Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam eğer programları yüklerken hafıza kartına yüklediysen onları telefon hafızasına geçirmen lazım, sonra 8gb lık olanı takar hafıza kartına alırsın programları
  • yok ben zaten telewfonu alalı 10 gun oldu yuklediklerimi de telefon hafızasına yükledim, yeni bi kart alıp hiç bir prog. veya sistem dosyası yüklemeden SADECE mp3 için kullanırsam, sanırım proğram çalışmalarında bir değişiklik olmaz ?

bu arada 8gb lik kartlar kaç para ?
  • BURAYA bir bak istersen hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneinfo

BURAYA bir bak istersen hocam

• @soneinfo

Geldimi hocam sertifika?
  • İst.da oturuyorsan Mısır carsısının ilerisinde telefo toptancıları filan var hasırcıoglu is hanı mı öle bi şeydi. 8 ler 18 16 lar 28 filan galiba

quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

yok ben zaten telewfonu alalı 10 gun oldu yuklediklerimi de telefon hafızasına yükledim, yeni bi kart alıp hiç bir prog. veya sistem dosyası yüklemeden SADECE mp3 için kullanırsam, sanırım proğram çalışmalarında bir değişiklik olmaz ?

bu arada 8gb lik kartlar kaç para ?
  • @Berkay
    yok hocam hala bekliyorum
  • Gelir hocam merak etme.
  • Gelmiştir heralde artık sertifika?
  • Gelmiş hocam gelmiş 2 gün beklettiler ama geldi sonunda
  • Gelir demiştim hocam
  • Hotfile da 30 dk beklemek yerine modeme rest atsam oluyor mu hocam
  • Oluyor hocam.
  • FREE-ISMS 1.08 FULL TR BY_HC
    THREADSMS V1.97.4 TR By_HC
    Hocam şu 2 programda uyarı veriyor telefon yüklenmiyor, " Uyarı, sertifika tarafından kısıtlanıyor " diye bir yazı çıkıyor
  • Google da Signed olmuş full sürümü vardı sanırım.
  • ya bu sertirifika olayı ne lanet bşeymiş yaa kaç tane program denedim kurmuyor hiç birinini

s60 signed diye aratmam gerekiyor dimi programları ?
  • Aynen hocam s60v3 signed diye aramanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

ya bu sertirifika olayı ne lanet bşeymiş yaa kaç tane program denedim kurmuyor hiç birinini

s60 signed diye aratmam gerekiyor dimi programları ?

bulduğunuz yazılımlar singned bile olsa sertifikalarının süresi dolmuş olabilir..Bu sebeple en sağlamı kendi sertifikanızla yeniden sertifikalandırmak..
  • Süresi dolmuş sertifika hatası alıyorsanız eğer, tarihi 3-4 yıl geriye alarak deneyin birde.
  • ya arkadaşlar ne teme atabiliyorum ne de oyun. inanın canım çok sıkılmaya başladı. bazen şeytan diyor al telefonu çal yere.
    şu sertifika olayını bana pm ile anlatabilecek bir hayırsever arkadaş var mı acaba? çok makbule geçer gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.