peki turkcelli yedegı normal yazılıma tekrar yukleyebılırmıyım yıne hata verırmı ?
NSS programı ile, 0558790 kodunu kullanarak telefonu güncelledim, şuan telefon sürümü 510.21.009 umarım menü sorunum devam etmez, en üstte belirttiğim. yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, yardımcı olmasaydınız güncelleyemezdim :)
quote:
Orijinalden alıntı: 333
NSS programı ile, 0558790 kodunu kullanarak telefonu güncelledim, şuan telefon sürümü 510.21.009 umarım menü sorunum devam etmez, en üstte belirttiğim. yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, yardımcı olmasaydınız güncelleyemezdim :)
Rica ederiz. Ve menü sorunu tamamen giderilmiş gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: nautilus20
peki turkcelli yedegı normal yazılıma tekrar yukleyebılırmıyım yıne hata verırmı ?
bu nss olayı ne ben oviye bagladım destek yazılımı yükledi falan...ama yine 500.21.009 gösteriyo ?
quote:
quote:
Daha önce hiç denemedim ama olur heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay
quote:
quote:
Daha önce hiç denemedim ama olur heralde.
Peki verilerimi nasıl aktarabilirim ? bir öneriniz varmı ?
Ovi suite sormuyormu güncelleme yaparken?
biri yardım etsin 510 a yükseltmek için
ovi yedeğini geri yükledim ve 'Cihaz açılması hatalı, satıcınızla görüşün' uyarısı alıyorum bu konuda fikri olan var mı acaba :(
Güncellemede sorun yaşayanlar Death Time'dan yardım alabilirler.
quote:
ovi yedeğini geri yükledim ve 'Cihaz açılması hatalı, satıcınızla görüşün' uyarısı alıyorum bu konuda fikri olan var mı acaba :(
aynı hatayı aldım telefon hıc acılmadı servıse gıttı tekrar yazılım atmıslar gerı geldı bende guncelleyecegım ancak yedek verıler konusunda sıkıntım vardı az once yazmıstım keske okusaydın...
Orijinal E71 Youtube programını Buradan indirebilirsiniz.
* 3 arama tuşu ve açma tuşu ile açtım telefonu ve ayarlar sıfırlandı :) umarım tekrar sorun yaşamam.
quote:
* 3 arama tuşu ve açma tuşu ile açtım telefonu ve ayarlar sıfırlandı :) umarım tekrar sorun yaşamam.
Bende hard format denedim ancak düzelmemişti şanslısın geçmiş olsun.
hard format at diyecektim ki çözmüşsün zaten. tavsiyem sadece rehberi falan yedeklemeyle yükle. programları falan tekrar kurarsın.çünkü öncekinden farklı bir yazılım attığın için sorun yapabilir.
Arkadaşlar kaliteli programlar varmı bildiğiniz? Her konuda olabilir?
uzun zamandır telefonu pc ye baglamıyordum. Daha doğrusu işlerimden dolayı vaktim olmuyordu. Daha şimdi bagladım yeni güncelleme gelmiş :) Merakla indiriyorum şuan yüklüyor :)