Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Kılıf nasıl peki hocam?

kılıf çok hoşuma gitti..%100 orjinal, kaybettiğimde üzülmüştüm iyi oldu. buralarda bulunmuyor..bir iki kılıf almıştım ama hiç beğenmiyordum..

Cevap için teşekkürler.
  • Beyler acil yorum lazım. Kız arkadaşım e71 almak istiyor. Fakat ben kararsızım e71 ile e72 arasındaki fark nedir tasarım ve kamera dışında ne eksikleri vardır ?
  • E72de kullandım daha sonra E71'e dondum fazla fark yok gercekten.
  • Hocam bir sorum daha var teşekkür ederim. Burdan sorayım dedim. E71 e karar verdim almaya beyaz istiyorum. Fakat internette değişik değişik beyaz modeller var , kimisi tamamen beyaz iken kimisinde tuşlar beyaz dış kısım parlak metal gibi.. Şu iki linke bakarsanız daha iyi anlarsınız. Merak ettiğim acaba orjinal mi bu yoksa çakma mı anlayamadım.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-sorunsuz-beyaz-e71-kutu-aksesuar-fatura-vs-ve-hediyesiyle-50670390/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-nokia-e71-gicir-gicir-43571110/detay/

• 2.verdiğiniz orijinal olanı, belki 1.de onun aynısıdır o resim ile pek anlaşılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theradon
    Beyler acil yorum lazım. Kız arkadaşım e71 almak istiyor. Fakat ben kararsızım e71 ile e72 arasındaki fark nedir tasarım ve kamera dışında ne eksikleri vardır ?

e72'nin işlemcisi daha iyidir ama arada öyle dağlar kadar fark yok, ayrıca e71'in kasası e72'ye göre daha sağlamdır, e72'de plastik kısımlar var.. bence e72'ye vereceğiniz ekstra paraya yazık e71le bir fark yok gerçekten ha diyorsanız çok foto çekerim ii olsun ona bi şey diyemem..
  • Hocam ben o ikinci ilanı aradım bugun.. Ben de eskişehir'de yaşıyorum. İlanda 350 yazmasına rağmen konuştuğum kişi siz ne kadar teklif ediyorsunuz dedi bende 300-320 falan dedim açıkçası bu şekilde sorması güvensizlik yarattı yani =) Telefonu elime aldığımda nelere dikkat etmeliyim yarın buluşucaz da kendisiyle.. Garantisi devam eden bir cihazmış 350 iyi bir fiyat mı ?
  • Öncelikle telefonu elinize aldığınızda kasasına bakın. Daha sonra *#06# diyip 7 ve 8 hane numaralarına bakın 00,01,02,03,....,09 böyle olmalıdır. 50 felansa almayın sakın, klonlanmış cihazdır o.

Daha sonra içersinde ki sürüme ve üretim tarihine bakın *#0000# diyerek.

Ve 350 ikinci el E71 için normal bir fiyat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay -- 2 Haziran 2011; 7:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyuporal

quote:

Kaya hocam, teşekkürler.

ben de tema ve link istiyorum :)

Banada link atarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theradon

Hocam bir sorum daha var teşekkür ederim. Burdan sorayım dedim. E71 e karar verdim almaya beyaz istiyorum. Fakat internette değişik değişik beyaz modeller var , kimisi tamamen beyaz iken kimisinde tuşlar beyaz dış kısım parlak metal gibi.. Şu iki linke bakarsanız daha iyi anlarsınız. Merak ettiğim acaba orjinal mi bu yoksa çakma mı anlayamadım.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-sorunsuz-beyaz-e71-kutu-aksesuar-fatura-vs-ve-hediyesiyle-50670390/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-nokia-e71-gicir-gicir-43571110/detay/

ikinci linkteki cihazın kasası orjinal renkte ama orjinal değil, çünkü tuş takımı türkçe değil.. eğer garantisi varsa bile tuş takımı yada kasa değiştiği için artık geçerli değil..
    edit:ilk linktekideki üründede aynı durum var ama fotoyu kendisi çekmemiş netten bulmuş yüklemiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdontKnoWw -- 2 Haziran 2011; 12:35:12 >

• @Berkay
    kaya'nın paylaştığı vhome u kurdum ve cihazı kapatıp açtığımda telefon beyaz ekranda kaldı sonra tekrar kapatıp açtım çalıştı, ama vhome otomatik çalışmıyor.. sen farklı bir temamı kullanıyorsun?
    edit: açılışta otomatik çalışıyormuş sadece geç geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdontKnoWw -- 2 Haziran 2011; 12:52:32 >
  • Merhabalar,

