Bende almayı düşünüyorum.Elimde N95 8GB var.Arasında çok fark varmı hız konusunda ? Ayrıca kullanımı rahatmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Web King
Bende almayı düşünüyorum.Elimde N95 8GB var.Arasında çok fark varmı hız konusunda ? Ayrıca kullanımı rahatmı ?
Nokia alma bence hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Darsh
quote:
Nokia alma bence hocam
Ne önerirsin hocam?
O sorunu sadece 1kez yasadım, umarım bıdaha yasamam.
quote:
quote:
quote:
Nokia alma bence hocam
Ne önerirsin hocam?
bütçe ne kadar
quote:
Orijinalden alıntı: ahkbjk
quote:
quote:
quote:
Nokia alma bence hocam
Ne önerirsin hocam?
bütçe ne kadar
500-600TL arası.Sıfır ürün olması şart değil.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Nokia alma bence hocam
Ne önerirsin hocam?
bütçe ne kadar
500-600TL arası.Sıfır ürün olması şart değil.
pm
@ahkbjk
Ulan senın telefonu satıcan dımı. Bu arada umarım arkadas alır. Senın ne kadar temız kullandıgını hepımız bılıyoruz. Hayırlı satıslar.
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay
@ahkbjk
Ulan senın telefonu satıcan dımı. Bu arada umarım arkadas alır. Senın ne kadar temız kullandıgını hepımız bılıyoruz. Hayırlı satıslar.
hiç aklıma gelmedi iyimi başka marka tavsiye ettim bende adama yahu
Ne bılıyım bırden senın ılan aklıma geldı.
Hocam pm attım bı bakarmısın.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay
@ahkbjk
hiç aklıma gelmedi iyimi başka marka tavsiye ettim bende adama yahu
Fiyat ver fiyat
E71 e yeni çıkan c5 gibi nokia q klavyeli telefonların programları birbirlerine uyuyormu?
jar ıse uyar dıye bılıyorum.
Ya bu menüye girmeme olayı bende coşmuş durumda anasını satıyım ya,hafıza karıtnı biçimlendirdim bomboş,telefon hafızası desen öyle,menüye girmeyince telefonu kapatıp açıyorum,bi kaç dakka sonra yine girmiyo,offff garantiyede yollamak istemiyorum yokmu bunun bi çaresi ya telefondan soğudum,duvarla akraba yapıcam cihazı o olucak ...
hard format kesmedi mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Crosshair
hard format kesmedi mi?
2 günde bir düzenli hard format yiyo banamısın demiyo...fena sövesim varda neysee yaa daha 2. taksidini yeni ödedim
hocam 2 günde bir hard format atılırmı.. hard format genelde son çare olarak kullanılır..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Crosshair
hard format kesmedi mi?
2 günde bir düzenli hard format yiyo banamısın demiyo...fena sövesim varda neysee yaa daha 2. taksidini yeni ödedim
ov. o zaman donanımsal bi hata olabilir dostum. servise gönder diycem ama servisten gelene kadar yaşlanırsın (: ama başka yol da yok gibi.
quote:
hocam 2 günde bir hard format atılırmı.. hard format genelde son çare olarak kullanılır..
E menüye giremiyorum abi,açınca 5 dakka sonra yine aynı problem başka napılırki O değil babamlada kavga ettim bu salak telefon yüzünden ya bu kaçıncı telefonum her telefon servisyüzü görüyo ya off of