Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jackbruce

arkadaşlar babam hediye e71 almış.blackberry curve(vodafone kampanyası) istiyordum bunu almış. sizce o aletten iyi mi özellik olarak?
    ama asıl sormak istediğim başka bir şey telefonu dün açtığımda bi süre kullandığımda tuş seslerinin arada cızırdıyarak geldiğini farkettim. seri bir şekilde bir tuşa basarken ya da menüyü açıp sürekli aşağı basılı tuttuğumda bu sesi duyuyorum. bugün teknosa ya telefonu aynısı ile değiştirmeye gittik, yeni bir e71 verdiler onuda orda açtık ve aynı problemle karşılaştım. telefonu iade etmek istediğimi ya da başka bir cihaz almak istediğimi söyledim. fakat bunu yapamıyacaklarını söylediler. sizde de böyle bir problem var mı arkadaşlar? tuş sesini son seviyeye getirip dediğimi deneyebilir misiniz acaba? teşekkür ederim cevaplarınız için.

hoparlör kaynaklı bi sorun.. sorun denilemez aslında..

• quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

ben steel black v3 diye bisi kullaniyorum tema oviden indirdim

iyiymiş bu da. biraz ahşap ama renkler iyi
  • Bende baktım o black steel v3 e çok oynanmış logolarla yahu orijnalliğini kaybetmiş baya, şuan için light ve black personal kafi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Bende baktım o black steel v3 e çok oynanmış logolarla yahu orijnalliğini kaybetmiş baya, şuan için light ve black personal kafi

aynen hocam
  • benide ekle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneinfo

quote:

Bende baktım o black steel v3 e çok oynanmış logolarla yahu orijnalliğini kaybetmiş baya, şuan için light ve black personal kafi

aynen hocam

Aynen black personal akarrr

• Bugun telefonu yere düşürdüm çok kokrktum yahu ilk defa düştü Allahtan 40cmden felan düştü baktım çizik mizik yok içim rahatladı
  • quote:

Bugun telefonu yere düşürdüm çok kokrktum yahu ilk defa düştü Allahtan 40cmden felan düştü baktım çizik mizik yok içim rahatladı

Geçmiş olsun hocam dikkat etmek lazım yaaa
    quote:

Bugun telefonu yere düşürdüm çok kokrktum yahu ilk defa düştü Allahtan 40cmden felan düştü baktım çizik mizik yok içim rahatladı

• quote:

Hocam bende çok düşürdüm de hep halının üstüne falan düştü. Sokakta asfalta falan düşünce eski telefonumdan biliyorum çizilmedik yeri kalmıyor aletin
  • Yeni Üyeniz Geldi E71 Beyaz.Öncelik Turkcell Logosunu Kaldırmak ve Yazılım Güncelleme
  • Arkadaşlar benimde turkcelden alınma geçen yıl şubat ayında almıştım beyaz e71 telefonum var.Aldığımda bir ay içinde 4.00 lı bi versiyona güncellemesi çıkmıştı o zaman yapmıştım daha sonra çıkan 5.00 lı güncellemeyi bir türlü yükleyemiyorum pc suite bağladığımda güncelleme yok diyor ve turkcell açılış logosuyla falan açılıyor hala..Nasıl güncelleyebilirim telefonumu yardım eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneinfo

quote:

Hocam bende çok düşürdüm de hep halının üstüne falan düştü. Sokakta asfalta falan düşünce eski telefonumdan biliyorum çizilmedik yeri kalmıyor aletin

Kılıftan çıkarmıyorum artık Kırk yılın başında paraya kıyıp telefon aldım bakayim bari

• Arkadaslar benı de yazın gruba.Bende yenı aldım e71'imi.Birazdan versıyonunu guncelleyecegım.
  • bu arada benim telefon 500'lü bi sürümde ve OVİ'de güncelleme çıkmıyor
  • Bende de 500 küsürlü yazılım var ve bağladığımda son sürüm diyor.
    Ve bugun uyduya hiç bağlanamadım arkdaşlar hava baya bulutluydu ve yalnızca GPS aktif internet bağlantısı aktif değil ondan mıdır?
  • Bende bugün aldım.

Son sürüm falan nasıl yüklerim acaba?

Birde, çok aptalca olarak, menü tuşunu değiştirdim, klavyedeki ev logosu menü diyedir diye. Ama herhangi birşey değilmiş. Sonuç olarak menüye giremiyorum. Bunu nasıl değiştirebilirim ?
  • Ev tuşunun menü olması gerekir, demekki oynanmış ayarlarla. Düzeltimek için.
    *#7370# girin ve 12345 girin. Telefon format atacak ve düzelecektir.
  • Çok teşekkür ederim
  • son durum nedir?
  • Yaptım, menü sembolü de çalışıyor. Tekrar çok teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.