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.