Elimde E71 telefon var. askere gittigi icin kardesimden aldim. Kullaniyorum gayet guzel fakat bir kac problemim ve sorum olacakti. Gectigimiz gunlerde Ovi Nokia ile bilgisayara bagladim. Telefonun yaziliminin yeni bir surumu oldugunu gosterdi. Guncellemek istiyorum fakat telefonum turkce, guncellemeden sonra gene turkce mi kaliyor yoksa ingilizce mi? yapan arkadas varsa yardim ederlerse sevinirim. birde telefonu kullanirken bazen menuye geldigimde acilmiyor. minik bi pencere aciliyor kenarda. menu gelmiyor. Telefonu kapatip, yeniden acmam gerekiyor. Boyle bir problemle karsilasan arkadaslar varsa, yol gosterirse sevinirim.

Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.hekimler

Merhabalar,

Elimde E71 telefon var. askere gittigi icin kardesimden aldim. Kullaniyorum gayet guzel fakat bir kac problemim ve sorum olacakti. Gectigimiz gunlerde Ovi Nokia ile bilgisayara bagladim. Telefonun yaziliminin yeni bir surumu oldugunu gosterdi. Guncellemek istiyorum fakat telefonum turkce, guncellemeden sonra gene turkce mi kaliyor yoksa ingilizce mi? yapan arkadas varsa yardim ederlerse sevinirim. birde telefonu kullanirken bazen menuye geldigimde acilmiyor. minik bi pencere aciliyor kenarda. menu gelmiyor. Telefonu kapatip, yeniden acmam gerekiyor. Boyle bir problemle karsilasan arkadaslar varsa, yol gosterirse sevinirim.

Tesekkurler.

menü açılmama sorunu güncelleme ile düzelir..eğer telefonun orjinalse ve türkçe ise güncellemeden sonrada türkçe olacaktır..güncelleme için nokia software uploader kullan..

• quote:

@Berkay
    kaya'nın paylaştığı vhome u kurdum ve cihazı kapatıp açtığımda telefon beyaz ekranda kaldı sonra tekrar kapatıp açtım çalıştı, ama vhome otomatik çalışmıyor.. sen farklı bir temamı kullanıyorsun?

Hocam vhome pek hoşuma gitmiyor benim, ovinin temasını kullanıyorum hala..
  • quote:

quote:

@Berkay

vhome sanki telefonu kasıyor biraz. Hocam hangi temayı kullanıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyuporal

quote:

quote:

@Berkay

vhome sanki telefonu kasıyor biraz. Hocam hangi temayı kullanıyorsunuz ?

Ovi thema 1.0 diye bi tema.

• Konuyu güncel tutma amaçlı, konu içindeki bütün sayfaları tek tek gezdim, bütün ek bilgileri topladım sanırım.

-Ana ekrandayken *'a uzun basınca bluetooth açılıyor, kamerada ise 2 ye basınca odaklanma yapıyor.
    -Video izlerken veya fotoğraflara bakılırken *'a basıldığında tam ekran oluyor, resimlerde 5 e basıldığında yakınlaştırma, 0 a basıldığında normal boyuta dönüyor.
    -1 ve 3 tuşları fotoğraf açıkken fotoğrafı sağa ve sola döndürüyor.
    -İnternet sayfalarında da görüntü * ile büyüyor, # ile küçülüyor.
    -Shift tuşuna uzun basıp imleçi sağ-sol yaptığımızda kopyalama veya yapıştırma işlemini yapıyor.

İşlev Tuşu + Ctrl + A : Yazılı metin tamamını seçmek.
    İşlev Tuşu + Ctrl + C : Seçilen metni kopyalamak.
    İşlev Tuşu + Ctrl + V : Seçilen metni yapıştırmak.

Telefonumuzdaki fotoğrafları klasör halinde depolamak için ;
    Menü > Medya > Galeri > Görüntüler, buradan herhangi bir fotoğrafın üzerine gelip ; Seçenek > Düzenle > Yeni klasör.

İşaretleme hakkında ;
    Dosyaları işaretlemek için her defasında Seçenek > İşaretle yapmaya gerek yok. Bir dosyayı işaretleyin ve diğer işaretleyeceklerinizi shift e basarak işaretleyebilirsiniz.

• @ soneinfo,

Vermiş olduğun yararlı bilgiler için teşekkür ederim hocam.
  • Rica ederim. Hocam pm atıyorum.
  • Pm cevaplandı.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.