Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tema yükleyeyim dedim, ancak sertifika hatası verdi. Sorun nedir acaba?

Birde, güncellemeler falan varmış,bunları nasıl yaparım?
  • Sertifika hatası için çindeki bir sertifika sitesine imei numaranızı vermeniz veya telefona hackli fw atmanız gerekiyor, imei numarası verme olayına kesinlikle karşıyım ben. Telefonları klonladıklarına dair bir idda var ortada. Hack olayı ise telefonu garanti kapsamından çıkartıyor. O nedenle telefonunuzun garantisi bitmeden bu tarz şeylerle uğraşmayın. Yani tema olarak aslında black personal gayet hoş :)

Güncelleme demişsiniz ovi suiti kurun ilk önce;http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Ovi_Suite_webinstaller_ALL.exe

Daha sonra ise telefonu pc suite modunda usb ile bilgisayara bağlayınız. Ardından orada güncellemelere tıklayınız. Orada telefonunuzda ki sürümü ve en son güncellemeyi gösteriri oradan istediğiniz güncellemeyi yapabilirsiniz. Kolay gelsin.

• Pekihttp://www.zedge.net/themes/944789/cool-wood-theme/ burdaki temalar için sertifika lazım mı?

Cevaplarınız için minnettarım
  • Orada ki temalar için sertifika gerekmez.
  • Sertifika hatası veriyor anlayamadım bir türlü
  • Arkadaşlar turkcell reklamlarından kurtulmam için gereken şeyleri buldum ancak Nemesis.Service.Suite.NSS.v1.0.38.15 isimli dosyayı netten çekemiyorum elinde olan varsa upload edebilir mi acaba?(Hotfile a atmazsanız sevinirim ordan indirmeye çalıştığımda %0,2 de takılıp kalıyor inmiyor) Teşekkürler..
  • sertifika sorunu için uygulama yöneticisi/Ayarlar/Yazılım Yükleme Tümü'nü seçin sorununuz düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengrielders

sertifika sorunu için uygulama yöneticisi/Ayarlar/Yazılım Yükleme Tümü'nü seçin sorununuz düzelecektir.

Vay bee
  • benide yazın black E71
    E71 kullanıcılarına ilk tavsiyem verilmişse af ola,""Voyager Home Screen (vHome) v3.96 S60v3"" diye bi program var benim çok hoşuma gitti kullanışlı,hava durumu,programlar arası kolay geçişler vs....internetten bi araştırın bakın güzel programdır...
  • hocam bu programı bende yüklemiştim bunun türkçesi yok değilmi ? birde normal ekrandaki menü tuşunu homescreene göre ayarlayamadım yani home screeni açınca yine o tuşa basıp menüye girebilirmiyiz ?
    quote:

Orijinalden alıntı: paspart

benide yazın black E71
    E71 kullanıcılarına ilk tavsiyem verilmişse af ola,""Voyager Home Screen (vHome) v3.96 S60v3"" diye bi program var benim çok hoşuma gitti kullanışlı,hava durumu,programlar arası kolay geçişler vs....internetten bi araştırın bakın güzel programdır...

• beyler bu telefonlar için kulaklık girişi değiştirme jakı gibi bir şey var mı ? örneğin bi ara kablo gibi aletle bilgisayara taktığım kulaklığı telefona takma şansım var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

hocam bu programı bende yüklemiştim bunun türkçesi yok değilmi ? birde normal ekrandaki menü tuşunu homescreene göre ayarlayamadım yani home screeni açınca yine o tuşa basıp menüye girebilirmiyiz ?
    quote:

Orijinalden alıntı: paspart

benide yazın black E71

türkçe olanını ben görmedim ama eski versiyonlarında yama yapılmış var galiba,ana menü sorusuna gelirsek ben kullanmıyorum o tuşu çünkü dediğim gibi kullanışlı bi program;açmak istediğin programı normal tuş kilidi açıkken ilk bikaç harfini yaz o sana hemen buluyo mesela youtube açaçaksın "yo" yaz hemen çıkıyo

• Kaliteli tema önerisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Kaliteli tema önerisi olan varmı?

ovide the black diye bir tema var sade ama güzel
  • Pek beğenmedim onu hocam, ya böyle black personal gibi kaliteli tema yok mu
  • quote:

Pek beğenmedim onu hocam, ya böyle black personal gibi kaliteli tema yok mu

steel black v3
  • bu nokia messaging'le pek anlaşamıyoruz. telefon açıldığında otomatik açılıyor ama otomatik senkronize etmiyor. ayarlarını da şeyettim ama pek bi değişen yok. "geri" deyip menüden "senk" demem lazım geliyor. ancak o zaman.

tabi gönderdiğim maillerde de bunu yapmam gerekiyor, "senk" etmeden gitmiyor onlar da.

bir de wlan varken ondan bağlansın, yoksa 3g'ye girsin bunu bilmiyor mu bu?
    --
    bunları nasl doğrulturum, ya da bana daha düzgün bi client önerebilir misiniz? böyle belli bi zaman aralığında otomatik yenilesin, ekranda da göstertsin yenileri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 22 Mart 2011; 11:50:28 >
  • en son versiyon ne şuan e71 de?
  • Bugün paraya kıydım ekran koruyucuyu değiştirdim. Görenler yeni mi aldın telefonu felan diyor, bi ekran koruyucu bı kadar fark ettirir mi ya telefonu
  • quote:

Bugün paraya kıydım ekran koruyucuyu değiştirdim. Görenler yeni mi aldın telefonu felan diyor, bi ekran koruyucu bı kadar fark ettirir mi ya telefonu

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.