Arkadaşlar orijinal temalar kalitesinde tema bilenler paylaşabilirler mi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay
quote:
Arkadaşlar orijinal temalar kalitesinde tema bilenler paylaşabilirler mi acaba?
zedge.net'e bak hocam. e71'i seç. Sonrası seç beğen al.
Zedgeyi beğenmiyorum ya Yok mu başka önerisi olan, yada başka E Series telefonların orijinal temalarını bulabileceğim (Telefonun içinde ki silinmeyen temalar) yer var mı?
Telefonumuzdaki fotoğrafları klasör halinde depolamak için ; Menü > Medya > Galeri > Görüntüler, buradan herhangi bir fotoğrafın üzerine gelip ; Seçenek > Düzenle > Yeni klasör
Bilgilendirmen için teşekkür ederim hocam.
Rica ederim. Bütün fotoğraflarımı klasör içine attım. Görüntüsü de çok hoş, küçük resimler halinde.. Uğraşırken şans eseri buldum ama iyide oldu.
Birazdan düzenlemeler yapacağım cihazda ben de.
@IdontKnoWw surumler icin tesekkurler. telefonumu son surume yukselttim. yedeklemeleri geri yuklerken surekli yuzde 59'da tikandi ama fotolar, mesajlar, notlar, ayarlar falan geldi. kisiler de geldi yani aramak istedigim ismi yazip yes'e basip arayabiliyorum ama kisi kartlarini goruntuleyemiyorum. bunun nedeni ve cozumu nedir sizce?
ayrica telefonumu modem olarak kullanmak istedim avea 1gb paketi aldim. pc suite uzerinden baglaniyorum ama baglanti kisa surede kopuyor. stabil bi baglanti saglayamadim. hp ipaq 514'um vardi(ruhu sad olsun, cok underrated bi cihazdir) onunla saatlerce bagli kalabiliyordum nokia enterprise serisi bi telefonla kalamiyorum. cok tezat bi durum..
quote:
Orijinalden alıntı: fuatturkrap
@IdontKnoWw surumler icin tesekkurler. telefonumu son surume yukselttim. yedeklemeleri geri yuklerken surekli yuzde 59'da tikandi ama fotolar, mesajlar, notlar, ayarlar falan geldi. kisiler de geldi yani aramak istedigim ismi yazip yes'e basip arayabiliyorum ama kisi kartlarini goruntuleyemiyorum. bunun nedeni ve cozumu nedir sizce?
ayrica telefonumu modem olarak kullanmak istedim avea 1gb paketi aldim. pc suite uzerinden baglaniyorum ama baglanti kisa surede kopuyor. stabil bi baglanti saglayamadim. hp ipaq 514'um vardi(ruhu sad olsun, cok underrated bi cihazdir) onunla saatlerce bagli kalabiliyordum nokia enterprise serisi bi telefonla kalamiyorum. cok tezat bi durum..
ben sadece rehber i yedekliyorum..yani yedekleme yedek leri geri yükleme gibi işlemlerle ilgili bilgim yok.. internet için pc suite hiç kullanmadım, kabloyu bağladığınız zaman bilgisayarı internete bağla şeçeneği çıkıyor onu kullanmanızı tavsiye ederim, yada benim gibi joikuspot kullanabilirsiniz , gayet başarılı bir program kopma yavaşlama v.s. yaşamıyorum..ayrıca telefonu kablosuz modem olarak gösterdiği çin kablo derdim de olmuyor ve aynı anda birden fazla bilgisayarda kullanabiliyorum..programı daha önce bu konuda paylaşmıştım..
Arkadaşlar telefona farklı bir boyut kazandıracak temalar arıyorum var mı bılen?
arkadaşlar telefonumun kapağı eskimişti aşağıda vereceğim linkteki kasayı aldım gerçekten mükemmel oturdu.. satıcının orjinal olduğuna dair bir iddiası olmmamasına rağmen, orjinale ancak bu kadar yakın yapabilirler tuşların ve kasanın kalitesi mükemmel fiyatta uygun..ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.. daha önce e65 için gitti gidiyordan %100 orjinal diye açılmış ilanlardan yüksek fiyata kasa almıştım ve adamla kanlı bıçaklı olacaktık, resmen yan sanayi + kalitesiz ürünleri yüksek fiyatla satıyorlar kanmayın.. link:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270668254280&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
Ben de teşekkür ederim, ilerde lazım olacak gibi gözüküyor.
quote:
Ben de teşekkür ederim, ilerde lazım olacak gibi gözüküyor.
benim verdiğim temaları yüklesene işte berkaycım,herkes met ediyor
bide burayı gez,süper biyer,ne ararsan var,her tele göre
pm
Kaya hocam, teşekkürler.
quote:
Kaya hocam, teşekkürler.
Hocam bana da atar mısın linki değişiklik yapıyım telefonda diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: soneinfo
quote:
Kaya hocam, teşekkürler.
Hocam bana da atar mısın linki değişiklik yapıyım telefonda diyorum.
Atıyorum hocam..
Çok teşekkürler hocam.
Rica ederim.
Küçük bir bilgi ; Dosyaları işaretlemek için her defasında Seçenek > İşaretle yapmaya gerek yok. Bir dosyayı işaretleyin ve diğer işaretleyeceklerinizi shift e basarak işaretleyebilirsiniz.