Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kicgine

arkadaşlar e71 de dahili radyo var mı? internete bağlanarak mı çalışıyor?

e71 de dahili radyo var internete bağlanmadan dinleyebilirsin

@pape hoşgeldin. soneinfo arkadaşın dediği gibi yazılım güncellemesi varsa yap ve hard format at.Telefonun kaymak gibi olsun.
  • Dsotum teşekkürederim bunları nasıl yapıcam ya yardımcı olurmusunuz rica etsem? Biryerden birşey indirmemmi gerekli nasıl yapıcam bunları?
    quote:

Orijinalden alıntı: Zorba58

quote:

Orijinalden alıntı: kicgine

arkadaşlar e71 de dahili radyo var mı? internete bağlanarak mı çalışıyor?

e71 de dahili radyo var internete bağlanmadan dinleyebilirsin

@pape hoşgeldin. soneinfo arkadaşın dediği gibi yazılım güncellemesi varsa yap ve hard format at.Telefonun kaymak gibi olsun.
  • yokmu yardımcı olacak olan arkadaslar
  • kulaklığı takıp radyoyu açıcan bu kadar. bence kitapçığını iyice oku. oldukça anlaşılır ve gzel hazırlanmış
  • Facebook tan video izleyebilen var mı?
  • @Berkay izleyebilen varsa çok süper haber olur ama ben sadece youtubedan izleyebiliyorum. skyfire olsaymıs izlenirmiş herkes böyle diyor.
    @pape dostum bilgisayarda ovi suite nokia software updater gibi programlar bakıyorsun yazılıma. teli usbyle bağladıktan sonra sana soracak pc suite modunda gir oradan bak yazılım güncel mi. güncelledikten sonra hard format at onu da sayfalarca anlattı arkadaşlar bakarsın geriye.
  • arkadaslar e71 me bıgın msj geldı ımeı numaranız klonlanmıstır dıe bunun bır cozumu varmı ya da ımeı klanlama yapan bır telefoncu tanıyormusnuz ankarada ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad
    arkadaslar e71 me bıgın msj geldı ımeı numaranız klonlanmıstır dıe bunun bır cozumu varmı ya da ımeı klanlama yapan bır telefoncu tanıyormusnuz ankarada ..

necatibeyde telefon borsasina git yapan vardir orda dostum
  • Crosshair, Berkay, G.rex ve pape E71 kullanıcısı olarak kulübümüze katılmıştır. Telefonunuzu iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
  • ya arkadaşlar bu lotus maıl nasıl kullancam oncekı sayfalarda bi arkadaş anlatıyodu ama bulamadım :s
  • bana tema önericek varmı altta belirttigim gibi

Arka plan beyaz olsun..simgeler gri olmasın net ve parlak olsun...beyaz e71e yakısır bisey olsun...reklam vs seyleri olmasın...dedigim gibi beyaz olsun icoları güzel olsun.sade birşey olsun.tesekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi1923 -- 17 Mart 2011; 16:34:51 >
  • arkadaşlar babam hediye e71 almış.blackberry curve(vodafone kampanyası) istiyordum bunu almış. sizce o aletten iyi mi özellik olarak?
    ama asıl sormak istediğim başka bir şey telefonu dün açtığımda bi süre kullandığımda tuş seslerinin arada cızırdıyarak geldiğini farkettim. seri bir şekilde bir tuşa basarken ya da menüyü açıp sürekli aşağı basılı tuttuğumda bu sesi duyuyorum. bugün teknosa ya telefonu aynısı ile değiştirmeye gittik, yeni bir e71 verdiler onuda orda açtık ve aynı problemle karşılaştım. telefonu iade etmek istediğimi ya da başka bir cihaz almak istediğimi söyledim. fakat bunu yapamıyacaklarını söylediler. sizde de böyle bir problem var mı arkadaşlar? tuş sesini son seviyeye getirip dediğimi deneyebilir misiniz acaba? teşekkür ederim cevaplarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brakisefal.

Crosshair, Berkay, G.rex ve pape E71 kullanıcısı olarak kulübümüze katılmıştır. Telefonunuzu iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

hocam benide eklersen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Juen -- 17 Mart 2011; 17:59:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi1923

bana tema önericek varmı altta belirttigim gibi

Arka plan beyaz olsun..simgeler gri olmasın net ve parlak olsun...beyaz e71e yakısır bisey olsun...reklam vs seyleri olmasın...dedigim gibi beyaz olsun icoları güzel olsun.sade birşey olsun.tesekkürler..

hocam bende çok aradım sade beyaz menüdeki simgeleri orjinal oynanmamış olan tema ama bulamadım, eğer bulursan paylaşırsan sevinirim ama şuan orjinal temalardan grey steel i kullanıyorum gayet güzel
  • O dedıgınız butun e71lerde var yanı bende sadece tus sevıyesı 3deyken menude asagı tusuna 10 sanıye basılı tutuldugunda cıkıyor, ve ben tus sesını kapatırım genelde zaten. Ayrıca boyle basıt bır neden ıcın telefon degıstırme hocam :)
  • benım cıhaz sıyah oldugu ıcın black personal cok hos duruyor :)
  • ben de Light'ı kullanıyorum. renkler iyi ama menü simgeleri çok daha güzel olabilirdi, commodore64 tadında simgeler. ama hiç tema bakınmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbruce
    arkadaşlar babam hediye e71 almış.blackberry curve(vodafone kampanyası) istiyordum bunu almış. sizce o aletten iyi mi özellik olarak?
    ama asıl sormak istediğim başka bir şey telefonu dün açtığımda bi süre kullandığımda tuş seslerinin arada cızırdıyarak geldiğini farkettim. seri bir şekilde bir tuşa basarken ya da menüyü açıp sürekli aşağı basılı tuttuğumda bu sesi duyuyorum. bugün teknosa ya telefonu aynısı ile değiştirmeye gittik, yeni bir e71 verdiler onuda orda açtık ve aynı problemle karşılaştım. telefonu iade etmek istediğimi ya da başka bir cihaz almak istediğimi söyledim. fakat bunu yapamıyacaklarını söylediler. sizde de böyle bir problem var mı arkadaşlar? tuş sesini son seviyeye getirip dediğimi deneyebilir misiniz acaba? teşekkür ederim cevaplarınız için.

Hayirli olsun, Nokia E71 ozellik acisindan ustun. Vodafone'un kampanyasindaki telefonda 3G yok, kamera 2 megapiksel ve GPS yok.

• light ta fena değil hocam ama simgeler gri falanya hiç hoşuma gitmiyor..renkli olsun böyle mesela telefon teması light iken menüye girince işlem kaydı yada web gibi dursun..mesela webde dünya var işlem kaydında 2 tane ok var..diğerleri gri li bişey..ben grisiz istiyorum işte arka plande full beyaz anladın dimi
  • ben steel black v3 diye bisi kullaniyorum tema oviden indirdim
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.