Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de şarjım çabuk bitiyor, NDrive'dan kaynaklanıyormuş demek.
  • Telefonunuzda bulunan, Doodle Jump gibi gerçekten saran oyunlar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk.

Telefonunuzda bulunan, Doodle Jump gibi gerçekten saran oyunlar var mı ?

Ben şuana kadar Doodle Jump kadar saranını görmedim, zaten klavyeli modellerde fazla oyun oynanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

konuda paylaşılan Ndrive programında sorun var arkadaşlar, Ndrive i kurduktan sonra şarj sürem yarıya düştü..format atmama rağmen program kartta olduğu içim otomatik yeniden kuruluyordu..Akşam yatarken telefonu açık bırakıyordum ve sabah kalktığımda 2-3 çubuk düştüğünü görüyordum..sanırım dahili gps alıcısını süreki açık tutuyor..
    herneyse süphelendim ve karta format attım ve garminxt kurdum şimdi şarj sürem normale döndü...

hocam valla benim de aklımdan geçiyordu bunu yazmak. dün telefonumun şarjı 24 saat içinde batarya zayıf dedi ve canım hayli sıkılmıştı bu duruma.
  • NDrive'ın bu kadar çabuk uyduya bağlanmasının nedeni sanırım sürekli GPS alıcısını açık bırakması. Ama kesin bir açıklama olmadığı sürece programı kötülemek yanlış olur diye düşünmekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

NDrive'ın bu kadar çabuk uyduya bağlanmasının nedeni sanırım sürekli GPS alıcısını açık bırakması. Ama kesin bir açıklama olmadığı sürece programı kötülemek yanlış olur diye düşünmekteyim.

belki bir ayarı vardır. ama standart ayarlarında şarjı bu şekilde harcaması telefona format attığım ve tekrar ndrive ı açmadığım halde hala şarj harcaması benim için bu programı bitirmiştir..zaten ilk kurduğum zaman ilaçlı olması beni huylandırmıştı, garminXT serial ile kuruluyor ve sis dosyası orjinal..
  • Faruk. dostumun dediği gibi Dooble Jump tarzı oyunlar yok mu ? bende sık sık oynuyorum sarıyo böyle oyunlar
  • Telefonuma bluetooth ile müzik attım. Kaydetmeye çalışınca " Genel : Sistem Hatası " diye bir uyarı alıyorum, sebebi nedir ?
  • Iyı gunler herkese elımdekı Nokıa BH-102 Model(Baya eskı ama ) bluetooth kulaklık var kulaklıgı acıyorum ısık yanıp sonuyor fakat telefondan cıhaz aradıgım zaman kulaklıgı bulamıyorum ve cıhazı eslestıremıyorum bunun sorunu ne olabılır tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk.

Telefonuma bluetooth ile müzik attım. Kaydetmeye çalışınca " Genel : Sistem Hatası " diye bir uyarı alıyorum, sebebi nedir ?

Bluetooth ile müziği Mesajlar'a mı atıyosunuz? Eğer öyleyse mesaj hafızasını, hafıza kart olarak değiştirin. Bir de böyle deneyin.
    quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Iyı gunler herkese elımdekı Nokıa BH-102 Model(Baya eskı ama ) bluetooth kulaklık var kulaklıgı acıyorum ısık yanıp sonuyor fakat telefondan cıhaz aradıgım zaman kulaklıgı bulamıyorum ve cıhazı eslestıremıyorum bunun sorunu ne olabılır tesekkurler.

Bluetooth ile kulaklığı aratırken, kulaklıktaki düğmeye basılı tutucaksınız. Bi' abimin e72'de de aynı durum vardı. Bu şekilde halletmiştim.

• Hafıza kartını biçimlendirdim sorun çözüldü.
  • Bugün cihazım 2 kere yine menüye girerken dondu arkadaşlar, yeni yazılım yükledikten sonra ilkkez başıma geldi bu olay
  • Çok tesekkurler bu sekılde calıstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parn -- 10 Haziran 2011; 20:20:08 >
  • berkay, sol üst kısayol tuşundan menü atamasını kaldırdım ve kamerayı seçtim, aynı şekilde sağ üst tuşta da opera mini var. kısayol tuşlarından menüyü kaldırıp menüye girmek için sadece Ev(home-menü) tuşunu kullanıyorum bir süredir ve kitlenme sorunum kalmadı.
    nokia forumlarına baktığımda, menü için zaten bir tuş var ve menü için onu kullanın diyorlar. orjinal telefon ayarlarında sol üst tuşta menü olması tabi ayrı bir muamma :)
    denemeni öneririm.
  • haarika bi telefonnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: 333

berkay, sol üst kısayol tuşundan menü atamasını kaldırdım ve kamerayı seçtim, aynı şekilde sağ üst tuşta da opera mini var. kısayol tuşlarından menüyü kaldırıp menüye girmek için sadece Ev(home-menü) tuşunu kullanıyorum bir süredir ve kitlenme sorunum kalmadı.
    nokia forumlarına baktığımda, menü için zaten bir tuş var ve menü için onu kullanın diyorlar. orjinal telefon ayarlarında sol üst tuşta menü olması tabi ayrı bir muamma :)
    denemeni öneririm.

Deniyeceğim hocam, tavsiyen için teşekkürler.
  • Arkadaşlar ben telefondan sıkıldım N8 alıcam eğer isteyen varsa, E71 i satabilirim..hiçbir sorunu yoktur ,sıfır kasa takılmıştır full aksesuardır..fiyat olarak 300TL düşünüyorum..almak isteyen olursa pm ile bana ulaşsın..
  • Tako07, newermindd, IdontKnoWw, TAVCI, e.hekimler ve Theradon E71 kullanıcısı olarak kulübümüze katılmıştır. telefonunuzu iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
  • slm mrb arkadaşlar ben daha 4 günlük e71 saibiyim genel olarak memnunum telefondan yalnız kafama takılan sorularım var ....

ön camera sadece 3g görüşmelerde mi açılıyor normal kullanılmıyormu?

telefondan yeni yazılım mümkünmü?

nokia'nın sitesinde e71 için en son yazılım 500 küsürlü ile başlıyor ben ovi den yazılım yükledim 402 küsürlü bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar?

menü ikonlarını değişmemiz mümkün mü?

son olarak camera flaşını el feneri olarak kullabilirmiyiz arkadaşlar_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memesi -- 13 Haziran 2011; 21:04:36 >
  • arkadaşlar e71 ultra video converter den dönüştürülen videoları okumuyor neden acaba??
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.