Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harbiden telefonu daha çok sevmeye başladım
  • Bide telefondan telekominasyon ile kapanmış sitelere girmenin bir yolu var mı yahu? Dns gibi bişey felan? Bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

bu nokia messaging'le pek anlaşamıyoruz. telefon açıldığında otomatik açılıyor ama otomatik senkronize etmiyor. ayarlarını da şeyettim ama pek bi değişen yok. "geri" deyip menüden "senk" demem lazım geliyor. ancak o zaman.

tabi gönderdiğim maillerde de bunu yapmam gerekiyor, "senk" etmeden gitmiyor onlar da.

bir de wlan varken ondan bağlansın, yoksa 3g'ye girsin bunu bilmiyor mu bu?
    --
    bunları nasl doğrulturum, ya da bana daha düzgün bi client önerebilir misiniz? böyle belli bi zaman aralığında otomatik yenilesin, ekranda da göstertsin yenileri?

bahsettiğniz programda istediğiniz özellikler fazlasıyla mevcut ben kullanıyorum..wlan varken wlan olmadığı zaman şebekeden bağlanma seçeneği yok sadece..

• DNS için erişim noktalarından hangi ağda DNS yapacaksa ona giriyorsun, ayarlarından, seçenekler-gelişmiş ayarlar diyorsun ve DNS ayarlarıyla burun buruna geliyorsun.
  • E71 şuanki en son versiyonu nedir? ve nokia yeni çıkan c serisi q klavyeli tellerinin program oyun vs. e71 e uyuyormu?
  • merhaba arkadaşlar 1,5 yıldan beri e71 kullanıcısıyım.İlk defa şöyle bir sorunum oldu bu sorunda o lanet whatsapp uygulaması yüzünden oldu.
    Bu uygulamayı telefonumdan kaldırdım sonra format attım ama telefonum hala durup dururken nete bağlanıp 0,2tl harcıyor bunu nasıl önleyebilirim?
    Birde durup dururken wlan araması yapıyor kendiliğinden ne yapmamı önerirsiniz ?
  • quote:

DNS için erişim noktalarından hangi ağda DNS yapacaksa ona giriyorsun, ayarlarından, seçenekler-gelişmiş ayarlar diyorsun ve DNS ayarlarıyla burun buruna geliyorsun.

Sağol hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucklord

merhaba arkadaşlar 1,5 yıldan beri e71 kullanıcısıyım.İlk defa şöyle bir sorunum oldu bu sorunda o lanet whatsapp uygulaması yüzünden oldu.
    Bu uygulamayı telefonumdan kaldırdım sonra format attım ama telefonum hala durup dururken nete bağlanıp 0,2tl harcıyor bunu nasıl önleyebilirim?
    Birde durup dururken wlan araması yapıyor kendiliğinden ne yapmamı önerirsiniz ?

internete whatsapp yüzünden girdiğini sanmıyorum başka bi programdan olabilme ihtimali var program silinmedi desen kapalı olsa bile sana mesaj geldiğinde felan kendisi otomatik olarak nete bağlanıyor derdim fakat sildim demişsin.. sen resim müzik vb dosyalarını yedekle hardformat at cihaza hafıza kartına da bi format at..sorun devam ederse tekrar yaz yardımcı olmaya çalışırım.. ayarlama yapalım desek çok fazla sebepten ötürü olabilir nete bağlanması..kısa yoldan halledelim. kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 23 Mart 2011; 20:08:50 >

• Hocam ya IPv4 ayarlarından yazınca internete giremiyorum, IPv6 ayarını yapıncada yine siteler telekominikasyon ile engelleniyor. Nasıl bu telekominasyon engelini kaldırım istediğim sitelere girebilirim ayrıntılı şekilde anlatırsanız sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

merhaba arkadaşlar 1,5 yıldan beri e71 kullanıcısıyım.İlk defa şöyle bir sorunum oldu bu sorunda o lanet whatsapp uygulaması yüzünden oldu.

