Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

müzik dinleme: tt pod..özelliklerini keşfettikçe daha çok seveceksiniz. heleki lyric özelliği süper.
    Resim düzenleme: RESCO PHOTO VIEWER her özellik var. resimleri çok hızlı görüntülüyor.
    ses kayıt: dudu sade iş gören bir program.
    opera: vazgelmez
    im+: tüm chat ağlarına bağlanabilirsiniz
    snaptu: hoş özellikleri olan bir yazılım. facebook daha güzel görüntülenebiliyor. çektiğiniz resmi direkt upload edebiliyor
    tv izlemek için: spb tv
    youtube videoları için: xenozu
    film-video: smart movie
    quick office ve nokia email.
  • Merhaba arkadaşlar,

Cep telefonumda bir sorun var, bazen menü ye girmeye çalıştığımda ekran boş kalıyor ve menüye girmiyor.
    ekrandaki uygulamaların hepsini açabiliyorum ama menü ekranına giremiyor. telefonu kapatıp açıtğımda ise, bütün menü içindeki dizilim değişiyor.
    yani mesela mesajları iletişim klasöründen ana dizine kopyalıyorum, garmini gps klasörüne atıyorum..

telefonu açıp kapattıktan sonra menüye girebiliyorum fakat menü dizilimi değişiyor ve standart bir hale geliyor.
    fabrika ayarlarına geri dön dedikten sonra da aynı sorun devam ediyor. acaba bu konuda ne önerirsiniz ?

edit:

Cihaz yazılımı 501.21.001 ovi suite ile son yazılım yüklü diyor.

ilginiz için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 333 -- 14 Mayıs 2011; 5:06:00 >
  • Hocam cihazınız Turkcell cihazıysa son sürüm o, ama yukarıda verilen NSS programı ile ürün kodunu 0558790 olarak değiştirirseniz güncelleme yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneinfo
    Hocam cihazınız Turkcell cihazıysa son sürüm o, ama yukarıda verilen NSS programı ile ürün kodunu 0558790 olarak değiştirirseniz güncelleme yapabilirsiniz.

Hallettın mı hocam sen guncelleme olayını?
  • Yok hocam yok, NSS ile telefonu buluyorum, alttan read diyorum ama kodlar çıkmıyor error veriyor, anlamadım gitti.
  • Dışardayım şuan, akşama eve dönünce araştırırım senin için biraz.
  • Bende çıkıyorum evden şimdi hocam, baktım biraz ama bulamadım bir şey, akşama dönerim bende.
  • dün gece güncelleme yaparken kitlendi ve telefon uçtu...uzun çabalar sonrasında phoenix yazılımı ile flashlamayı başardım. update yaparken dikkatli olun.

oh be servise gitmekten kurtuldum
  • Akşama bi kaç program paylaşıcam, uzun süredir paylaşmıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time
    dün gece güncelleme yaparken kitlendi ve telefon uçtu...uzun çabalar sonrasında phoenix yazılımı ile flashlamayı başardım. update yaparken dikkatli olun.

Hadi ya iyi bari kurtarmışsın telefonu ve gerçekten bu yazılım güncellemeleri yapılırken çok dikkatli olmak gerekiyor, ekranda ki komutların hepsine harfi harfiyen uymak gerekiyor, ama sevindim ucuz kurtarmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

quote:

dün gece güncelleme yaparken kitlendi ve telefon uçtu...uzun çabalar sonrasında phoenix yazılımı ile flashlamayı başardım. update yaparken dikkatli olun.

Hadi ya iyi bari kurtarmışsın telefonu ve gerçekten bu yazılım güncellemeleri yapılırken çok dikkatli olmak gerekiyor, ekranda ki komutların hepsine harfi harfiyen uymak gerekiyor, ama sevindim ucuz kurtarmışsın.

sağol hocam..ovi üzerinden yaptım ama sürekli telefon bağlı, bağlı değil,bağlı deyip durdu. ondan sonra başladı güncellemeye hata verdi kapattı kendini. telefon ne açılıyodu ne de şarj alıyodu. bahsettiğim yazılımla flashladım.

sanırım cihazı turkcell olanlar bu programla flashlayarak normal yazılımı kurabilirler.

• Ya keşke bi facebook uygulaması gelseydi güncellemeyle.
  • arama sonlandırdıktan sonraki 2-3 saniyelik kitlenmeyi çözmüşler. bu iyi olmuş
  • Menüye girerken donma sorunu tamamen ortadan kalkmış.
  • NSS programı nedir ilk defa duydum. bu konuda yardım alabileceğim bi site var mı acaba resimli anlatım ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 333
    NSS programı nedir ilk defa duydum. bu konuda yardım alabileceğim bi site var mı acaba resimli anlatım ile ?

Telefonun kodunu değiştirmene yardımcı oluyor hocam özellikle Turkcellden alınma cihazlar için süper bir yöntem. Yabancı forumlara bir bak derim.
  • ilk defa duydum bu yöntemi ve hiçbir bilgim yok, bu konula ilgili link verebilir misiniz acaba :)

ve bunu yaparsak cihaz garantiden çıkar mı ?

evet bir forumdan biraz bilgi buldum ve deniyorum, şuan ovi ile yedek alıyorum. sonrasında kod ile birlikte telefonun yazılımı güncelleştireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 333 -- 14 Mayıs 2011; 14:45:00 >
  • yazılımı uçursan hallederiz..öğrendim nasıl olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 14 Mayıs 2011; 14:57:05 >
  • quote:

yazılımı uçursan hallederiz..öğrendim nasıl olsa

Usta prof olmuşsun
  • Merhaba güncelleştirmeyle alakalı bir sorum olacak cihazımı Turkcell olarak aldım ancak geçen ay servise gitti swap yapıldı içi değişti içine 0558790 Turkey gri E71 kodlu anakart takıldı ve o şekilde geldi ancak ben servıse gondermeden once turkcellı olarak yedek almıstım ve servısten gelen yedegı pc suıt ıle telefona aktardım ancak acılıs hatası satıcınızla gorusun dıye uyarı verdı ve cıhaz hıc acılmadı tekrar servıse gıttı bu sefer turkcell en son versıyon yazılımla geldı ve normal olarak yedegımı sorunsuz yukledım.şimdi guncelleme uyarısı vermıyor ve cıhazı guncellemek ıstıyorum 510 lu surume ancak 0558790 kodlu ama turkcell yazılımı var sımdı nasıl normale dondurup yazılım guncellestırılebılır ?
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.