Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Local Mode yazıyor ekranda ışıkları yanmadan ama ilerliyo galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hc_tr

uzun zamandır telefonu pc ye baglamıyordum. Daha doğrusu işlerimden dolayı vaktim olmuyordu. Daha şimdi bagladım yeni güncelleme gelmiş :) Merakla indiriyorum şuan yüklüyor :)

Değişimi ve hızı hisset hocam.
  • NSS yükledim, telefonu aratıyorum, phone info kısmına geliyorum, read diyorum fakat kodlar çıkmıyor alt tarafta error yazıyor. Çözümü bilen biri var mı ?
  • telefon pc suite modunda bağlı ve driverlar yüklümü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

telefon pc suite modunda bağlı ve driverlar yüklümü..

Evet
  • Hocam biraz ilkel bir yol gibi gözüküyor diyeceğim ama format atıp daha sonra dene istersen eğer çok önemli bilgiler yoksa cihazda, yani sorun sadece bilgisayarda ki programda olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneinfo

quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

telefon pc suite modunda bağlı ve driverlar yüklümü..

Evet

bilgisayarda pc suite çalışmamalı, görev çubuğunda bile olmamalı..
  • Yok olmuyor
  • o zman flashlayarak kurmayı dene.ovi suite ile yedekle.

Önce burdaki yazılımı indirip doğru fw'yi indir tıkla

sonra phoenix isimli yazılımla flashla. oldukça kolay. hem de öğrenmiş olursun. tıkla

• Arkadaşlar bugün hafıza kartından dosyaları temizlerden yanlışlıkla cities klasörünüde sildim, acaba hayrına birisi upload edebilir mi?
  • Arkadaşlar NDrive 10 kırık versiyonunu sizlerle paylaşıyorum, şuanda bence en kaliteli GPS programı, şuan için bulamadığım yer yok haritada.

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü

Program Linki

==> NDrive 10.1.15 SYMBIAN.zip <===

Kurmak İçin

• İndirdiğiniz rar dosyasının içinden Ndrive klasörü çıkacak onu olduğu gibi hafıza kartına atın.

• NDrive_10.01.15_unsigned.sis dosyasını imzalayıp hafıza kartına kurun.

• En son pips_s60_1_6_ss.sis dosyasını kurun.

En Güncel Türkiye Haritası

===> NDrive v10 Türkiye 2010.08 Haritası <===

• indirdiğiniz rar dosyasının içindeki Tur.map dosyasını NDrive klasörünün içindeki maps klasörüne taşıyın.

En Güncel Ses Dosyası

===> NDrive10_Turkce_Sesler <===

• İndirdiğiniz rar dosyasının içinde ki klasörü direkt hafıza kartına attığınız Ndrice klasörünün içine kopyalayın ve tümübe evet diyin.

Bu arada bilmeyen arkadaşlar için;

• Sertifika Nasıl Alınır?

• Uygulama Nasıl İmzalanır?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay -- 15 Mayıs 2011; 20:08:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

o zman flashlayarak kurmayı dene.ovi suite ile yedekle.

Önce burdaki yazılımı indirip doğru fw'yi indir tıkla

sonra phoenix isimli yazılımla flashla. oldukça kolay. hem de öğrenmiş olursun. tıkla

Hocam linklerde sorun var.

• quote:

Yok olmuyor

pc suite normal çalışıyorsa NSS de çalışır. Biryerde hata yapıyorsundur..mesela ben pc suite i hiç kurmadım sadece driverları yükledim..nokiasoftware uploader NSS JAF phoenix hepsi çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdontKnoWw -- 15 Mayıs 2011; 20:24:26 >
  • NSS:http://hotfile.com/dl/113262920/523e65d/Nemesis.Service.Suite.NSS.v1.0.38.15.rar.html
    bu bende kurulu olan sürüm
    Buda Nokia Software Uploader:http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_TR.exe
    bilgisayarında ovi suite pc suite nokia ile ilgili ne varsa kaldır sonra bu ikisini kur..

• Dediğinizi yaptım ama olmadı, sildim ne varsa, verdiğiniz linkteki NSS programını kurdum, açtım, telefonu buldu, read diyorum orda takılıyo, nereye tıklasam alt kısımda error veriyor
  • Hocam başka bir bilgisayarda denedin mi hiç?
  • SS :

Berkay, yok hocam vaktim olmuyor ki.
  • quote:

SS :

Berkay, yok hocam vaktim olmuyor ki.

product code un yanındaki kutuyu işaretlemezsen error der tabi. neyi okutmak istediğii bilmediğinden error diyor..
    yazmak istediğin kodu product code kısmına yazıcaksın ve kutuyu iaretleyi write diceksin..bu kadar
    sonra nokia software uploader i aç güncelle..
  • Tamamdır hocam güncelledim, ardından hard format attım. Uygulamaları yüklüyorum şimdi.
  • Pc suite ile yedekleme yapmıştım, tekrar telefona yüklerken bir şeyler oldu, telefon açılmıyor ekranda " telefon açılması hatalı, satıcınızla görüşün " yazıyor ne yapıcam
    edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Juen -- 16 Mayıs 2011; 18:21:54 >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.