Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mesajlar>ayarlar>diğer yaparmısınız bi,orda kayıtlı mesaj sayısı kaç yazıyo,kullanılan hafıza ne yazıyo bakın bi zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darsh -- 30 Mart 2011; 11:09:53 >
  • 999 - Telefon hafizesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

999 - Telefon hafizesi

Deniyelim bakalım...
  • Ben sorun yasamıyorum bende 10 yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

Ya bu menüye girmeme olayı bende coşmuş durumda anasını satıyım ya,hafıza karıtnı biçimlendirdim bomboş,telefon hafızası desen öyle,menüye girmeyince telefonu kapatıp açıyorum,bi kaç dakka sonra yine girmiyo,offff garantiyede yollamak istemiyorum yokmu bunun bi çaresi ya telefondan soğudum,duvarla akraba yapıcam cihazı o olucak ...

Nedemek servise vermek istemiyosun? bu senin hakkın. daha yeni almışsın teli. gerekirse değişecekler. söyliyceksin acele edecekler. yada birini ayarlıycan servisten rica edecen aynı gün bakıp diycek sana.
  • Bu yazılımsal bırsey sanırım, E63 kulubune sorarsanız orada cogu kısı bu sorunu yasıyor.
  • Beyler navıgasyon ayarlarını yalnızca gps yapmıstım ve bu aralar uyduya baglanmıyor. Neden boyle oldu yahu. Ve ndrıve kurucam ama telefonu hacklemek gerekıyor. Aranızda hackleyen var mı? Ve garantı kapsamından cıkıyor mu cıhaz?
  • Beyler bu menüde donma olayıyla ilgili bişey buldum ve denedim 2 gündür donma yok eğer yarında olmazsa buraya yazıcam,hadi inş...
  • garanti kapsamından çıkmaz ama olacak en kötü şey opdaya imei ni kaptırmak olur :)
    quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Beyler navıgasyon ayarlarını yalnızca gps yapmıstım ve bu aralar uyduya baglanmıyor. Neden boyle oldu yahu. Ve ndrıve kurucam ama telefonu hacklemek gerekıyor. Aranızda hackleyen var mı? Ve garantı kapsamından cıkıyor mu cıhaz?
  • Ne buldun hocam yazda bızde ogrenelım.
  • garanti kapsamından çıkmaz ama olacak en kötü şey opdaya imei ni kaptırmak olur :)
    quote:

Beyler navıgasyon ayarlarını yalnızca gps yapmıstım ve bu aralar uyduya baglanmıyor. Neden boyle oldu yahu. Ve ndrıve kurucam ama telefonu hacklemek gerekıyor. Aranızda hackleyen var mı? Ve garantı kapsamından cıkıyor mu cıhaz?
  • O sertıfıka ıcın gereklı sanırım ve asla vermem o tarz sıtelere ımeı numarasını. Telefonları kopyalıyorlar dıye bırsey duymustum.
  • hacklemek istiyorsanız bu riski göze alacaksınız ama bende cesaret edemedim açıkçası
    quote:

O sertıfıka ıcın gereklı sanırım ve asla vermem o tarz sıtelere ımeı numarasını. Telefonları kopyalıyorlar dıye bırsey duymustum.
  • Hack baya rısklı ama boylede kullanılmıyor cıhaz.
  • valla ben kafamdakini söyliyim size çok sıkılınca kendi telefonumu hacklicem hani olurda imei mi kaptırırsam evde kullanmadığım 3 tane telefon var onlardan birtanesinin imei sini kendimkine klonlatırım
  • ben 5800 kullanırken 4 kez filan hakladım, imeimde bi problem olmadı. opda olayına da girmedim, bildiğim kadarıyla haklı dosyalar orijinal nokia FW dosyalarının içine atılıyor. burda imei çalınması riski nedir?
  • Ben sertıfıka alırken 3310 ımeısını vermıstım cakallık yapıp, ama opda benden de cakal cıktı sertıfıka telefona uymadı.
  • ha öyle olmaz :) sadece kendi telefonun imei si kabul ediliyor işte ancak imei çalınırsa 3310 un imeisini e71 e klonlatırsınız

crosshair hocam opdadan sertifika almadan nasıl yaptın hack olayını ? hoş bende pek anlamam bu işleri ama eskiden sertifika alınmadan birşeyler yapılıyordu heralde
  • burda modifiye fw yükleme dosyalarını unpacked halde paylaşan arkadaşlar oluyor, onların upload ettiği dosyaları indirmiştim. şu CFW çılgınlığı var ya, o işte. ilk çıktığı zamanlar denemiştim. emülatör tipi birkaç program kurdum ve onlarla telefona yükledim. başka bi yerle muhatab olmadım yani.
  • tamam tahmin ettiğim gibi telefonun kimyasını kurcalama işi :) orda imei ile işin yok zaten de imei ile halletmek daha kolay bence
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.