Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berkay

quote:

Orijinalden alıntı: hoca1677

Cevaplar için saoğulun fakat, ben ortadaki ışık kapalı kalsın istiyorum. Güç tasarruf modu şeçeneği yok olarak işaretli. Bildirim ışığı kapatıldığından itibaren ekran tamamen kararmıyor, ekranda saat görünüyor. deneyin göreceksiniz. yani benim macım bu saati sürekli görebilmek. Ve telefona baktığım anda saati doğru görmem gerek. Bu yüzden saatin donmamasını sağlamalıyım. Bunun bir çaresi olmalı. Saat donup kalmamalı..

Sürümü ne cihazın? *#06# diyerek bakabilirsiniz.

doğrusu *#0000# olacak.. 510.21.009 yazıyorsa günceldir..
    bende canlılık iığı tercihlerden genel kişiselleştir kısmından kapalı..
    temalardaki ayar açık zaten o ayar telefonda okunmamış meşaj yada cevapsız varsa ozaman yanan ışık için..
    güç tasarrufu yok olarak ayarlı..

• Kafa mı kaldı bugün bende ya... Kusura bakmayın çok özür dilerim *#0000# olucaktı o...
  • quote:

Kafa mı kaldı bugün bende ya... Kusura bakmayın çok özür dilerim *#0000# olucaktı o...

Bence arkadaş güç tasarruflu tema gibi birşey yüklediyse, bu tip bir sebeptende olabilir. çünkü tekrar düşündümde nokia da tuş kilitliyken saatin ilerlemesi taa 7650 den beri var...versyondan kaynaklıdır lafımı geri alıyorum..
  • Hard format atsın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

quote:

Kafa mı kaldı bugün bende ya... Kusura bakmayın çok özür dilerim *#0000# olucaktı o...

Bence arkadaş güç tasarruflu tema gibi birşey yüklediyse, bu tip bir sebeptende olabilir. çünkü tekrar düşündümde nokia da tuş kilitliyken saatin ilerlemesi taa 7650 den beri var...versyondan kaynaklıdır lafımı geri alıyorum..

Bu arada orjinal temalar gibi sade ama kaliteli bir tema önerebilirmisiniz..şimdiye kadar ne kadar tema yüklediysem 5dk içinde kaldırdım , orjinal temalar gibi bulamadım..
  • Birde kumanda programı arıyorum ama öyle veritabanı, kod girme falan olmıyacak, eskiden casio saatler vardı kumanda ile kafa kafaya tutardın, kumandadaki tuşu kopyalardı.. o şekilde istiyorum..
  • Ben uzun süredir Burdaki temayı kullanıyorum, tavsiye ederim.
  • quote:

Ben uzun süredir Burdaki temayı kullanıyorum, tavsiye ederim.

İyi hoşta bunu nasıl kullanıyorsun, beyaz zemin üzerinde beyaz yazılar var?:)
  • Hocam zaten sol tuşun seçenekler ve sağ tuşun çıkış olduğunu biliyorsan çok rahat oluyor.
  • Versiyon: 300.21.012
  • Çok eski yazılım o ya. Hocam ovi suire indirim yazılımı güncelleyin.
  • quote:

Versiyon: 300.21.012

Hocam çok geride kalmışsın sen. Telefonu pc ye tak ve Nokia Software Updater ile sürümü güncelle..
  • quote:

Çok eski yazılım o ya. Hocam ovi suire indirim yazılımı güncelleyin.

1 saniye
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneinfo

quote:

1 saniye

• quote:

quote:

quote:

1 saniye

Bence 44 saniye...

• Yok hocam o anlamda söylememiştim ben, ben açıklıyordum bir saniye anlamında söyledim
  • quote:

Yok hocam o anlamda söylememiştim ben, ben açıklıyordum bir saniye anlamında söyledim

Ben o anlamda anladım hocam merak etme.
  • Tam olarak sürümü güncellemem için ne yapmak gerek arkadaşlar kısaca anlatırmısınız?
  • quote:

Tam olarak sürümü güncellemem için ne yapmak gerek arkadaşlar kısaca anlatırmısınız?

Bilgisayarınıza ovi suit indirin hocam ve ovi ye üye olun, daha sonra program içerisinde kullanıcı adı ve şifrenizle oturum açın ve telefonu bağlayın ardından orada telefonu güncelle seçeneği var ona tıklayın ve karşınıza gelen komutları harfi harfine uygulayın.
  • quote:

quote:

Tam olarak sürümü güncellemem için ne yapmak gerek arkadaşlar kısaca anlatırmısınız?

Bilgisayarınıza ovi suit indirin hocam ve ovi ye üye olun, daha sonra program içerisinde kullanıcı adı ve şifrenizle oturum açın ve telefonu bağlayın ardından orada telefonu güncelle seçeneği var ona tıklayın ve karşınıza gelen komutları harfi harfine uygulayın.

Vay be. Artık güncelleme yaparken üyelik de gerekiyor ha. Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.