Hard format at ben böyle çözmüştüm bir de yedeklerini geri dönme
Aynen hocam hard format attım düzeldi, neyse yeniden yükleyeceğim artık programları
Sorunu çözmene sevindim hocam.
Turkcell e 71 yazılımından sonra, bu son yazılım gerçekten çok hızlı ve düzenli çalışıyor ve hala menü donma problemi olmadı umarım da olmaz. kullanan arkadaşlara öneririm.
Benim şöyle bir sorunum var, Nimbuzz yüklemeye çalıştığımda ovi üzerinden yüklüyorum Başarısız uyarısı alıyorum. nimbuzz ı kendim indirip kurmaya çalıştığımda ise, 'sertifika henüz geçerli değil........' hatası alıyorum. bu konuyla ilgili bir öneriniz var mı acaba ? ya da alternatif bir program ? nimbuzz sorununu çözmek daha çok işime gelir açıkcası
Bende de sorun çıkarıyordu nimbuzz, daha sonra hafıza kartına format atıp yükledim daha sonra telefonu yeniden başlattım eskisi gibi çalışıyor.
Ve menü donma olayına gelicek olursak ben hiç yaşamadım güncelleme sonrasında ve daha dün telefonu düşürdüm içim acıdı, normalde hep kılıfta kullanırım şansa kılıfsızdı o gün eiimden kaydı neyse ki çok ufak bir çizikle atlattım.
Ve arkadaşlar neredeyse sürekli mesajlaşan ve sürekli telefonla internetteyim şarjım ortalama 2 gün gidiyor, bu normal mi?
memory kartı formatladıktan sonra da aynı sorun devam ediyor. nimbuzz alternatifi bir program var mı aynı şekilde çalışan ?
Hocam nimbuzz gibi hem facebook ve msn'den konuşma özelliği olan başka program bilmiyorum ben, ama istersen bi snaptu'ya bi bak, konuşma özelliğinin dışıda ideal bir program bence.
Merhabalar.. Paylaştığınız bazı uygulamaları yükleyebilmek için -NDrive 10- gibi,sertifika aldım,sertifika çıktı iki dosyayı da indirdim,uygulama imzalayabilmek için SIS programını kurdum,pc suite den uygulamayı imzalamaya çalışıyorum ancak SIS programı ve bunun yanında denediğim diğer sertifika imzalama programları .cer dosyasını görüyor .key dosyasını görmüyor, "..." yazan butona tıklayıp programı ve sertifikayı açıyorum,ancak aynı klasördeki .key dosyasını görmüyor..bir de sertifikayı bilgisayardan indirmiştim ordan kaynaklanan bir hata olduğunu düşündüm,cep telefonumdan indirmeye çalışıyorum "desteklenmiyor" uyarısı veriyor..sanırım birşeyleri yanlış yapıyorum
Hocam .key dosyasını seçerken orada .key uzantıları göster diyin.
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay
Hocam .key dosyasını seçerken orada .key uzantıları göster diyin.
diyorum,orda zaten başka seçenek yok kendisi .key dosyaları diyor,hatta tüm dosyaları göster seçeneğini seçmek için açtım sadece o seçenek var -.key dosyalarını göster- telefondan indirmeye çalıştığımda da desteklenmiyor dedi..
key dosyasını masaüstüne atıp deneyin bide..
yeni versiyondan sonra kamerayı açtığımda hafif bir "tık" sesi geliyor. Daha öncede mi böyleydi yoksa sonradan mı oldu emin değilim. kamerayı çok kullanmam çünkü. sizde de var mı bu ses.
quote:
Orijinalden alıntı: Death Time
yeni versiyondan sonra kamerayı açtığımda hafif bir "tık" sesi geliyor. Daha öncede mi böyleydi yoksa sonradan mı oldu emin değilim. kamerayı çok kullanmam çünkü. sizde de var mı bu ses.
öyleydi için rahat olsun
Arkadaşlar Herkes E71 Telefonunun Aktivasyonunu Yaptımı,Nokiadan Görüştüğüm Bir Yetkili Bu Aktivasyonun Kesinlikle Yapılması Gerektiğini İletti.
Kayıt yaptırmazsak bi sorun çıkıcağını düşünmüyorum.
quote:
Bende de sorun çıkarıyordu nimbuzz, daha sonra hafıza kartına format atıp yükledim daha sonra telefonu yeniden başlattım eskisi gibi çalışıyor.
Ve menü donma olayına gelicek olursak ben hiç yaşamadım güncelleme sonrasında ve daha dün telefonu düşürdüm içim acıdı, normalde hep kılıfta kullanırım şansa kılıfsızdı o gün eiimden kaydı neyse ki çok ufak bir çizikle atlattım.
Ve arkadaşlar neredeyse sürekli mesajlaşan ve sürekli telefonla internetteyim şarjım ortalama 2 gün gidiyor, bu normal mi?
Ben iki yıldır sayısız kez, farklı şekillerde düşürdüm telefonu, halen 2 günde bir kesin düşürürüm ya cebimden ya masanın üstünden..çok sağlam telefon merak etmeyin bişey olmaz..
Hocam bundan sonra daha da dikkatli olmaya özen göstereceim geçen günde araçta torpido gözünün ordayken düştü, dikkatli olma gerekiyor..
quote:
Telefonla günde en azından 10 dakika konuşuyorum, 2-3 saat müzik dinliyorum ve sürekli mesajlaşıyorum. 1 gün gidiyor şarj. Bir de geçenlerde şarja takılıyken telefon düştü, şarj aletinin uç kısmı yamulmuş, taktığımda şarj ediyor ama sanki öncekinden daha yavaş şarj oluyor gibi. Mesela önceden 2 saatte doluyorsa telefonun şarjı, şuan 3 saatte falan doluyor.