Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bugun beyaz bir e71 aldım ikinci el fakat içinde hafıza kartı yoktu satan kişiyle konuştum bakıyorum şimdi dedi bulamazsa eğer bu hafıza kartları piyasada ne kadara satılıyor acaba ? Bide ortadaki büyük kare yön tuşu değişebiliyor mu birtek orası çizik telefonun da
  • Öncelikle hayırlı olsun, hafıza kartını maksimum 15 liraya halledersiniz. Ve o ortada ki tuş takımı eskiden değiştiriliyormuş sanırım. Ama geçen ay bulunduğum şehirde ki teknik servise arkadaşın telefonunun ortada ki metal tuşununu değişimi için talepte bulunmuştuk ve cihaza hiçbirşey yapmadan geri gödermişler. Ama belki sizin orda ki teknik servis değişim kararı çıkarabilir şansınızı deneyin derim. İyi akşamlar.
  • Anladım hocam çok teşekkür ederim ya anında cevap veriyorsun her soruma.. Nokia Club var oraya sorayım bir de.. Bir sorum daha var arkadaşta e72 var birisi aradığında ters çevirince susuyor telefon sessize alıyor benimkinde böyle birşey yok ?
  • O E72'ye özel bir mod, genelde toplantı modu diye geçer heryerde. E72'nin ön konsol üzerinde bulunan sensör sayesinde oluyor o olay. Malesef E71 için mevcut durumda değil bu özellik. Ve rica ederim.
  • Arkaadaşlar bir web sitesi buldum telefondan wlan-kontör vs. olmadan bile ücretsiz her siteye girebiliyoruz.Dün denedim çalışıyor ama benim e71'de browser'ı açınca erişim noktasını seç diyor bu nedenlede bağlanmıyor. Bu çıkan seçeneği nasıl kaldırırım?Başka bir arkadaşın nokia 5130'unda wi-fi yok ondan browseri'ı açınca erişim noktası sormadığı için rahat rahat girdik.
  • O erişim noktası seçin yazısını kaldıramazsınız malesef ve arkadaşınızın telerfonunda herzaman için seçilmiş bir erişim noktası olduğu için çıkmamıştır, bu arada ne sitesi acaba bu?
  • site bu: trcll.im.php.t9space.com/power/mrd/http/google.com

O erişim noktası kaldırılmıyorsa evdeyken kendi internetimle bağlanırım dışarı çıktığımda bağlantı koptuğu için verdiğim siteden devam eder bağlantıya.
  • Bu telefonda her zaman seçilmiş erişim noktasını nasıl yaparım?
  • Bu site baya ilginç yahu nasıl oluyor böyle?
  • Web browserınıza girin seçenekler ve ayarlar diyin daha sonra genel ayarlara gelin erişim noktası şuanda sizde her zaman sor durumundadır, onu değiştirin ve kullanmak istediğinizi seçin. Bu dediğim telefon içerisindeki orijinal web browser için geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Bu site baya ilginç yahu nasıl oluyor böyle?

Bende ilk gördüğümde inanmamıştın zaten ilk önce facebook'da gördüm virüs vs. dir diye bakmadım dün akşam konu dışı'ndada görünce deneyim dedim oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil deGrasse Tyson -- 4 Haziran 2011; 11:02:41 >
  • quote:

Web browserınıza girin seçenekler ve ayarlar diyin daha sonra genel ayarlara gelin erişim noktası şuanda sizde her zaman sor durumundadır, onu değiştirin ve kullanmak istediğinizi seçin. Bu dediğim telefon içerisindeki orijinal web browser için geçerlidir.

Yardımınız için teşekkür ederim.Artık bağlantı istemeden ücretsiz bağlanıyorum
  • Rica ederim.
  • şimdi farkettimde benim seçtiğim erişim noktasından değilde yine evdeki netten bağlanmış En iyisi dışarı evdenkinden bağlanıp çıkıyım.Bağlantı kopunca devam ediyor siteden girmeye.
  • Az önce WAP'dan bağlandım ve hiç para gitmedi.
  • quote:

Az önce WAP'dan bağlandım ve hiç para gitmedi.

wireless in kapalı olduğunu kontrol ettinmi? Bende başka erişim noktası seçmeme rağmen evdeki wireless'den bağlandı.
  • Evet çok dikkat ettim WAP ile bağlandı hatta mobil sürümden foruma girdim bu konuya girdim ama en son sayfaya gidemedim.
  • tam olarak nasıl yaptğıınız açıklarımısınız? Ben erişim noktasında avea interneti seçtiğimde paket veri yok şebeke hizmetlerini kontrol edin diye uyarı veriyor.
  • Operatörüm Turkcell oludğu için telefonuma uygun wap ayarlarını almıştım. Ve sadece seçtim, girdi bu kadar.
  • Bu telefon ile e72 arasında performansa çok etki edecek fark var mı? Arkadaşım almayı düşünüyorda.

Ben bir baktım eksi olarak ; 2 saatlik batarya performansı , desteklediği hafıza kartı , Kamera , işletim sistemi daha eski.

İşlemci vs. yazmıyordu. Çok fark eder mi bunlar? Yoksa 150 lira verip e72 mi alsın?
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.