Turkcell cihazlarında şuan için yok, denedim olmadı
Umarım onun içinde yakın zamanda çıkar, gerçekten cihaz aşırı derecede hızlandı.
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay
Hocam ovi suite indirip bakın.
ben daha önceden product kodunu değiştirmiştim, yani 510 u yükledim..gerçekten telefonun hızı arttı, bilgilendirdiğin için saol.. bu arada eğer turkcell için güncelleme çıkmamışsa, güncellemek isteyenler ürün kodunu NSS ile 0558790 olarak değiştirebilir..
IdontKnoWw
Rica ederim.
NSS programını upload edebilicek var mı ? Arattırdım bulamadım internette @Berkay Hocam pm den senin bir kaç ay önce attığın link ölmüş
Rica ederim. Ve bi kaç keşfettiğim bilgiyi paylaşmak istiyorum. Ana ekrandayken *'a uzun basınca bluetooth açılıyor, kamerada ise 2ye basınca odaklanma yapıyor. Bunları biliyor olabilirsiniz, yeni öğrenmenin heyecanıyla yazdım kusura bakmayın.
Video izlerken veya fotoğraflara bakılırken * a basıldığında tam ekran oluyor, resimlerde 5 e basıldığında yakınlaştırma, 0 a basıldığında normal boyuta dönüyor. Ayrıca 1 ve 3 tuşları resmin yönünü değiştirmeye yarıyor. İnternet sayfalarında da görüntü * ile büyüyor, # ile küçülüyor.
Shift tuşuna uzun basıp imleçi sağ sol yaptığımızda kopyalama ve ya yapıştırma işlemini yapıyor.
Ve bilgiler için teşekkürler.
Sol alt köşedeki tuş + Ctrl + A : Yazılı metin tamamını seçmek. Sol alt köşedeki tuş + Ctrl + C : Seçilen metni kopyalamak. Sol alt köşedeki tuş + Ctrl + V : Seçilen metni yapıştırmak.
Bunları bilmiyordum, teşekkürler hocam.
Rica ederim. Hep merak etmişimdir sol alttaki tuşun belli bir ismi var mı ?
İşlev tuşu diye geçiyor.
Nokia E72 almayı planlıyorum ama gerek varmı E71'de alabilirim derken son kararımı E72 almak. 1 Haftaya alırım heralde. İncelemelerim ve kullanıcı yorumlarına baktığımda E72 modeli, E71 modelinin ufak aksilikleri ve arızalarının onarılmışı ve ufak gelişmelerin yapıldığı bir model gibi geliyor. Aslında E72 tercihim bu yüzden. Ama nedense fazla fark olmamasına rağmen E71 daha şık geliyor benim gözüme. Yani kararım E72 ama doğrumu karar verdim?
Ben hem E71 ve E72 kullanmış birisi olarak şunu söyleyeyim hocam, arasında kamerası dışında hiç fark yok. Benim E71 daha çok hoşuma gidiyor. Sana tavsiyem E71 alman ya da para benim için çok da önemli değil diyorsan eğer E72 al.
Eğer sadece kamera farkı varsa almaya gerek yok tabiiki ama söylenenlere göre E71 modelinin 3g internet hızı baya düşükmüş. Tabii böyle birşey olabilrmi bilmem ama okuduklarıma göre öyle diyorlar.
3G internet hızları arasında pek fark yok hocam, zaten şimdi E71'e yeni güncelleme geldi dah bugün telefon iki kat hızlandı resmen. Kısacası E71 aldığınızda asla pişman olmayacaksınız, fiyatını fazlasıylan hakeden bir cihazdır.
quote:
Orijinalden alıntı: sepulturgay
müzik dinlemek için klasörlere rahat hükmedebileceğim bi proğram önerir misiniz ?