Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yenisini almayı düşünüyorum bende.
  • Bence de al hocam, bazen o yamuk olanla şarj ediyorum ben de ve bakıyorum ki ilk başta güzel güzel şarj ediyor ardından 15dk sonra baktığımda temassızlık olduğu için şarj etmeyi kesiyor.. Kötü bir durum bu nedenle genelde kullanmamaya özen gösteriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Hocam bundan sonra daha da dikkatli olmaya özen göstereceim geçen günde araçta torpido gözünün ordayken düştü, dikkatli olma gerekiyor..

bende trafikte sinirlenip ani hareketler yaptığımda telefon aracın içinde uçuyor..hatta bir keresinde camdan dışarı uçtu hemen durdum aldım, pil kapağı bile açılmamıştı..halada aynı yere koyarım telefonu, bu kadar düşme uçma macerası yaşamama rağmen 2 yıllık telefonun resmini koysam şaşırırsınız uzaktan sıfır gibi duruyor..
  • Hocam baya sağlam telefon ya.. Ve Ndrive konuma bi bak istersen..GPS programı olarak tek geçerim..
  • quote:

Hocam baya sağlam telefon ya.. Ve Ndrive konuma bi bak istersen..GPS programı olarak tek geçerim..

İlk gördüğümde kurdum zaten, gayet güzel..hızlı bağlanıyor fakat ilk bağlantıda hattımdan 1kr düşüyor..
    bu arada Garmin XT ve route66 mobile8 de kurdum onlarda fena değil..
  • quote:

Hocam baya sağlam telefon ya.. Ve Ndrive konuma bi bak istersen..GPS programı olarak tek geçerim..

Hocam telefonun orjinal uygulaması gibi ücretli mi buda ?
  • Telefonun içerisinde ki orijinal haritalar uygulaması zaten ücretsiz hocam, bu benim dediğim uygulamada ücretsiz.

Ücretsiz kullanma için; Ayarlar>genel>konumlama>konumlama yöntemleri<>Yardımlı GPS ve Tümleşik GPS açık olmalı sadece.
  • Yaptım hocam, çevrim içi - çevrim dışı seçeneği geldi hangisini seçeceğim ?
  • Çevrimdışı yapın hocam.
  • ARKADAŞLAR CİHAZ NOKİA TÜRKİYE GARANTİLİ CİHAZ SON SÜRÜM YÜKLÜ ANCAK OVİ HARİTALAR SON SÜRÜM YÜKLÜ,CİTİES KLASÖRÜNE TÜRKÇE HARİTALARIDA YÜKLEDİM AMA OVİ MAPSI AÇINDA ALMANYANIN HARİTASI ÇIKIYOR KAFAYI YİYECEĞİM!!!YARDIM LÜFEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory
    ARKADAŞLAR CİHAZ NOKİA TÜRKİYE GARANTİLİ CİHAZ SON SÜRÜM YÜKLÜ ANCAK OVİ HARİTALAR SON SÜRÜM YÜKLÜ,CİTİES KLASÖRÜNE TÜRKÇE HARİTALARIDA YÜKLEDİM AMA OVİ MAPSI AÇINDA ALMANYANIN HARİTASI ÇIKIYOR KAFAYI YİYECEĞİM!!!YARDIM LÜFEN

Ovi suit indirip. Diğer haritayı silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay -- 20 Mayıs 2011; 0:34:41 >
  • peki bu sekilde olacak mı şimdi e deki cities klasörünü sildim ve ovi suitten türkiye haritasını indiriyorum
  • cities klasörünü sidiniz mi direkt?
  • evet şimdi e71 için 3.03 son yazılımı yükledim ovi mapstanda avrupayı seçip türkiyeyi indireyim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory
    evet şimdi e71 için 3.03 son yazılımı yükledim ovi mapstanda avrupayı seçip türkiyeyi indireyim mi

İndirin hocam..
  • Merhaba arkadaşlar..

Sizlere E71 hakkında 2 sorum olacak.

1- Telefonumun şu an ortadakibüük tuşta yanan beyaz ışık aktif değil. Tuşları kilitlediğimde bir süre sonra ekran kararıyor ve sadece saat görünüyor. İşte benim sorunum bundan sonra başlıyor. Tuşlar kilitlenirken saat diyelim ki 11:00.. Daha sonra ekran karardığında ve saat ekrana geldiğinde dakikalarda hiçbir ilerleme olmuyor. Yani saat en son tuşlar kilitlendiği anda kaç ise devamlı o şekilde kalıyor. Doğru saati görebilmek için orta tuşa basarak saati görmek gerekiyor. Yani saati görebilmek için telefon ekranına baktığınızda yanılıyorsunuz. Çünkü görünen saat yanlış. Tuşa basıldıdğı anda saat normale dönüyor. Bunu nasıl çözebilirim. Sorun nedir?

2- Telefonun sol tarafında bulunan usb bağlama ve hafıza kartı takma kısmındaki küçük kapaklardan biri koptu, diğeri de kopmak üzere. bunları bulabilirmiyim?

• Hocam o ortada ki ışığı yakmak istiyorsanız eğer; ayarlara girin oradan genel ayarlara girin ve kişiselleştirme seçeneğini seçin orada bildirim ışığı bölümüne girin ve hangi durumlarda yanmasını belirleryin. Ve o saat olayına gelicek olursak, benim hiç dikkatimi çekmedi o durum genelde hep orta tuşa basıp saate baktığım için. Ve bu durumdan kurtulmak için. Kişiselleştirmenin içinde ki temalar bölümüne girin, güç tasarrufuna girin ve orda ki seçeneği yok yapın. Bundan sonra telefon kilitliyken ekrarn kapkara olucaktır sadece orta tuş ve ya yön tuşlarına bastığınız vakit saat aktif duruma geçecektir.
  • Cevaplar için saoğulun fakat, ben ortadaki ışık kapalı kalsın istiyorum. Güç tasarruf modu şeçeneği yok olarak işaretli. Bildirim ışığı kapatıldığından itibaren ekran tamamen kararmıyor, ekranda saat görünüyor. deneyin göreceksiniz. yani benim macım bu saati sürekli görebilmek. Ve telefona baktığım anda saati doğru görmem gerek. Bu yüzden saatin donmamasını sağlamalıyım. Bunun bir çaresi olmalı. Saat donup kalmamalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca1677

Cevaplar için saoğulun fakat, ben ortadaki ışık kapalı kalsın istiyorum. Güç tasarruf modu şeçeneği yok olarak işaretli. Bildirim ışığı kapatıldığından itibaren ekran tamamen kararmıyor, ekranda saat görünüyor. deneyin göreceksiniz. yani benim macım bu saati sürekli görebilmek. Ve telefona baktığım anda saati doğru görmem gerek. Bu yüzden saatin donmamasını sağlamalıyım. Bunun bir çaresi olmalı. Saat donup kalmamalı..

şimdi denedim saat normal şekilde ilerlemeye devam ediyor bence sen telefonun versyonunu güncelle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca1677

Cevaplar için saoğulun fakat, ben ortadaki ışık kapalı kalsın istiyorum. Güç tasarruf modu şeçeneği yok olarak işaretli. Bildirim ışığı kapatıldığından itibaren ekran tamamen kararmıyor, ekranda saat görünüyor. deneyin göreceksiniz. yani benim macım bu saati sürekli görebilmek. Ve telefona baktığım anda saati doğru görmem gerek. Bu yüzden saatin donmamasını sağlamalıyım. Bunun bir çaresi olmalı. Saat donup kalmamalı..

Sürümü ne cihazın? *#06# diyerek bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.