internete whatsapp yüzünden girdiğini sanmıyorum başka bi programdan olabilme ihtimali var program silinmedi desen kapalı olsa bile sana mesaj geldiğinde felan kendisi otomatik olarak nete bağlanıyor derdim fakat sildim demişsin.. sen resim müzik vb dosyalarını yedekle hardformat at cihaza hafıza kartına da bi format at..sorun devam ederse tekrar yaz yardımcı olmaya çalışırım.. ayarlama yapalım desek çok fazla sebepten ötürü olabilir nete bağlanması..kısa yoldan halledelim. kolay gelsin

Telefonumda şuan orjinal ayarlar dışında hiçbir program ekli değil yani fabrika ayarlarındaki haliyle kullanıyorum.Yinede hard format atmam gerekli mi ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucklord -- 23 Mart 2011; 20:57:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Hocam ya IPv4 ayarlarından yazınca internete giremiyorum, IPv6 ayarını yapıncada yine siteler telekominikasyon ile engelleniyor. Nasıl bu telekominasyon engelini kaldırım istediğim sitelere girebilirim ayrıntılı şekilde anlatırsanız sevinirim :)

IPv6 ayarlarını kullanmıyor zaten telefon. o ayarları kullanan bilgisayar da pek yok henüz (:

IPv4 ayarlarından yapınca olması lazım dostum. bir de "Bağlantı" klasöründeki "Wlan Sihirbazı" seçeneğinden dene. Ama bağlandığın her WLAN için ayrı ayrı bunu ayarlaman lazım unutma.

Erişim Noktasını Düzenle - Gelişmiş Ayarlar - IPv4 Ayarları - DNS Adresi. Telefonun IP adresi otomatik olacak.

Bir de hangi DNS'leri kullanıyorsun tabi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Telefonumda şuan orjinal ayarlar dışında hiçbir program ekli değil yani fabrika ayarlarındaki haliyle kullanıyorum.Yinede hard format atmam gerekli mi ki ?

bi dene dostum tel. ayarlarını sıfırladığında bile silinmeyen programlar hatta kendini tekrar yükleyn programlar mevcut

• hardformatı yaptım şuan herhangi bir problem yok eğerki olursa paylaşırım sorunu bulamaya çalışırız teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Hocam ya IPv4 ayarlarından yazınca internete giremiyorum, IPv6 ayarını yapıncada yine siteler telekominikasyon ile engelleniyor. Nasıl bu telekominasyon engelini kaldırım istediğim sitelere girebilirim ayrıntılı şekilde anlatırsanız sevinirim :)

IPv6 ayarlarını kullanmıyor zaten telefon. o ayarları kullanan bilgisayar da pek yok henüz (:

IPv4 ayarlarından yapınca olması lazım dostum. bir de "Bağlantı" klasöründeki "Wlan Sihirbazı" seçeneğinden dene. Ama bağlandığın her WLAN için ayrı ayrı bunu ayarlaman lazım unutma.

Erişim Noktasını Düzenle - Gelişmiş Ayarlar - IPv4 Ayarları - DNS Adresi. Telefonun IP adresi otomatik olacak.

Bir de hangi DNS'leri kullanıyorsun tabi.

Hocam bütün DNS leri denedim, fakat hepsinde giremiyorum üstüne üstün wlanı kullanamıyorum ağ geçidi cevap vermiyor hatası veriyor. Siz kullanıyormusunuz?

• kullanıyorum, telefonda tübitak dns'leri ayarlı. opendns de çalışıyor. evdeki ağdan mı giriyorsun dostum? evde problem olmaması lazım. şirket ağı filansa engellenmiş olabilir.
  • Evden giriyorum hocam, open dns ile ama daha googleyi bile açamadı kafayı yicem ya, ağ geçidi cevap vermiyor diyor. Daha sonra 0.0.0.0 0.0.0.0 yapınca eski haline dönüyor.
  • Şu sorunu çözsek süper olacak arkdaşlar.
  • Güncel. Arkadaşlar nerdesiniz.
  • e71 i satıyorum beyler.. düşünenler varsa buyrun link

http://forum.donanimhaber.com/m_47780693/tm.htm
  • Neden satıyon hocam?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.